perjantai 6. kesäkuuta 2008

Hyvänyön blogaus

Uskokaa tai älkää :P, mutta oheinen kuva löytyi hakusanalla "night" :o, joten se saa nyt toimia hyvänyön toivotuksen kuvana :D! Obama-setä vilkuttaa hyvää yötä :p, joten lienee aika vetäytyä yöpuulle uneksimaan Hillary Clintonin juuri piesseen Barackin voistosta marraskuisissa presidentinvaaleissa, jotta rapakon taakse saataisiin vaihteeks demokraatti viemään tätä maailmaa parempaan suuntaan :saint:... :P, sekä tietysti Valkoiseen taloon eka must :X... siis afrikkalais-amerikkalainen pressa :saint:... :D... :P. No nyt tästä tulikin pitkä kuin mikäkin vaalipuhe |O... :D, joten nyt äkkiä sinne pehkuihin tai CIA tulee ikkunan taa urkkimaan :x... :D!

P.S. Varaan huomisen(/tän päiväsen :P) makeen kuvan :saint:.

Six Flags Great Adventure vuoristorataesittely: Osa 13

Täytynee vihdoin luopua toivosta että joku laittaisi Youtubeen näin pian täyspitkän videon puiston uusimman vuoristoradan, eli The Dark Knight Coasterin kyydistä, jotta tämän blogauksen sekä tulevan bonusesittelyn teko ei myöhästy enempää. Onneksi sentään löysin muutaman videon, jossa kuvataan ajelu taakse matkustajiin päin suunnatulla puiston toimittamalla kameralla. Mielestäni paras niistä löytyy tästä ja blogauksen lopusta. Lisäksi kannattaa katsastaa virallinen mainosvideo, josta näkee enemmän laitteen maisemointia ja teemaa. The Dark Knight Coaster on siis puiston uusin laite ja se avattiin vasta kolme viikkoa sitten. Kuten videoista voi nähdä, sijoittuu laite kokonaan sisälle pimeähköön tilaan ja sen vaunut muistuttavat Gotham Cityn metrovaunuja. Tämä Wild Mouse -tyyppinen vuoristorata kulkee 370 metrin matkan tiukkoja äkkikäännöksiä ja pudotuksia täynnä olevan ja korkeimmillaan 14 metriä korkean radan läpi kahdessa minuutissa saavuttaen 48 km/h huippunopeuden. Hurjaa kyytiä on siis varmasti luvassa, vaikka lukemat jäävätkin kauas isoista vuoristoradoista.

Radan ympäristö ja varsinkin jonotusalue on koristeltu Yön ritari elokuvaan ja Batman kotikaupunkiin liittyvillä lavasteilla ja tehosteilla, kuten televisioruudulla, josta voi nähdä itsensä ja kaverinsa jokerinaamari päässä. Jokeri piinaa matkustajia myös ajelun aikana mm. hallusinaatioiden ja rakenteiden seassa pelottelevan näyttelijän muodossa. Tuo pahamainein ilveilijä pistää tuulemaan myös ennen ajelua nähtävässä usean minuutin pituisessa esinäytösvideossa, joka antaa mukavasti esimakua heinäkuussa ensi-iltaan tulevasta elokuvasta. Vaikka yleinen mielipide The Dark Knight Coasterista tuntuu olevan pettymys laitteen lyhyyteen ja löllöyteen, uskon että se tulee olemaan hauska ja yllättävä kokemus, kunhan ei odota hurjaa vauhtia, suuria pudotuksia tai varsinkaan pää alaspäin menoa, vaan yllättäviä käänteitä ja pudotuksia, pimeän tuomaa yllätysmomenttia, sekä monipuolisia lavasteita. En onnistunut vieläkään löytämään yhtään laitteen sisältä otettua kunnollista tai kohtuu isoa kuvaa ja ulkoakin lähinnä yllä olevan melko ison, mutta rakennusvaiheesta löytyy useita pienehköjä kuvia sekä yksi mainoksen jälkeen latautuva video, jossa on myös kuvaa laitteen kyydistä.

Eiköhän blogata Nyc matkan aikanakin :x... B)... :o... :P?

Kuvassahan näkyy miten tuo onnistuu olematta yhdenkään koneen ääressä B).. :o, nimittäin ajoitetuilla (scheduled) blogauksilla B). Mä ainakin voisin ihan huvikseen blogata lukijoiden iloksi vaikka yhden tai pari typyä ennen matkalle lähtöä :saint:, niin että ne ilmestyy itekseen meidän lomaillessa Nykissä B)... =)... :P. Nytkin pistin vuoristorataesittelysarjan seuraavan blogauksen ilmestymään itekseen klo 21:50! Katsokaa ja hämmästykää :P...

Niin ja toihan on niinkin helppoa, kuin että pistää vaan blogauksen päivämäärä- ja aikakenttään tulevaisuudessa olevan päivän ja/tai ajan ja julkasee blogauksen :).

Päivän typy

Eiköhän mennä saman tien sinne Bloggerin puolelle selvittämään kuva, jookosta?

Kyllä kelpaisi Nykissä sitten tollanen näky hotellissa. -Enkä nyt puhu maisemista vaan typystä :p...:D..

37 päivää matkaan

Siinä lukeekin kuvassa sopivasti "37 United States". -Joo, eli 37 päivää jäljellä matkaan. -Mutta eipä jaksakkaan ihan päivittäin näitä laittaa. -Ehkä sitten seuraavan kerran kun päiviä ei ole enää paljoa.

Miten olis päivälaskuriblogaus?

Sain tässä yhtenä päivänä sellaisen ajatuksen, että vois pitää blogissa sellaista laskuria, että montako päivää enää matkaan otsikolla tyyliin -"x päivää matkaan". -Vois tästä päivästä lähtien aloittaa. Blogaan seuraavaksi siis ekan kyseisen blogauksen. -Jaksatteko jatkaa niinä päivinä kun olen poissa blogista?

Päivän *kröhöm* kuva

Rouva taitaa olla hullaantunut kärpässienistä -kasannut niitä oikein makuuhuoneeseen sängylle. -Ilmeestä päätellen palanen on jo haukattu.

Päivän makee kuva

Taas pääsen pistämään Nyckki aiheisen makeen kuvan -nyt löytyi tollanen makee New York Yankees logo tatuioituna olkapäähän. -Makeesti noi rakennukset tossa tatuoinnissa -se just tekeekin kuvasta makeen.

TV:n leffatarjonta tänään

(Hollywood Homicide)

Komediallisen toimintatrillerin keskipisteessä ovat Los Angelesin poliisin murharyhmäläiset Joe (Harrison Ford) ja K.C. (Josh Hartnett), jotka imeytyvät syvälle mustan musiikkibisneksen pimeälle puolelle selvittäessään salaperäistä murhatapausta. Myös poliisin sisäiset tutkijat ovat kiinnostuneet kaksikon tekemisistä. Tilannetta mutkistaa se, että Joella on kuuma suhde sisäisen tutkinnan johtajan ex-naisystävän (Lena Olin) kanssa. Ohjaaja Shelton muistetaan myös menestyselokuvista Mustat donkkaa tykimmin ja Dark Blue. Pääosissa: Harrison Ford, Josh Hartnett, Lena Olin, Bruce Greenwood, Lolita Davidovich, Isaiah Washington, Lou Diamond Phillips. Ohjaaja: Ron Shelton. (111') Uusinta.
...

(Blind Fury)

Menestysohjaaja Phillip Noycen (Pyhimys, Luunkerääjä) intensiivinen toimintaelokuva sokeutuneesta Vietnam-veteraanista (Rutger Hauer), jonka miekankäsittelytaidot ovat tarpeen hänen auttaessaan vanhaa sotakaveriaan (Lost-sarjan Terry O'Quinn) hengenvaarallisessa selkkauksessa mafian kanssa. Pääosissa: Rutger Hauer, Terry O'Quinn, Brandon Call, Randall Cobb, Nick Cassavetes, Lisa Blount, Sho Kosugi. Ohjaaja: Phillip Noyce. Ohjelma sisältää voimakkaita ja järkyttäviä kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille ja nuorille. (82') Uusinta.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Mr. Magorium's Wonder Emporium

Eipä nyt paljoa herätä mielenkiintoa, vaikka osissa nähdäänkin Dustin Hoffman ja Natalie Portman -kumpainenkin todella hyviä näyttelijöitä. -Suomenkielinen dubbaus vaikuttaa myös siihen miksi leffaa ei kiinnosta nähdä. -Ku ei muutenkaan paljoa innosta, niin suomeksi puhuttuna vielä vähemmän.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Sex and the City

Leffalla on kestoa peräti 2 h 28 min.-Joo, en mene katsomaan. -Sama meininki jatkuu kuin sarjassa, mutta venytettynä ylipitkäksi. -Kuin leffateattereissa esitettävä erityispitkä jakso. -Sarjaa oli ihan kiva välillä katsoa, mutta leffaan ei kiinnostus riitä.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Speed Racer

Matrix-trilogian ohjaajaveljesten uusi kaahailuleffa näytti ihan katsottavalta pätkältä -mitä nyt trailerit antoi leffasta ymmärtää. Ja hyviä näyttelijöitä on ladattu leffaan, mm. Christina Ricci, John Goodman, Susan Sarandon ja Lost sarjasta tuttu Matthew Fox. -Kattoo jos jopa ihan teattereihin asti.