perjantai 13. lokakuuta 2023

Kunnolla rästiblogauksia luvassa

Huomenna kotiudun täältä Mikkelistä ja sitten rysähtää kunnon rästiblogaukset kun blogaan sekä 12.10. torstain ja tämänpäiväiset blogaukset. 

Päivän leffa + poster + jälkiruoka + juoma

Tuli sitten käytyä sedän ja kummitädin kanssa katsomassa Mikkelin Kinolinnassa elokuva Valoa Valoa Valoa mikä oli heidän yksimielinen valintansa. Ite en olisi tätä mennyt ikipäivänä katsomaan. Mutta onneksi ei tarvinnut ite maksaa tästä elämyksestä. Ja loppupeleissä myös leffan valinneet setä ja kummitäti pettyivät molemmat elokuvaan. Minulle se oli jo alusta alkaen pettymys. Annan tälle kuitenkin ⭐️⭐️ ja puoli koska hyvää kasarimusiikkia soitettiin leffassa.
Siinä sitten leffaeväät mitkä maksoin ite vaikka tämä leffa ei olisi kyllä ansainnut eväitä. Mutta vakkari Suffeli Puffi Snacks pussi ja Pepsi tuli otettua. Ihan tyylikäs tuo paikallinen leffalippu.

Päivän "Xavier 5/7" kuva

Jahas, alkaa loppusuora häämöttämään 😇😓😋😁 Eipä tähän oikein ole lisättävää...

Päivän "Xavier 1/7" kuva

Päivän "Xavier 2/7" kuva

Päivän "Xavier 3/7" kuva

Päivän "Xavier 4/7" kuva


Antaa kuvan puhua puolestaan, mitä se yleensä tekee(kin) :saint: Vielä olisi pari hassua (pun intended) jäljellä, ei kai siinä muuta...

Päivän ruoka (by Hulk)

Tänään tuli syötyä aamupalaksi pari juustovoileipää ja tollanen Kalinka jogurtti. 
Välipalaksi pienen työpauskinnan jälkeen tuli syötyä karjalanpiirakka ja pizzanpala.
Sitten illalla oli kummitäti valmistanut itse poimituista kanttarelleista kastiketta mitä oli tarjolla kalan ja perunoiden kanssa. Oli kyllä herkulliset setit.

Päivän ruoka

Siinäpä se lepää valmiina, ihan herQllinen 😊😋 Minkäs ohjelman kanssa tämän kats... siis söin 😇😋😁

No Miehen puolikkaat siellä pyöri 😈 Kierrätän aina näitä samoja ohjelmia, kuten ruokia - mutta, no mikäs siinä. Ne kun on niin hyviä, mitä sitä vaihtamaan 'toimivaa' 😍😎

Otin vielä lähikuvan, että saa jotain selvää... Jos ketään edes kiinnostaa 😵😖😕😓😋😂 En nyt laita "TV-sarja" labelia, vaikka jotain asiaa olisikin...


Niin, että mitä asiaa? No Jake on tyylikäs tossa kuvassa, se meni ekoihin poika-tyttö-bileisiin. Saisiko jotain "päivän typy" materiaalia =) Noh, ei ne näyttänyt niitä bileitä - mitä vähän odotinkin/tiesin (joskus olen tämän sarjan katsonut alusta loppuun läpi...)! Mutta joo, hyvä sarja - kuten oli ruoka ja juomakin :) Khyl kelpas viikonloppu aloittaa B)

Ruoka ostosten esittely

Jahas, se olis pizzaperjantai 😍🍕😎 Jos tota voi siksi kutsua..?! 😵 Niin pizzaksi, ihan hyväähän toi on - mutta khyllä viikonloppu pitäisi potkaista käyntiin kunnon pizzalla 😇😖😕 itQ 😓 joopS 😋 EHEHHEEEEeeeee 😁 Noh, khyllä tämä oli ihan hyvä - muhkeat reunat on varsinkin tosi hyviä 😊😋 Ja pizzahan oli/on Dr. Oetker Casa di Mama Salame (390g 5,15e) ja juomana toimi mainio Solevita Orange Juice from Concentrate with Juicy Bits (0,75L 1,50e).


Oli khyllä hyvä sapuska, mutta oisiko silti..?! :x =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEEEEeeeee :D No ei (olisi pitänyt olla parempi ruoka), kun kerran huomenna olisi tarkoitus koti-kokkeilla :saint: Oikein kunnon sapuska pitäisi olla luvassa =) Se että mikä, ja onko sitä ollut aikaisemmin - niin... No en kerro mikä, mutta sen voin sanoa että se on ollut monta kertaa. Vähän niinQ perinne ruoka :)

Päivän luontokuva(t)

Siellä talkoohommia tehdessä tuli otettua kuva maassa olevasta rupikonnasta.
Sain juuri napattua nämä kaksi kuvaa vaikka konna ei malttanut kyllä pysyä paikoillaan. Yritin myös ottaa sen käteen..., mutta se pääsi loikkaamaan takas maahan. Mutta ihan hienot kuvat sain silti otettua.

Metsuri Hulk

Siinä sitten valmistaudun päivän talkoohommiin. Siellä oli aikaisemmin kaadettu iso kuusi mikä sitten piti pilkkoa polttopuiksi. Setä käsitteli moottorisahaa ja sahasi puun pölleiksi mitä minä sitten kannoin sivuun myöhemmin pakattaviksi auton takakonttiin mistä ne sitten kuskattiin halkojenhakkuu paikalle. Hyvin saatiin hommat tehtyä.

Perjantain 13. päivä typy

Tämän maskimurhaajan jahtaamaksi joutuisin ihan mielelläni. 

Perjantain 13. päivä (päivän) (sarja)kuva

Perjantain 13. päivä (päivän) kuvana toimii tollanen ihan hupaisa sarjakuva.

Perjantain 13. päivä makee kuva + png-kuva

Perjantain 13. päivä makeena kuvana ja samalla päivän png-kuvana toimii tollanen Jason Voorheesin naamari verilammikossa ja veitsi upotettuna silmään.

Perjantain 13. päivä liikkuva kuva

Perjantain 13. päivä liikkuvana kuvana toimii tollanen pätkä jostain vanhasta piirroselokuvasta.

Perjantain 13. päivä

Tänään on perjantain 13. päivä joten luvassa muutama sen teemainen blogaus seuraavin otsikoin. 

  • Perjantain 13. päivä liikkuva kuva 
  • Perjantain 13. päivä makee kuva + png-kuva 
  • Perjantain 13. päivä (päivän) (sarja)kuva
  • Perjantain 13. päivä typy 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Dumb Money

Tässä on se mikä kiinnostaa nähdä ja tätä voisikin harkita MatoApina tiimin kanssa menevänsä joku kerta katsomaan. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Antero Varovainen ja onnenkivi

Tämä on -"ei kiitos" -leffa vaikka juliste onkin ihan hieno. Mutta itse elokuva saattaa kyllä olla sysip#ska💩.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Valoa Valoa Valoa 

Tätä olisi tarkoitus mennä tänään sedän ja kummitädin kanssa katsomaan Mikkelin Kinolinnaan. Illempana tulossa siis lisää elokuvasta päivän leffa blogauksessa.
 

Perjantain ensi-illat

Tänään näkyisi olevan vain yksi kiinnostava elokuva ensi-illassa. Mikä - se selviää sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista The Shadow ja Rush Hour 2 John Lone täyttää tänään 71-vuotta. Sarjasta Star Trek: Discovery ja elokuvista Replicant..., Godzilla (2014) ja Orphan: First Kill tuttu Hiro Kanagawa täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Elokuvista The Wedding Singer..., Aina eka kerta..., Grandma's Boy ja Jack & Jill tuttu Allen Covert täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvasta Shining - Hohto tuttu Danny Lloyd täyttää tänään 51-vuotta. Elokuvista Into the Storm ja Ghostbusters (2016) tuttu Matt Walsh täyttää tänään 59-vuotta. Sitten vielä elokuvista Ali G Indahouse..., Borat..., Brüno ja The Dictator tuttu Sacha Baron Cohen täyttää tänään 51-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.