lauantai 5. kesäkuuta 2010

Toista leffaa kehiin ja leffa Nro 3 tuli valituksi (Hyvänyön blogaus)

Sitä voisikin katsoa kaksi illan TV-elokuvista -ja toinen voittaja onkin leffa Nro 3..., eli -Freddy vs Jason. -Siirtykäämme siis leffan pariin ja se on tältä päivältä -hyvää yötä ja MO!

The sun to the blame!

Hjoops -eihän siitä leffan katsomisesta tule mitään jos aurinko paistaa suoraan ikkunasta sisään häikäisten silmiä ja tehden huoneestani tulikuuman -kuin sauna ikään. -Ja verhot ei tietenkään auta häikäisyyn -ja parvekkeen ovea ei saa auki -kiitos remontin parvekkeella. -Kauniissa auringon paisteessa voisi toki mennä ulos..., mutta nyt on tältä päivältä ulkoilut ulkoiltu.

Leffa Nro 1 valittu

Arvonta on käyty ja leffa Nro 1 voitti..., eli Kevin Costnerin ohjaama/tähdittämä länkkäripätkä -Armoton maa on siis illan leffa. On tietty yksi haittatekiä joka pilaa leffan aloittamisen. -Mutta siitä oma blogauksensa.

Minkäs sitä kattois illan leffoista...?

Telkkarista tulee tänään kolme leffaa jotka löytyvät DVD kokoelmistani.

1) Armoton maa

-Kuukauden western karjapaimenista, jotka läpikulkumatkalla joutuvat kahnauksiin lännenkaupungin mahtimiesten kanssa. O: Kevin Costner. N: Kevin Costner, Robert Duvall, Annette Bening.

2) Polly tuli kuvioihin

-Kepeä komedia kertoo Rubenista (Ben Stiller), jonka kuherruskuukausi katkeaa yllättäen ikävällä tavalla. Lannistava paras ystäväkään ei vala uskoa Rubenin epävarmaan rakkauselämään. Sydänsurujen siloittajaksi eteen osuu kouluajoilta tuttu Polly (Jennifer Aniston). Ohjaus: John Hamburg, USA 2004 ('90). Pääosissa: Ben Stiller, Jennifer Aniston, Hank Azaria. - Elokuva esitetään Kymmenen uutisten ja Päivän sään molemmin puolin klo 21.05 - 22.00 ja klo 22.15.

3) Freddy vs Jason

-Toiminnallinen kauhutrilleri yhdistää hiuksia nostattavalla tavalla Painajainen Elm Streetillä -elokuvasarjan ikonin Freddy Kruegerin ja Perjantai 13. päivä -elokuvien karmivan antisankarin Jason Voorhesin. Freddy (Robert Englund) hautoo paluuta Elm Streetin nuorison painajaisiin ja valjastaa avustajakseen Jasonin (Ken Kirzinger). Lupaavasti käynnistyvä projekti saa yllättävän käänteen, kun Jason ei suostukaan tekemään tilaa Freddylle. Kauhun valtaan ajautuneen kaupungin asukkaat joutuvat tahtomattaan todellisen titaanien taistelun todistajiksi. Pääosissa: Robert Englund, Ken Kirzinger, Monica Keena, Jason Ritter, Kelly Rowland, Brendan Fletcher. Ohjaus: Ronny Yu. Ohjelma sisältää voimakkaita ja järkyttäviä kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille ja nuorille. (93')
...
Kaikki kolme leffaa löytyy muuten myös VHS-kokoelmista. --Mutta tosiaan. Minkäs noista kattoisi...? -Pitäneekin tehdä arvonta niiden välillä.