maanantai 18. kesäkuuta 2007

Kuvakisasta pamahti voitto kotiin

Tähän blogaukseen on sit hyvä lopettaa tältä päivältä. Saimme siis huikeat 7 ääntä ja ohitimme Mannekiinin leikiten. Voitonriemussa menen nyt sitten nukkumaan. -Tämä saa toimia samalla hyvänyönblogauksena. Elikkäh hyvää yötä ja MO!
...

First place -FUCK YEAH B)!!!

Mannequuen karkas :|... :/... :'(... :p... :D!


ssss

Päivän "hymiöraiskaus" pilakuva

Ku meidän blogissa niin innolla raiskataan noita hymiöitä, niin paintailimpa tollasen pilakuvan aiheena hymiöraiskaus. -Vai että tollasta sitä puuhaillaan täällä :o...:/...:x...:D.

Jackass 2 "juttu" :)... :p... :D!


Joo eiköhän nyt niin ois "helpointa" että Matsku ostaa ostosreissullaan sen Jackass 2:sen ja antaa sen sitten paikanpäällä Hulkille :), niin ei tartte mitään tili rumbia jossa voi mennä numero jos toinenkin väärin ja rahoissa kestää tulla ja..., joopS :p... :D! Matsku vaan ostaa ostosreissullaan ja antaa Hulkille B), eikös :)... :/... :'(... :D...?


KHYYYYYYyyyyyyyyyyl <3...

Maanantain typy!


Taas on aika tullut "panna" typyä =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeeee :D! Joo khyllä kelpaa =), that's what I'm talking about B), FUCK YEAH :D! Joo ei muuta kun typyn päälle ja *Bumtsibummit* sille =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEeeeeeeee :D!


Kuhan se Marco on kaukana toiminnasta :|... :'(, EHEHHEEEEEeeeeeeee :D!

Leffaillan/bileiden leffat <3...


Joo tosiaan noi kolme nyt ainakin katotaan B)... :p... :D, eli: Yamakasi (ihan hauskaa pomppimista =)...), Soul Plane (TV1000:lta nauhotettu ja hauskalta näytti/näyttää =), Snoop Dogg varsinkin =)... :D, vaikkakin 3.3/10 ei hyvää sano :/, paitsi lähes aina noi komediat saa pa5koja arvosanoja vaikka ne on LOiSTvia =), those clockas :|... :'(... :D) ja Top Secret (videolta on jo kerran katottu khyllä :/, mutta sen verran TOD hauska oli että MUST SEE again =), niin varsinkin ku Matsku ei ole vielä nähnyt :)...), niin ainakin siis noi =), mutta eiköhän paljon muitakin B), ilmottelemaan vaan jos tulee mieleen :)... :p... :D!


Joo tosiaan aika "sukkia" komediapainoitteisia leffoja khyllä :/, mutta siihen on VARSIN hyvä selitys B), viime kerran leffat: Miami Vice (huoh mitä shittiä :|... |O... :'(... :D), Running Scared (no kiroilu ja toiminta oli ihan kovaa =), mutta huoh muulle :|... |O... :'(... :D) ja Deja Vu) (uusi littuTV ja kajarit khyllä TOD pelasti, mutta muuten aika kuolettavan tylsä :|... |O... :'(... :D, paitsi kun alkoi jutut selvitä niin johan mielenkiinto heräs :), puhumattakaan alastomuudesta (josta kuva eilisessä typyssä =), mutta aika kuolettava oli...) on ollut ihan pa5koja :x... :|...:'(, niin yhdessä katottuna, yksin tommoset "pitää" ettei "raiskaa" (:D) niitä :|... :'(... :D, eli jatkossa vaan "sukka" komedioita :)... :'(... :D, niin ja kauhuja :x, no "komediaksi muutettu kauhu" kertoo varmaan kaiken ;)... =)... B), FUCK YEAH :D/noH :x, no pelottavia niiden pitäisi olla eikä hauskoja :/... :'(, mutta pääasia että ne on hauskoja eikä kuolettavan tylsiä (kuten edellä mainitut :|... :'(... :D, jotka on khyllä yksin hyviä :), ellei LOiSTavia =), mutta yhdessä :'(..., joopS :p... :D), TOD!


No mutta noi siis ainakin katotaan =), niin yhdessä (eli ei keskiviikona mitään noista :'(... :D, paitsi jos Matsku tulee jo sillon =), jos nyt edes onnistuu :/... :'(... :D), mutta muita vaan sanomaan :), tai mikäs sen parempi kun hankkia/sanoa hankittavia =), Jackass Number Two olis just kova =)... B) (niin ykkösenhän vois uudestaan jo =), eikös Matskulla ole se ja et kai oo jo kattonut uudestaan :)... :/... :'(... :D), FUCK YEAH :D!


We need komedy/komedy maded (B)... :D) horror =), not this earlier booring shit piles :|... :'(... :D, so tell me good (together) movies =)... B)... :p... :D...?