lauantai 12. huhtikuuta 2014

Päivän video(t)

Ei juma että sainkin repeillä. -Kaikki muistaa varmaan hassusti ääntelehtivän lampaan...? -No -nyt sitä on hyödynnetty musavideoissa saaden aikaiseksi aivan hulvattoman videokoosteen. -Hulvatonta katsottavaa riittää peräti kolmen videon verran -joten tässä ne kaikki -olkaa hyvät...
... 
The Ultimate Goat Edition Supercut 

The Ultimate Goat Edition Supercut (Part 2)

 The Ultimate Goat Edition Supercut (Part 3)

  

Laulu

Laulu

Lainaan edellisen blogauksen tekstiä myös tähän -kerran sopii tähänkin leffaan:
 -"Tähän en tuhlaisi sarjalippua vaikka niitä olisi hankittu kymmenkertainen määrä niitä 10 kpl:n settejä. -En menisi vaikka joku muu tarjoaisi leffan eikä tarvitsisi tuhlata ite lippua. -Eli ei muuta kuin -"ei kiitos" -vaan tälle leffalle."

Romanssi

Romanssi

Tähän en tuhlaisi sarjalippua vaikka niitä olisi hankittu kymmenkertainen määrä niitä 10 kpl:n settejä. -En menisi vaikka joku muu tarjoaisi leffan eikä tarvitsisi tuhlata ite lippua. -Eli ei muuta kuin -"ei kiitos" -vaan tälle leffalle.

The Grand Budapest Hotel

The Grand Budapest Hotel

Joo -kyllä tähänkin voisi lipun sijoittaa. -Trailerin perusteella tosi hauskan oloinen elokuva -ja Metro-lehden arvosteluissa sai täydet viisi tähteä -eli huono leffa ei voi olla kyseessä.

Rio 2

Rio 2

Kyllähän tää pitää mennä -kun on se ykkönenkin nähty teattereissa. -Ja se ykkönen oli sen verran hauska että uskoisi tämänkin olevan. -Ja kyllähän se traileri on sitä antanut ymmärtää -että hyvää luvassa.

Divergent - Outolintu

Divergent  - Outolintu

Kyllähän tätä voisi joku päivä mennä katsomaan -nyt kun kerran on niitä sarjalippujakin tullut hankittua sieltä Hulluilta Päiviltä. -Tänään ei kyllä jaksa..., mutta kattoo jos vaikka huomenissa siten että suoraan leffan jälkeen sitten porukoiden luo saunaan.

Eiliset ensi-illat

Mitäs kaikkea eilen tuli ensi-iltaan...? -Ainakin näkyisi olevan peräti kolme ihan kiinnostavan oloista leffaa. -Mitkäs ne ovat -se selviää sitten esittelyissä. -Alla otsikot...
...
  • Divergent  - Outolintu
  • Rio 2
  • The Grand Budapest Hotel
  • Romanssi
  • Laulu