lauantai 8. helmikuuta 2014

Nymphomaniac

Nymphomaniac

Isoja Hollywood-nimiä vilisevä eroottinen draama kyllä kiinnostaa..., mutta taidan kuitenkin säästää tän näkemisen vasta DVD:lle. -En tiedä kuinka kauaan sitä kestää kattoa tähtinäyttelijöitä paneskelemassa. -DVD:llä voi sentään pitää taukoa.

Her

Her

No eipä tää nyt hirveemmin innosta..., mutta täysin -"ei kiitos"-leffa tää kyllä ei ole. -Teattereista ehkä nyt välistä..., mutta tarjousleffana DVD-kokoelmiin kyllä tervetullut. -Isomman pinon yhtenä osana.

Risto Räppääjä ja liukas Lennart

Risto Räppääjä ja liukas Lennart

Aloitetaan sillä -"ei kiitos"-leffalla joka on kotimainen Risto Räppääjä elokuva. -Juu -eli se -"ei kiitos" -vaan tälle ja etiä päin.

Eiliset ensi-illat

Mitäs kaikkea eilen tuli ensi-iltaan. -Ei näkyis ainakaan olevan mitään katsomisen arvoista. -Ja yksi -"ei kiitos" -leffa. -Mikä noista -se selviää esittelyissä. -Alla otsikot...
...
  • Risto Räppääjä ja liukas Lennart
  • Her
  • Nymphomaniac

Päivän video

Wooooooooow 8)...=)...:saint:...:)...!!!!!!!!!!!!!!111111111111111 -Torstaina mainostamani -Sabotagen Red Band traileri on nyt täällä -ja näyttää kyllä aivan TOD LOiSTavalta. -Ei jumalauta mitä hardcore actionia -F#CK YEAH...!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 -Alla TOD fantastinen traileri -olkaa hyvät. -EnF#CKINGjoy.
...

Päivän puujalka

Päivän puujaloissa mennään jälleen Fingerporilla ja tämänkertainen on eilisestä Hesarista -mikä unohtui eilen aivan blogata. -Mutta kelpaa se tänäänkin. -Menee näin...
...
1944:

Sotilas: -"En saanut hevoskuiskaajaa pollea rauhoittamaan!"
                /
              "Pakko turvautua hevoshuutajaan"
Hevoshuutaja: -"PERKELE! SE RIEHUMINEN LOPPUU NYT!!!"

Ehheheh :D...