torstai 13. heinäkuuta 2023

Päivän leffa + poster + trailer (by Tontsa)

Tämän(kin, kuten edellisen) Hulk ehti blogata ensin... No, ei siinä mitään - nopeat syö hitaat 😓😋😁

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (2023)

🌟🌟🌟½

Mitä itse leffaan..? Ihan kova, ja vauhdikas oli 😍😎 - ei siinä mitään... 😊 Eiköhän mennä itse traileriin, vaikka eiköhän kaikki tämän leffasarjan tiedä 😇

Tai no joo, ehkä n. puolet - ellei ylikin, ihmiskunnasta ei tiedä tästä leffa(sarjasta) mitään =/ Vaikea sanoa, en ole mikään tietäjä =( itQ :'( joopS :P EHEHEEEEEeeeee :D No mutta jos ei lasketa lapsia ja vanhuksia, eikä semmosia jotka ei pääse 'viihteen' pariin (jotku metsässä/viidakossa asuvat, yms...) - niin sanoisin khyllä, että yli puolet tietää "Mission Impossible" sanan/sanat - tai niiden merkityksen (tässä tapauksessa...)! B) Mutta vaikka olisin ainoa joka tietää, niin eipä se haittaisi... :) Toki, tyhjä sali ei olisi kiva - ellei... No tietenkin jos koko Team MatoApina olisi mukana, niin... Khyl kelpais, pizzankin voisi hakea kun alkutekstit pyörii :saint: Mutta joo, ihan kova leffasarja - khyllä suosittelen tutustumaan :) TOD..!! =)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Kuten Hulk blogasi, niin tuli sitten leffaan otettua tommonen pepperoni pizza 🍕😍😋😎 On se ihan kiva mutustaa siellä (leffateatterissa), mutta... 😵 No jos odottaa, että leffa alkaa - niin pizza on jo kylmää 😖 Eikä sitä oikein huvita 'viime hetkellä' ostaa, ja sitten tulla pizzan kanssa hoipertelemaan pimeään ja ahtaseen (koska siellä on muita ihmisiä) saliin... 😕 Eli, ei auta kun mainosten kera syödä pizza 😓 Tai khyllä se (pizzan syönti) trailereihin asti kestää, ne on jo mielukkaampia 😇 Ellei ne (trailerit) ole semmoisia, mitä on jo nähnyt...


Niin, khyllä mun mielestä on kiva samalla katsoa jotain kun syö - en tiedä miten se on muilla (niin MatoApinan ulkopuolelta...)?! Tottakai, jos jotain kuumaa typyä voisi katsoa, niin... :P :D No mutta miksei molemmat, sivusilmällä katsoo ohjelmaa/leffaa - ja toisella silmällä typyä :) Mutta, jos/kun se alkaa riisuntumaan, niin... =O joopS :P EHEHEHEEEeeeeee :D

Päivän ruoka + juoma

Leffaevääksi tuli otettua Finnkinon oma pizza-ateria mihin otin 4 kpl Mozzarellatikkuja lisukkeeksi ja dipiksi juustodipin.
Nyt blogaan juoman samaan blogaukseen kun se on vain tollanen perus Coca-Cola. Yritin ottaa myös hörppykuvaa..., mutta se ei nyt onnistunut. 

Päivän leffa + poster

Tänään tuli käytyä katsomassa seitsemäs M:I leffa - Mission: Impossible - Dead Reconing, Part One -ja oli kyllä vauhdikas elokuva. Näyttäviä toimintakohtauksia ja huikeita stuntteja riitti koko kaksi-ja puolituntisen elokuvan. Ehdottomasti ⭐️⭐️⭐️⭐️-ja puol tähteä.
Siinä vielä ennen leffaa otin selfien salin edessä elokuvan juliste taustalla. Nyt olen muuten nähnyt kaikki paitsi ensimmäisen M:I leffan teattereissa.

Päivän luontokuva

Esplanadin edustalla törmäsi tämmöseen komeuteen joten pyysin lupaa ottaa kuvan. On kyllä upea hauva🐩. Mutta meneekö tämä nyt luontokuvasta koska kuitenkin lemmikkieläin ja keskellä kaupunkia🤔. Menkööt.

Päivän makee(t) kuva(t)

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden saapui eilen Suomeen ja tänään oli tori täynnä ihmisiä odottamassa saattueta presidentin linaan.
Taivaalla pörräsi helikopteri.
Ja sieltä tulee presidentti saattueineen. Aika epätarkka kuva..., mutta kyllä etummaisista autoista tunnistaa Ameriikanlipun🇺🇸 liehuvan. 

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvien Jerry Maguire..., Almost Famous ja Vanilla Sky ohjaaja Cameron Crowe täyttää tänään 66-vuotta. Elokuvista Spy Kids..., Once Upon A Time In Mexico ja Machete tuttu Cheech Marin täyttää tänään 77-vuotta. Elokuvista The Hangover ja Furry Vengeance tuttu Ken Jeong täyttää tänään 54-vuotta. Elokuvista Into the Blue ja 12 Rounds tuttu Ashley Scott täyttää tänään 46-vuotta. Star Trek ja X-Men elokuvista tuttu Patrick Stewart täyttää tänään 83-vuotta. Sitten vielä Star Wars ja Indiana Jones elokuvista tuttu Harrison Ford täyttää tänään 81-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille.