tiistai 22. huhtikuuta 2008

Näkemiin huomenna

Taidanpa tästä vetäytyä yöpuulle, joten toivottelen tässä vain "näkemiin huomenna", tai kuten puhekielessä "näkemiin huomiseen". -Tämä nyt saa jäädä hyvänyön blogaukseksi minun osaltani, joten toivotan myös hyvää yötä ja MO!

Ottaa video :saint:... :p... :D!


Joo huominen video on varattu B), noille tyypeillekkö taas =)... :o, jaa-a :saint:, selvinnee huomenna :), joopS :p, EHEHEHEEEEeeee :D! No mutta :p...

Ottaa video samoilla tyypeillä =)... :saint:... B)... :p... :D -kuva!


...huomista, kauhusta kankeana ehkä :'(... :p... :D, odotellen :saint:, joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!

Mad lehden Sergio Aragonesin Spider-Man 3 parodia

Ei nyt löytynyt mistään sitä sarjista Googlettamalla -mikä tuli mieleen tosta päivän typystä, mutta sepitetäänpä se tähän sitten lyhyesti. Elikkä...

Mad lehden piirtäjä Sergio Aragonesin Spider-Man 3 parodiassa oli läppä jossa typy makasi rannalla selkä aurinkoon, pallerot upotettuna hiekkaan. Sitten typyn poistuttua Spider-Manin arkkikonna Sandman nousee kohdasta, missä nainen makoili -aivan kikseissä :D.

Päivän video(t)!

Kuten jo blogissani ja Youtube blogissani mainostin olen saanut seuraavan omatekoisen pelivideon valmiiksi B)! Pituutensa takia se on YouTubessa kolmessa osassa :/...

My RollerCoaster Tycoon 2 Ghost Town (Part 1/3)
My RollerCoaster Tycoon 2 Ghost Town (Part 2/3)
My RollerCoaster Tycoon 2 Ghost Town (Part 3/3)

...mutta FileFrontissa sen voi katsoa yhdessä osassa sekä ladata korkealaatuisena omalle koneelleen B)! Youtuubissa suosittelen korkean laadun valitsemista (kuvassa punaisella ympyröity), mutta valitettavasti silloin jostain täysin käsittämättömästä syystä musiikin äänentaso vaihtelee paikoin :(.
My RCT2 Ghost Town
Muistuttaisin että tämä (moniosainen) video on tarkoitettu lähinnä niille, jotka pitävä RollerCoaster Tycoon -peleistä tai samaan genreen kuuluvista rakentelupeleistä, joten ne jotka inhoavat lajityyppiä, voivat suosiolla jättää antamatta ne negatiiviset kommentit ja 1-3 tähteä mitä kuitenkin osa teista haluaaa antaa pääosin sen takia ettette itse pidä aiheesta :|. Tämä video ei ole teille aluperin tarkoitettukaan, joten te olette vääriä ihmisiä sitä arvioimaan ;), se on valitettava totuus :/.

Mutta te (ja miksei kaikki muutkin :P) voitte sen sijaan mennä katsomaan uusinta hittivideotani eli Star Wars Battelfront: Darth Vader Just Got Owned! -teosta (kuvassa magentalla ympäröity), joka on vajaassa kolmessa kuukaudessa kerännyt jo 13000 katsojaa nousten kahdeksanneksi katsotuimmaksi ja viidenneksi eniten kommentoiduksi videokseni, FUCK YEAH =)!


My RCT2 Ghost Town





Taisi tulla ennätysmäärä upotettuja videoita yhteen blogaukseen :D!

Tiistain typy!

Mitäs scheissea (:D) typyn kädellä oikeen on :x?
No mitä nyt jostain bloody hiekasta ku nähtävissä on kaikkea muuta mielenkiintoista =), kuten kaks nöpöttävää nänniä :P, joista ei oo vaikea päätellä onko toi vesi kylmää vai lämmintä :D!

Coming Soon!

Joo. -Leffa-arvosteluja varmaan jossain vaiheessa tulossa vielä tänään, mutta sitä ennen voi toki pistää, jos on jotain pistettävää -Matskulla ainakin typy. Joops.

Päivän kuva

Leffoissahan on aina joku treenaaja, joka valmentaa näyttelijöitä mikäli rooli vaati esim. taistelulajien taitamista? -No onkos tämä tyttö sitten Kauna -ja The Ring leffojen kummitustyttöjen treenaaja :p...:D?

Kybä pamahti B)... :x... :p... :D!


Joo eilisen videon (Tiltissä ja Bloggerissa) tekijät pamautti sitten kybän mun toiminnalle a.k.a. mainostamiselle =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEEeeeeee :D! Joo katsojia on siis kerätty lisää =)... :p... :D, mutta, no matka on vielä pitkä miljooniin YouTuben katsotuimmaksi videoksi =)... :'(, mutta eipä tässä kauaa pitäisi kestää kun miljoonan raja ylitetään :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEEEeeee :D! No mutta :p...

Kybä pamahti eilisen videon tekijältä =)... :saint:... B)... :p, EHHEHEEEeeee :D -kuva!

PS. EHEHEHEEEeeeee :D!


...videon markkinointi sen jatkukoot ton kybän saannin voimalla =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEHEEEEEeeee :D!