perjantai 24. elokuuta 2007

Cracked The Da Tontsa Code


Eipä sitten tullut yhtään vatsausta tai edes veikkausta :/, paitsi Tontsan vastaus Tontsa :$, jos sitä nyt edes veikkaukseksi voi laskea :x... :D! En kyllä yhtään veikkausta odottanutkaan, sen verran läpällä ja kryptisesti tuon blogauksen tein :D!

No mutta nyt siis siihen ratkaisuun, siihen mitä piilee mystisen koodin takana. No tietysti kaikki Tontsan sinä päivänä (ennen tota blogausta) MatoApinalla tekemät blogaukset ilman tekstejä ja kuvia B)! Eli siis pelkät hymiöt :o! EHEHEHEHEHEHEEE :D! Jokainen rivi "koodista" on yhden blogauksen hymiöt yhdessä putkessa ;).

Ja kun puhuin toistuvista kaavoista, niin niitähän tosta löytyy esim "B):P:D", joka tekstin kera on yleensä "FUCK YEAH B), joopS :P, EHEHEHHEeeeeeee :D!". Että sellasta... kuhan pälkähti vaan päähän testata miltä Tontsan suoltamat blogaukset näyttäis pelkiksi hymiöiksi muutettuna :D! Aikamoista tunnetilojen vaihtelua tosiaan ja monta kertaa jopa samassa blogauksessa toistuvia sarjoja :x, TSII-SUS :|, joopS :P, EHEHEHEHEeeeeee :D! (<--tossa yksi :D)

Cracking the Da Tontsa Code cracks me up :D! <--All pun intended :D

Kauhistua, keittiö, videot


Kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten mitä sitä selittelemään B)... :/... :'(, kai se on pakko selittää.

Eli mun Toppy kusahti jotenkin eikä jostain syystä käynnistynyt ja alkanut nauhottamaan Kauhistua keittiötä eli Kauhukeittiötä :(, vaikka olin sen tänään aiemmin ohjelmoinut :/, TSII-SUS :|!? Enkä edes huomannut ettei se nauhottanut kun puuhasin niin intensiivisesti muuta :/.

Eli jos Tontsa voisit säästää Kauhukeittiön nauhotuksen mulle, kiitos :)! Sulla on se varmaan vielä tallessa, koska oot luultavasti tällä hetkellä siellä Taiteiden shitissä :D!

Why Toppy, WHYYYYYY :'(?... :D.. :/...

Hell's Kitchenissä tänään

Tontsalle, että muistaa pistää ajastimen nappaamaan oikeeseen aikaan Hell's Kitchenin talteen myöhemmäksi katseluajaksi. Mitäs illan ohjelmassa tänään?
...

Vain innoittuminen on tärkeää!. Gordon sanoo aamupuheessaan, että laadukasta ruokaa ei synny ilman tuoreita aineksia, ja että he kaikki ovat alalla vain yhden asian vuoksi, inspiraation. Kokin on siis innoituttava ja oltava kekseliäs. Päivän tehtävänä on ostaa tuoreet ainekset kolmen ruokalajin ateriaan, jonka tulee kelvata vaativimmallekin asiakkaalle. Liikettä, liikettä! Yes, Chef. Voittajajoukkue pääsee viettämään laatuaikaa Chef Ramsayn kanssa lasin ääreen ja häviäjien on tyydyttävä ruokatoimitusten purkamiseen. Kuka joutuu puhutteluun kansainvälisen käsimerkin käytöstä? Kuka juoksee keittiössä kuin aropupu pystymättä keskittymään? Kuka putoaa kilpailusta? Brittikokki Gordon Ramsay koulii Hell's Kitchen -ravintolassa Hollywoodissa keittiömestariksi pyrkivistä kilpailijoista voittajaksi sen kaikkein kyvykkäimmän.

Menojärjestys


Menojärjestys on tämänlainen. Eka menen nyt justiinsa suihkuun, sitten menen sinne kaverin synttäreille, joissa sit viivyn jonkiaikaa -ja sitten lähden sieltä eteenpäin taiteiden yöhön. -Väliin mahtuu muitakin tekemisiä, mutta niitä en ala kaikkia sanelemaan. Suihkun jälkeen en tosin aivan suoraan mene synttäreille -lahja pitää mennä ostamaan, mutta sen jätäin lisäämättä kuvaan. Samoin vessaan menon ennen suihkua. -Joop.

Perjantain typy

Tollanen ku esiintyis tänään taiteiden yössä ja vielä päälekkäin outofruittareiden (strange fruits) kanssa, niin TOD menisin seuraamaan mieluummin dj:tä kuin jotain keppiheilureita.

Perjantain ensi-illat


Nyt ei tullu mitään kauhean kiinnostavia leffoja. Joku brittiläinen mustakomedia Death at a Funeral -Salaisuuksia arkussa ja Lasse Halström uutukainen The Hoax -Vedätys. Kumpikaan ei tahdo nyt oikein innostaa. Sit tuli kans joku aasialainen leffa Fallen Angels ja sekään ei oikein kuulosta katsottavalta. -Vaikka ikäraja on kuitenkin K-15, mutta enpä nyt tiedä. Odotan jotain kunnon hittileffaa. -Rush Hour 3 olis se siis, mitä odotan.