perjantai 3. helmikuuta 2023

Päivän leffa 3/3

Illan viimeistä leffaa kohta ja se on Guy Ritchien rikoskomedia Operation Fortune. Kovaa leffaa luvassa - in Guy Ritchie we trust. 

Päivän leffa 2/3

Kohta pärähtää käyntiin illan toinen leffa - M. Night Shyamalanin Knock at the Cabin. Kyllä laatua pitäisi olla luvassa kun trilleri kuitenkin kyseessä mitkä on kyllä ollut aina hyviä kyseiseltä ohjaajalta.

Päivän leffa 1/3

Illan ekana leffana tuli käytyä katsomassa kotimainen toimintsleffa Sisu ja oli kyllä kova leffa. Pääosan Jorma Tommila on tosiaan kuin Suomen oma Arnold ja pistääkin toivomaan että näkisi nämä kaksi samassa leffassa. Ei muuta kuin Jalmarille ehdotusta että yrittää saada Iso-Arskan seuraavaan leffaansa😎. Jees..., mutta ehdottomasti ⭐️⭐️⭐️⭐️ ja puol tähteä tälle filmille.

Päivän juoma

Perus Coca-Colathan ne siinä ja piti ottaa kaksi koska yksi ei olisi riittänyt perhepizza kanssa.

Päivän "new try" ruoka

Tulipa mentyä uudestaan pizzalle Tori Pizzeria ravintolaan missä viimeksi jäi pizza puoliksi syömättä kiireen takia. No nyt ei onneksi ole kiirettä mihinkään vaan voin syödä kaikessa rauhassa. 
Tilasin saman Tori pizzan kuin sillon viime kerralla.  Ja perhekoossa aivan kuten silloin viime kerralla. Taustalla näkyy myös juomat..., mutta niistä erikseen omassa blogauksessaan. 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Knock at the Cabin

Ja tässä toinen illan kolmesta leffasta ja sama tämän kanssa että säästän sanoja siihen päivän leffa blogaukseen.


 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Operation Fortune 

Ja tässä sitten yksi illan leffoista. En sano tässä nyt tän enempää kun tulossa vielä päivän leffa blogaus niin säästetään siihenkin jotain.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

The Banahees of Inisherin 

Tämä leffa tuli harvinaisen tutuksi Oscar-ehdokas esittelyblogauksissa ja onneksi sen nimeä ei tarvitse enää kirjoittaa kun se tulee jo automaattisesti kun kirjoittaa vain -"The" -ja "Ba..." -niin monta kertaa jo kirjoittanut sen. Mutta mitäs itse leffaan - niin kyllähän se pikkasen kiinnostaa.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Håkan Bråkan

Jaa-a - enpä ole kuullutkaan tästä elokuvasta..., mutta ihan hieno juliste ainakin. Mutta ite leffa vaikuttaa kyllä vähän -"ei kiitos" -elokuvalta. Eiköhän sitten vain etiä päin esittelyissä. 

Perjantain ensi-illat

Tänään tulee ensi-iltaan kaksi elokuvaa mitkä kuuluu tämän päiväiseen triplaleffailtaan. Niistä ei jää varmaan paljoa sanottavaa esittelyblogauksissa saati sitten vielä päivän leffa blogauksissa. Mutta eiköhän nyt jotain kuitenkin saada irti. Ei muuta kuin esittelyiden kimppuun. Alas👇 vielä otsikot.

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Now You See Me ja Confessions of a Shopaholic tuttu Isla Fisher täyttää tänään 47-vuotta. Meet the Parents elokuvista tuttu Blythe Danner täyttää tänään tasavuosia eli 80-vuotta. Sarjoissa Lost ja Dexter sekä elokuvissa Men in Black ja The Dark Knight Rises nähty Fredric Lehne täyttää tänään 64-vuotta.  Frendit ja My Name is Earl sarjoista tuttu Morgan Fairchild täyttää tänään 73-vuotta. Elokuvista The Birdcage..., Hiiri jota ei saatu hengiltä ja The Producers tuttu Nathan Lane täyttää tänään 67-vuotta. Elokuvissa Liar, Liar ja Insomnia nähty Maura Tierney täyttää tänään 58-vuotta. Sitten vielä viimeisenä Willow elokuvasta -ja sarjasta -tuttu Warwick Davis täyttää tänään 53-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.