sunnuntai 22. heinäkuuta 2007

Kuten kuvassakin näytetään viittoen...


Joop. -Kuten edellisessä blogauksessa mainitsin, katson vielä leffan loppuun ja sit menen nukkumaan, joten toivottelen sit nyt jo hyvät yöt, koska leffan jälkeen olis menny vaan huomisen puolelle hyvänyönblogaus, ja sehän kuuluu olla vielä tämän päivän puolella. -No kuva sen jo sanookin, tai pikemminkin viittilöi sen puolestani, hyvää yötä ja MO!

Leffa on ihan lopuillaan


Juu. Leffa on ihan just lopuillaan, mutta katon sit loppuun kunhan olen saanut blogattua vielä hyvänyönblogauksen, joka tulee seuraavaksi. Sit vasta leffa loppuun ja sen jälkeen vaa nukkumaan. -Joop.

Olipas Simpsonit :D <3


Enpä löytänyt/jaksanut kauheasti edes etsiä nauravaa Homer Simpsonia Googlettamalla, joten painttailimpa oman ja melko onnistunut siitä yuli. -Siis vain niinku melko. -Joop, mutta olipa hauskoja ne Subin Simpsonjaksot. -Homer vaan sekoili tuttuun tapaansa :D. -Kyllä sitä leffaa nyt odottelen TOD innolla.

Leffaliput varattu sitten :x, erikoispäivä sellaiset!

Joo näköjään pitää sittenkin varata leffaliput torstaille :x, koska sillon on erikoispäivä ja..., joopS :p... :D! Joo varasin liput sun puolesta :saint:... :p... :D, yksärillä lähetän/lähetin varausnumeron :), joopS :p... :D!


Erikoispäivä liput varattu -kuva!


Vai että 5€ leffat :), sitähän voisi itekkin mennä =), NÄÄÄäääh :/... :'(... :p... :D!

Simpsonit *KRÖ-HÖM* miniklip

Jaa-a. -No mitäs tähän läppää heittelemään? -Kuva itsessään on jo tarpeeksi läppä. -Enjoy.

Simpsoneita putkeen klo 13:30-17:40


Kappas, tänään tulee Subilta Simpsoneit klo 15:30 alkaen aina klo 17:40 asti. -Mitäs jaksoja on luvassa?
...

Sottajengi. Kaupungin koulu sotataan pahasti, ja keitäs muita siitä epäillään kuin lapsia. Ei kai Homerilla ja hänen kavereillaan ole osallisuutta tähän kammottavaan vandalismiin? - Vieraileva ääni: Cyndi Lauper.
...

Kirottu sunnuntai. Jalkapallokuume on iskenyt Homeriin, ja hän matkaa mestaruusotteluun. Mutta hän saakin panna kaiken kekseliäisyytensä peliin, kun ennakolta ostetut liput osoittautuvatkin väärennöksiksi. - Vierailevat äänet: Dolly Parton ja Rupert Murdoch.
...

Homerista Max. Homer päättää muuttaa nimensä, kun hänen kaimansa tv-sarjassa muuttaa luonnettaan.
...

Ystävänpäivälahjat. Kun Apu hukuttaa vaimonsa ystävänpäivälahjoihin, hän saa muut naapuruston miehet näyttämään tyhjäkätisiltä. Apu pitää panna järjestykseen! - Vierailevat äänet: Jan Hooks ja Elton John.
...

Ulvovat kilometrit. Homer antaa Margelle vahingossa ostamansa auton. Istahdettuaan ratin taakse Marge lumoutuu auton kiihtyvyydestä, ja hänessä pääsee valloilleen todellinen vauhtihulluus.
...

Oma huone. Lisa potee vakavaa stressiä jouduttuaan tilapäisesti jakamaan huoneen Bartin kanssa. Marge innostuu kuuntelemaan kännykällä täysin tuntemattomien puheluita.

Päivän typy

Typy selvästi testailee, tarvitseeko palloa pumpata -onko siitä ilmat päässyt pihalle. No mähän voin toki auttaa siinä -ja sillä välin kun minä pumppaan ilmaa sisään palloon, typy vois pumpata minusta ilmat pihalle :p...:D.

Tuli taas käveltyä kotiin


Jeps. Tuli sit taas käveltyä kotiin keskustasta ku ei keretty viimeiseen tavalliseen bussiin, eikä jaksettu jäädä odottelemaan yöbusseja. -Käväisinkin uniikkiketjussa kehaisemassa ja samalla sit kerroin kuinka pitkä matka tuli käveltyä jne., eli täällä nyt uudestaan toistelemaan, kun sinne vaan lukemaan. -Ja näkeehän sen tosta kuvastakin, mutta joop.

Minä en harrasta aamu... -"EHHE-Heeee":tä...

Toisin kuin Matsku, minä tykkään säästää "ne" touhut myöhemmälle, eikä heti aamusta. Sittenhän loppupäivänä ei ole mitään tekemistä, jos jo heti aamulla on -well, ya all know what I mean :p...:D.