maanantai 13. helmikuuta 2023

Päivän leffa(t)

Uuden The Flash elokuvan trailerin innoittamana ajattelin katsoa tänään pitkästä aikaa uudestaan Tim Burtonin Batman elokuvat. On se uskomatonta että Michael Keaton jaksaa vieläkin heilua Batpuvussa. Odotan kyllä innolla.

Päivän juoma

Ruokajuomana toimii eilen ostamani -ja puoliksi juomani Vitamin Well Elevate juoma. Sitten illan leffan - tai leffojen pariin.

Päivän "jämäruokien jämäruoka" ruoka

Eilen olin sen verran kipeänä etten nyt mennytkään vanhempien luo saunaan..., mutta sain kuitenkin haettua ruokaa mitä olisi ollut saunan jälkeen tarjolla. Ja ne ovat nuo kuvassa näkyvät näkit. Ja siinä toisella puolella on tekemäni lasagneton jämät. 
Ihan kivan näköinen setti siitä tuli kun sekoitti kaiken keskenään ja pistin vielä hieman ketsuppia päälle.

Happy Birthday Andrew Bryniarski

Muun muassa sellaisissa elokuvissa kuten Street Fighter ja The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning nähty näyttelijä Andrew Bryniarski täyttää tänään 54-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 Andrew Bryniarski. 


 

Oops, pääsi unohtumaan

Taas pääsi käymään näin että yksi tänään syntymäpäiviään viettävä näyttelijä pääsi unohtumaan siitä isosta syntymäpäiväkuvakollaasista. Ja totta kai unohdus piti huomata vasta sitten kun olin jo saanut blogattu synttäriblogauksen. No - kertyypähän sentään blogauksia tällä tavoin..., mutta kyllä voisi olla tarkempi jatkossa. Seuraavaksi siis oma syntymäpäiväblogauksensa tälle unohtuneelle näyttelijälle.

Päivän makee(t) kuva(t) + poster + trailer

The Flash elokuvalle ilmestyi juliste jo jonkin aikaa sitten..., mutta traileri ilmestyi vasta tässä juuri tänään. Juliste on kyllä ihan nätti joten toimiikin myös päivän makeena kuvana.
Toisena makeena kuvana toimii kuvankaappaus elokuvan trailerista. Siinä on ensimmäinen kuva Michael Keatonin Batmanistä. Kyllä Batpuku vieläkin pukee häntä. Alla👇 traileri.

...

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa Bridesmaids..., The Heat ja Jurassic World (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) elokuvissa nähty Andy Buckley täyttää tänään 58-vuotta. American Pie elokuvista tuttu Mena Suvari täyttää tänään 44-vuotta. Elokuvissa Bad Boys 2 ja The Wrong Turn 2: Dead End nähty Henry Rollins täyttää tänään 62-vuotta. Alkuperäisestä Walking Tall elokuvasta tuttu ja Tarantinon Kill Bill ja The Inglorious Bastards elokuvissa nähty Bo Svenson täyttää tänään 82-vuotta. Walking Tall uusintafilmatisoinnissa ja Sonic the Hedgehog elokuvassa nähty Neal McDonough täyttää tänään 57-vuotta. The Scorpion King elokuvassa nähty Kelly Hu täyttää tänään 55-vuotta. Iso-Arskan Kindergarten Cop elokuvasta tuttu Richard Tyson täyttää tänään 62-vuotta. Stephen King's It elokuvassa nähty Sophia Lillis täyttää tänään 21-vuotta. Star Wars - Pimeän uhka ja Kloonien hyökkäys elokuvissa nähty Pernilla August täyttää tänään 65-vutta. Ja sitten vielä elokuvista Grease ja Practical Magic tuttu Stockard Channing täyttää tänään 79-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.