sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Hyvänyön blogaus: -"Sweet dreams, baby!" -*POW*

No on toiki yks tapa toivottaa hyvät yöt, mutta onko se niin kauheen mieluinen tapa? -No en minä vaan haluais, että mua kumautettais tolleen ja tokaistais "sweet dreams, baby". -Varsinkaan, jos lyöjä olisi toinen mies, niin kuin kuvan käsi näyttää kuuluvan. -Ja vieläpä "baby" lisättynä lauseen loppuun. -Mies lyö tajuttomaksi ja... -Joops, ehkä jätetään tuo kohta sanomatta. -Ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

"Minä häipyä nyt"

Aivan. -Minä häipyä nyt, sillä huomenna olla taas koulu |O ja minä täytyä jaksaa herätä huomenna aikaisin kello 06:00 aika. -Ööh..., -hjoops. -Nyt taitaa väsyttää pikkasen ku tollasia höpisee :/...:|. -No mutta seuraavaksi vaan sen hyvänyön blogauksen pariin ja sitten nukkumaan.

24:ssa tänään =)!


Joo 24:sta tulee taas tänään =), tutun "hiAnon aidonoloisen" (:p... :D) kuvan saattelemana *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Kausi 6, jakso 9/24: 14:00 - 15:00 Jack saa tiedon Gredenkon olinpaikasta. Phillip Bauer paljastaa korttinsa Marilynille. Valkoisessa talossa Tom Lennox suostuu auttamaan Reed Pollockia tämän suunnitelmassa.

Joo hyvältä, mutta myös tutulta :/... :'(, kuulostaa =), FUCK YEAH B)/noH :'(, joopS :p... :D! Joo ja sitten ois semmonen kysymys :saint:... :p... :D, että eikö Hulk aio tätä vai ikinä blogata :x...? No mä en ainakaan jaksa joka viikko blogata :/ (varsinkin kun oon nähny jo "ekat" jaksot B)... :'(... :p... :D), eli tää jää sitten välistä jos Hulk ei blogaa tätä välillä (niin tai Matsku :)...) :/... :'(... :p... :D!

Tontsa Twenty Four B)... :p... :D -kuva!


Ei kai me nyt 24:sta voida jättää väliin :saint:... :/, muutenhan Jack Bauer kilahtaa meille :'(, joopS :p, EHEHEEEEEeeee :D!

Päivän pilanimi

Tässä on niin hyvä sarjakuvafilmatisointi, että se joka ei tästä leffasta tykkää on...
...

V niin kuin Verikosto..................V niin kuin Vähä-älyinen

...

Ja tästä tulikin mieleen, että voisikin seuraavaksi katsoa kyseisen leffan.

Viikon 7 typyäänestys on päättynyt!

Jälleen on viikko vierähtänyt, joten typyäänestys on päättynyt ja on aika julkaista sen tulokset:

1. sija: 20 äänellä lauantain typy by Matsku.

2. sija: 16 äänellä perjantain typy by Tontsa.

3. (jaettu) sija: 12 äänellä tiistain ja keskiviikon typyt by Tontsa & Matsku.

5. sija: 10 äänellä sunnuntain typy by Hulk.

6. sija: 6 äänellä maanantain typy by Hulk.

7. sija: 5 äänellä ystävänpäivän typy by Hulk

Elikkä voitto pamahti taas Matskulle (FUCK YEAH B)) ja ystävänpäivän typy jätettiin viimeiseksi, eli äänestäjät eivät taida olla kovin ystävällistä porukkaa :|, EHEHEHEHEHEEE :D!

Blogaajien kesken äänten (81) jakauman mukaiset sijoitukset ovat:
1. Matsku 32 äänellä (39,5%)
2. Tontsa 28 äänellä (34,6%)
3. Hulk 21 äänellä (25,9%)

Eli voitto sielläkin meitsille B)... :P. Sitten vain äänestämään seuraavalle kierrokselle joka alkaa pian =)!

Sunnuntain typy!

Hmm? Typy on jo yltä päältä jossain valkosessa aineessa :x, joten toivottavasti en tullut (:D) liian myöhään :'(... :P... :D!
No luntahan se vaan on :), joten ei muuta ku lisäämään siihen päälle omaa valkoista ainettani ;)... B)... :D! Täytyy sitten valita asento sen mukaan, että siinä täytyy liikkua mahdollisimman paljon B), jottei tule liian kylmä :D! Lisäksi täytyy koko ajan pysyä "osittain sisällä lämpimässä" (;)... :D), jottei se tärkein työkalu kutistu liikaa kylmyydestä ;)... :x... :P... :D!