perjantai 10. maaliskuuta 2023

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä ne on avattuna - levitettynä toisinsanoen 😇😋😁 Ihan herkullisen näköisiä khyllä 😍 Löytyy Burger pizza, sekä Quattro Stagioni - molemmat mun yhtiä lemppareita 😊 Berlusconi on ehkä se paras (jonka olen ehkä jo maininnut) 😎 Sitten on limukin, mutta siitä ei ole sanottavaa, joten...


Ihan hyvin pyörähti viikonloppu käyntiin =) Kohta nukkumaan, ja sitähän tehdään (niin nukutaan...)! No khyllä huomenna on puuhaa, eli en nyt kokopäivää nuku - mutta melkein B) jepS :P :D Ei muuta kun hyviä viikonloppuja *SYDÄN*

Ruoka ostoten esittely

Siinäpä sitä lepää, jopa pari pizzaa 😍 Jääpi/jäipi huomisellekin, liian tuhti oli 😖 Miksi sitten ostin/otin kaksi? No toinen oli ilmainen 😎 Mutta ei ollut mikään "syö kaksi, maksa yksi" yms tjs shitti... 😳😋😁 Vaan kotisivut ('omat tiedot' sieltä) ilmoitti, että mulla on ilmainen pizza 🍕 Mutta vasta maksun jälkeen, ei voinut niinQ ennen maksua ilmoittaa 😡😕😓

Ja kuponki vanheni huomiseen mennessä, niin ei auttanut kun ottaa kaksi... Olisi khyllä TODellakin voinut ilmoittaa ton jo ennen maksua, hyvä että edes huomasin sitä omista tiedoistani - ihan hyvin olisi saattanut mennä ohitse koko kuponki?! 😑😑

Jotenkin tuntuu, että tahalteen tehty koko homma?! 😖😡 Niin että mainostetaan, että "meillä on hyvät edut, ilmaisia pizzoja/muita syötäviä sillon tällöin", mutta sitten ne 'piilotetaan' valikkojen taakse ja ne menee vanhaksi ties kuinka nopeasti (en tiedä kauan mulla toi kuponki on edes ollut)?! 😵


Vähän harhaanjohtavaa siis, vaikkakin khyllä 'oikeaa' mainostusta - mutta etusivulle niiden pitäisi aina pamahtaa! :| Ei nyt kuitenkaan mitään liikkuvia shitti boxeja, mutta joku sopivan huomaamaton ilmoitus - jonka kuitenkin selvästi näkee. Vaikka punainen pallo omien tietojen kohdalle. Mutta että ite pitää kaivaa ja niissä on joku päivämäärä?! Huoh... No mutta tässä pitäisi olla vain iloinen, ilmaisen pizzan kun sai =) B) Mutta mitä olen menettänyt (kun ne on mahdollisesti vanhentuneet), sitä en tiedä!? Noh, jatkossa vaan tarkempi/katsoa aina 'omat tiedot' :) Ennen tilausta! :| No mutta, pizza oli hyvää - ja toinen oli ilmainen, joista (jämistä) saan huomisen(kin) ruuan, joten ei tässä mitään... :saint: Ja viikonloppu alkoi, nautitaan! =)

Päivän leffa

Päivän leffana toimii jättihämähäkkikauhupätkä - Eight Legged Freaks - Kahdeksanjalkaiset kummajaiset. Viimeksi tuli nähtyä tämä VHS versiona joten korkea aika katsoa uudestaan. 

Juomaostosten esittely ja extra juoma

Kotimatkalla pitkän kaupunkireissun jälkeen poikkesin vielä Herttoniemen R-kioskilta hakemassa juotavat illan leffaa varten. Ostin kahta eri Ed energiajuomaa - Lemon ja Original.
Säästän toisen huomiselle ja kuten kuvasta näkee se ei ole se original Edi.

Päivän jälkiruoka + juoma

Jälkiruoaksi otin tollasen Suklaafondantin mikä oli kyllä hyvää - etenkin tuo suklaakakku oli kyllä varsin maukas.
Jälkiruokajuomaksi otin Baileys Coffeen ja hyväähän sekin oli.

Päivän ruoka

Ennen sinne Pancho Villaan menoa tuli tosiaan poikettua Subwayssa missä testasin tollasen pepperoni & juusto Toastiesin. Ihan hyvä pikku alkupala.
Ja siinä toinen alkupala. Tilasin tollasen Loaded Mexican Nachos lautasen mihin kuului erikseen tilata paneroitua kanaa oheen.
Ja siinä itse pääruoka Meksikolainen vallankumous mikä oli kyllä melko tuhti..., mutta hyvin mahtui ja hyvää oli😋👍.

Jälkiruoka ja juomatilauksen esikatselu

Sitten oli aika tilata jälkiruoka ja kuvassa yllä👆 näkyy tilaamani jälkiruoka.
Jälkiruokajuomaksi otin puolestaan tollasen drinksun. Lisää sitten päivän jälkiruoka + juoma blogauksessa.

Ravintola ruokatilausten esikatselu

Poikkesin Subwayssa ja otin toisen noista Toastiesseista. Minkä - se selviää sitten päivän ruoka blogaiksessa.
Sitten mentiin pienellä kaveriporukalla Triplan Pancho Villaan syömään ja ite ajattelin ottaa seuraavanlaiset mätöt. Kuvassa yllä 👆 näkyy alkuruoka minkä otan ja se on Loaded Mexican Nachos mihin otan lisäksi tuon paneroidun kanan.
Pääruoaksi otan sitten Meksikon Vallankumous nimisen burgerin mihin tulee neljä naudan jauhelihapihviä. Saisi myös tilattua kahdeksalla pihvillä..., mutta se oli myös aika hintava.

Perjantain ensi-illat, Nro 5

R.M.N. - Kylmä talvi

Nevör höörd tästä leffasta..., mutta jo julisteesta näkee että selvä -"ei kiitos" -leffa kyseessä. Ja sen tuomion annankin tälle. Aika kehnot ensi-illat kyllä tänään.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

UFO Sweden

No nyt on ainakin hieno Hollywood henkinen juliste..., mutta jaksaako nostaa kiinnostusta elokuvaa kohtaan - eipä taida aivan riittää. Ehkä pitää katsoa traileri ennen kuin antaa lopullisen tuomion. Mutta viitsiikö sitä blogata erikseen - eipä taida niin paljoa kiinnostaa.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Ei karhuja

Eipä nyt oikein nappaa tämä karhu-leffa. Meen vaikka mieluummin katsomaan kokaiinikarhun uudestaan. Mutta tälle sanon kyllä -"ei kiitos". Vaikuttaa vahvasti sellaiselta elokuvalta joka ansaitsee minulta tämän tuomion.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

To Leslie 

Tää on Oscar-ehdokas leffa - paras naispääosa Andrea Riseborough..., mutta ehkä säästän sitten DVD:lle tai Blu-Raylle. Vaikuttaa liian toiselta teatterileffaksi ja totinen voi olla puuduttavaa katseltavaa.

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Asterix ja Obelix lohikäärmeen valtakunnassa 

Olen nähnyt tasan yhden Asterix leffan teattereissa ja se riitti minulle. Ranska on kaunis kieli..., mutta siinä leffassa kuultuna se oli karseaa kuunneltavaa. Joten -"ei kiitos" -vaan tälle elokuvalle.
 

Perjantain ensi-illat

Blogaan itse esittelyblogaukset vasta aamulla vaikka melkein kyllä tekisi mieli jättää kokonaan blogaamatta tälläkertaa. Ei nimittäin yhtäkään kiinnostavaa elokuvaa. Mutta jos halutaan että blogauksia kertyy niin kait se on vähemmän kiinnodtavistakin elokuvista sanottava jotain. Mutta tosiaan vasta aamulla.

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Sarjasta The Walking Dead tuttu Cooper Andrews täyttää tänään 38-vuotta. Elokuvista Bean..., The Big Lebowski ja Norbit tuttu Richard Gant täyttää tänään 79-vuotta. Elokuvien Crash..., In the Valley of Elah ja The Next Three Days ohjaaja Paul Haggis täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Elokuvissa Kong: Skull Island ja Godzilla: King of Monsters nähty Thomas Middleditch täyttää tänään 41-vuotta. Sarjasta Walker Texas Ranger ja elokuvasta The Expendables 2 tuttu Chuck Norris täyttää tänään 83-vuotta. Elokuvista Prometheus ja Jurassic World: Fallen Kingdom tuttu Rafe Spall (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Basic Instinct ja Total Recall elokuvista tuttu Sharon Stone täyttää tänään 65-vutta. Sarjasta Mad Men ja elokuvista Tag ja Top Gun: Maverick tuttu Jon Hamm täyttää tänään 52-vuotta. Ja sitten vielä elokuvista Tron: Legacy..., Ghostbusters: Afterlife ja Don't Worry Darling tuttu Olivia Wilde täyttää 39-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.