lauantai 1. huhtikuuta 2023

Päivän leffa + poster + trailer (by Tontsa)

Joo, tulipa sitten käytyä katsomassa tämä rymistely 😎 Tai ei tässä nyt paljoa sitä (rymistelyä) khyllä ollut, eikä oikein dinojakaan 🐉 (ei ollut dinosaurus emojia 😓😋😁) - mutta ihan mukiinmenevä leffa silti 😊

65 (2023)

🌟🌟🌟

Mutta aika keskinkertainen elokuva, siksi vain kolme tähteä... Mutta eiköhän mennä itse traileriin 😎 (en nyt muista, onko Hulk tätä jo blogannut 😖😕😓😋😂)!

Ihan näyttävän näköinen elokuva, ja olihan tämä sitä :) Tai ei nyt varsinaisesti mikään 'kovin kaunis' leffa, mutta... Joo! :P :D Oli tässä khyllä typeryyksiä, mutta... no niihin pureudun sitten paremmin arvostelussa, kun/jos semmoisen teen :saint: Niin joku kaunis päivä, kun/jos katson tämän uudelleen - nyt (puhumattakaan parin päivän päästä) en ala ulkomuistista sitä (arvostelua) khyllä tekemään. Omaksi tätä en khyllä osta, mutta sitten kun tämä joskus TV:stä tulee - ellen kaverilta lainaa sitä ennen :)

Special Birthday wish to Jennifer Runyon

Erikoissynttärionnittelu näyttelijä Jennifer Runyonille joka muistetaan elokuvasta Ghostbusters Peter Venkman hahmon naispuolisena koekaniinina. Hän täyttää tänään 63-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳❤️ ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳❤️ Jennifer Runyon. 

Päivän extra jälkiruoka

No tämä nyt olisi mennyt edellisen blogauksen ohessa, mutta... no kertyypä blogauksia, eikä ole niin monta samaa asiaa tungettu yhteen blogaukseen (selityksiä) 😇😖😕😓😋😁 Irtareitahan se siinä on, mitäpä sitä muuta sanomaan...


Enkä sanokkaan, vähän tyngäksi jäi tämä blogaus... Noh, ei näitten aina pidä mitään hirveäitä mammutti blogauksia olla!? =X =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEEeeeee :D

Päivän jälkiruoka ja juoma

Näyttääpä herkulliselta, vaikka juuri äsken tämän vedin?! 😳 No ehkä se on toi juusto(kastike) (mikä näyttää herkulliselta) - se kun pääsi loppumaan... 😕 Tiesin/arvelin khyllä, että toi ei riitä - mutta en mä kahta samaa 'viitsinyt' ottaa, pitäähän nyt vaihtelun vuoksi ottaa tota pahempaakin (joku tomaatti/salsa, vai mikä lie) 😊😖😕😓😋😁 Ja maistuu vaan toi parempi paremmalta, kun on toista huonoa 😇😋😂 Voisi toki tohon nachojen päälle vaan purskuttaa tota, mutta... no se menee vähän likaiseksi/tahmaiseksi 😖 Hulkki niin taitaa tehdä (jos oikein muistan 😋), voisihan sitä ens kerralla kokeilla 😎


Mutta ihan hyvä setti khyllä =) Hintaa vaan oli... mitä nyt oli?! =X No onneksi toi oli combo (eli halvempi yhdessä) paketti :) Niin, limusta voisi toki jotain sanoa, tai sen koosta?! =O Aika hemmetinmoinen, 1L purkki!? =X Ja meni melkein kaikki... Noh, khyllähän mä yleensä vedän kaksi 0,5L pulloa, joten... Mutta toi on kaikki yhdessä mukissa, niin näyttää aika hemmetin isolta! Ja onhan toi (iso), myös aika vaikea juoda - ei oikein yhdellä kädellä onnistu... =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEeeeeee :D Mutta ihan sopiva juoma, "M" -koko olisi ehkä vähän liian pieni - "S" -koosta nyt puhumattakaan...

Päivän ruoka (by Tontsa)

Hulkki tänään pamauttelikin ruokia oikein olan takaa (tai juomia enemmänkin), itse tyydyin vaan yhteen ruokaan - vaan 😖 itQ 😓 joopS 😋 EHEHEHEEEEeeeee 😁 Mutta tämä olikin kunnon ruoka, ei että Hulkillakin olisi ollut - mutta vallan mainiosti tämä riitti 😊 Niin ja tietenkin kun syö niitä herkkuja kokoajan, niin... jepS! 😋 Mutta niihin (herkkuihin) mennään erillisessä blogauksessa, tuli nimittäin tänään käytyä leffoissa 😎 Se, että mikä leffa oli kyseessä - niin selviää myöhemmin...


Mutta hyvä sapuska oli, siellä perinteisessä Dragon Spring -kiinalaisessa ravintolassa. Mutta, eiköhän mennä muihin blogauksiin... :)

Päivän leffa

No sehän on jälleen Ghostbusters elokuvien aika ja neljäs kierros pärähtää käyntiin. Upea Stay Puft säästöpossuni siinä pitelee koteloa. Sitten vaan leffan pariin. 

Extra EXTRA EXTRA EXTRA juoma

Siinä juoma kaatuu mukiin..., mutta vielä ei saa tolkkua kumman valitsin.
Ja voittaja on - Rainbow Festival🥳. Sitten kohti päivän leffaa.

(Juoma) ostosten esittely

Vaikka pizzojen teko siirtyikin nyt maanantaille niin ostinpa kuitenkin limpparit valmiiksi. Toinen on tälle illalle leffajuotavaksi - kumpi - se selviää sitten myöhemmin. Poikkesin Hermannin Alepassa mistä lähti mukaan Rainbow Festival limppari ja Hartwall omena Limonadi. Eli vielä yksi päivän juoma blogaus tulossa missä selvitetään kumman valitsin. 

Päivän ruoka 2/2 + extra EXTRA EXTRA juoma + makee(t) kuva(t)

No nyt päästään siihen syyhyn miksi pizzantekosuunnitelmani siirtyi. Tulipa nimittäin syötyä tollanen Rullakebab.
Tai pikemminkin rullakebab(it) -siinä niitä kaksi lautasella yksittäisen jalopenon kera. Ja noiden jälkeen jäikin niin tuhti olo että vielä pizza niiden päälle olisi ollut silkkaa hulluutta. 
Nyt laitan juoman tähän samaan blogaukseen sillä se ei ollut sen erikoisempi kuin perus Coca-Cola.
Sitten päästäänkin niihin makeisiin kuviin eli paikkaan missä olin syömässä. Tulipa nimittäin syötyä Kalasataman Pizza & Burger nimisessä ravintolassa. Siinä ravintolan sisätilat...
...-ja siinä ravintolan julkisivu. Aivan sika kiva pieni ravintola - ehdottomasti käytävä uudestaan joku kerta maistamassa paikan pizza tarjontaa ja burgereita. Ja mikä sijainti ravintolalla - aivan Kalasataman pilvenpiirtäjien varjossa. Tollasia lisää Helsingin katukuvaan.

Extra EXTRA juoma

No kylläpä nyt päivän juomia piisaa. Nyt tuli nimittäin poikettua Ateneuminkujalla Zhao Teassa mistä otin tollasen Oreo bobo juoman.
Siinä vielä ite juoma. Ja vielä tässä vaiheessa en ollut vielä muuttanut suunnitelmiani pizzanteon suhteen. Mikä ihme sai suunnitelmat muuttumaan🤔...? Selviää sitten seuraavassa blogauksessa. 

Extra juoma

Jaahas ja lisää juotavaa. Tälläkertaa tuli poikettua Helsingin Punavuoressa sijaitsevassa Seksico Tacos nimisessä ravintolassa missä en nyt syönyt mitään..., mutta otin tollasen Frozen Margaritan.
Siinä vielä ite juoma tarjoiltuna. Vieressä erillinen vesilasi. 

Päivän juoma

Jätkäsaaressa ollessa tuli poikettua Verkkokauppa.comissa mistä lähti mukaan tollanen Dynami:t energiajuoma. Otinpa sitten kuvan tölkistä Jätkäsaaren maamerkkiä -pissaava poika -vasten siten että näyttää siltä että se pissaisi tölkkiini😁. 
Ite juoma ei onneksi maistunut ihan kuselta kuitenkaan - ihan juotavaa oli. Vaikka ilme kyllä näyttää siltä kuin joisin kusta😄.
 

Päivän ruoka 1/2

Jätkäsaaren R-kioskilla tuli syötyä lemppariksi muodostunut ärrähodari..., mutta tämän takia en ollut vielä siirtämässä pizzantekopäivää - söin sen nimittäin päiväsaikaan ja vielä silloin suunnitelmissa oli kuitenkin tehdä vielä illalla pizzat. Mikä sitten johti suunnitelmien muutokseen - se selviää sitten myöhemmin.

Pizzantekopäivä siirtyy taas

Ei v#ttu mikä kuva😁 -ja ylipäänsä tää blogaus - kiinnostaa varmaan kaikkia. Nimittäin asia on sellainen että pizzantekopäivä siirtyy taas eteenpäin ja nyt maanantaille koska sunnuntai on perus saunasunnuntai vanhempien luona ja silloin tulee syötyä sitten siellä. Seuraavissa blogauksissa selviää sitten miksi jouduin siirtämään. 

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvien Men in Black ja Wild Wild West ohjaaja Barry Sonnenfield täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. YouTube tähti ja elokuvasta Airplane Mode tuttu Logan Paul täyttää tänään 28-vuotta. Elokuvista Lincoln..., Jack Reacher ja A Most Violent Year tuttu David Oyelowo täyttää tänään 47-vuotta. Iso-Arskan tähdittämästä toimintakomediasta Killing Gunther tuttu Taran Killam täyttää tänään 41-vuotta. Elokuvista Happiness..., Eternal Sunshine of the Spotless Mind  ja A Series of Unfortunate Events tuttu Jane Adams täyttää tänään 58-vuotta. Elokuvista Detroit Rock City..., Not Another Teen Movie ja Superman Returns tuttu Sam Huntington täyttää tänään 41-vuotta. Elokuvista 84 hrs. ja Superman III tuttu Annette O'Toole täyttää tänään 71-vuotta. Elokuvista Hugo ja Ender's Game tuttu Asa Butterfield täyttää tänään 26-vuotta. Sitten vielä elokuvista Blade Runner 2049 ja Terminator: Dark Fate tuttu Mackenzie Davis täyttää tänään 36-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.