tiistai 24. huhtikuuta 2007

Kuvakisan uusi aihe tuli :)...


Joo "karamellithän" se :), joopS :p... :D! Joo eiköhän ainakin tolla kuvalla lähdetä (Matskulta varmaan löytyy iso :), kuten varmaan multakin mutta hirveä kaivaminen ku ei sillon järjestelly noita kuvia :/... :ashamed:... :'(... :D)! Tai sitten vaan molemmat kuvat tulevalta MEGAleffaillalta <3... =)... B), mutta kuvanhan voi vaihtaa tarvittaessa joten eiköhän jo laiteta toi (eli Matsku kaivamaan iso ja linkittää sitä...) :)... Mutta milläs nimellä, HMMMmmm :p... :D! No mitein ois "Hulk hukkuu mälleihin" <3... B)... :p, EHEHEHEHEeee :D!


Isompi mällikasa MEGOIHIN =)... B), TOD!

Tiistain typy!

Vanha sananlasku "Ken toisella kumartaa, se toiseen suuntaan pyllistää" (tai jotain sellaista :D) käy hyvin toteen kuvassa, sillä typyn kumartaessa kameramiehelle =), hän pyllistää taustalla näkyvälle valkoiselle autolle, joka on selvästi menossa sen takia ojaan :D!

Illan *PUKE* 4-D dokumentti


Manar Maged syntyi Egyptissä vuonna 2004. Syntymä oli lääketieteellisesti merkittävä, sillä Manarilla oli kaksi päätä. Toinen pää oli Manarin kehittymättömän kaksoissisaren. Dokumentissa seurataan Manarin epätavallista elämää ja nähdään leikkaus, jossa Manarin kehittymättömän kaksoissisaren pää poistetaan. Dokumentti.

...

Joo, en ole katsomassa tuota dokumenttipätkää. -Siis Jesus Fucking Christ, pitääks tollasta esittää telkussa :o? -Pitää nyt oikein leikkausoperaatioki näyttää. -Hyi yök :x *PUKE*. -Tollaset dokkarit pitäis kieltää.

Päivän pilanimi


Tänään raiskaamme (:D) elokuvan The Running Man jossa Schwarzenegger tempaistaan mukaan kyseiseen ohjelmaan -Running Man. -Arskan puku on leffassa aika hieno, joka saa Arskan näyttämään aika...

...

The Running Man............................Stunning Man

Typymuistutukseen mahtuu myös automuistutus


Jälleen päästään Matskun vuoroon päivän typyssä ja Tontsalta taas odotetaan perinteiseen tapaan päivän autoa.

-Automuistutukseen kelpaa myös jokin autoihin liittyvä kuva. Ei tarvitse olla pakosti aina ihan auton kuvaa. Voi pistää vaikka ratin, tai tässä tapauksessa auton pölykapseleita pitelevän typyn <-(turha huomio, mutta tulipahan ainakin tekstiä).

(24)


23:00 - 24:00. Täydellisessä myllerryksessä olevan CTU:n ja Christopher Hendersonin samanaikaisesti jäljittämät Jack Bauer ja Wayne Palmer kiirehtivät hakemaan pankin talletuslokerosta nauhoitusta, joka paljastaa presidentti Palmerin salamurhan päätekijän.
...
Hieno CTU logo löytyi. -Vaihteeks tollanen -aina ei jaksa etsiä kuvia itse sarjasta.

Music and Lyrics + päivän miesmuistutus

You Can Leave Your Hat On

Baby, take off your coat, real slow
Baby, take off your shoes. I'll help you take off your shoes.
Baby, take off your dress. Yes, yes, yes.

You can leave your hat on.
You can leave your hat on.
You can leave your hat on.

Go over there, turn on the light. No, all the lights.
Come back here, stand on the chair. Ooh, baby, that's right!
Raise your arms in the air, now shake 'em.

You give me reason to live.
You give me reason to live.
You give me reason to live.
You can leave your hat on!

Suspicious minds are talking. That's right, they'll tear us apart.
They don't believe in this love of ours.
They don't know what love is.
They don't know what love is.
I know what love is.
You can leave your hat on.
You can
...

Huh ku väsyttää |O -HU-OH...


Olipas taas päivä. -Hirveetä säheltämistä, meinas oikein pää haljeta. -Huomen sit samanlainen päivä -klo 17-23 :o. Miten mä jaksan? -Tän harjoittelun ainoo hyvä puoli on, että työpaikka tarjoo ilmaset ruoat ja mikäs se on talon pizzaa vedellessä. -Ja on muuten taivaalliset pizzat siel. -Nyt on melkein tullu pizzakiintiö täyteen. Jaksaakohan enää sit Matskun megapippaloissa ajatellakkaan pizzaa? -KYLLÄ B).

-Mutta joop. Eipä tässä enää mitää kummempia muuta. Nyt vaan sit nukkumaan ja huomen sit aamulla uudet kujeet. Hyvää yötä ja MO!