lauantai 25. toukokuuta 2013

Fast & Furious 6

Fast and Furious 6

Tämä tuli jo keskiviikkona ensi-iltaan ja tuli se myös silloin käytyä -ja oli kyllä fantastisen upea elokuva. -Kerrassaan TOD LOiSTava. -Uskomatonta että jo kuudes osa -ja yhä vain jaksoi viihdyttää. -Ja seiskaa tulossa. -Can't wait that one.

Pystyssä

Pystyssä

No ite en pysyisi ainakaan pystyssä jos tätä pitäisi mennä kattomaan. -Tai siis pääni ei pysyisi pystyssä -piti sanoa. -Nukahtelisin alituiseen. -Joten -"ei kiitos" -vaan tälle.

Salainen valtakunta 3D

Salainen valtakunta 3D

Kyllähän tämä kiinnostaa..., mutta voisi ehkä säästää DVD:lle animaatiohyllyyn. -Ja silloinkin kyllä vasta tarjousleffana. -Sitten jos onkin pettymys -eipä ainakaan harmita halvan hintansa puolesta.

Eiliset ensi-illat

Eilen olisi tullut vain kolme ensi-iltaleffaa -enkä silti jaksanut blogata niitä..., mutta minulla oli syyni -joten se siitä. -Mutta mitäs leffoja...
...
  • Salainen valtakunta 3D
  • Pystyssä
  • Fast and Furious 6

Schwarzenegger TEN fan poster, by: HULK (Makee kuva)

Innostuinpa muokkaamaan photoshopissa -ja osittain paintissa -tollasen fanijulisteen Arskan ensi vuonna ilmestyvälle toimintatrillerille -Ten. -Kuten kuvasta näkee Arskalla on rinnallaan taas nimekkäitä tähtiä -kuten esim. Lost sarjan Josh Holloway, Avatar -ja Terminator Salvation elokuvista tuttu Sam Worthington, Iron Man ykkösessä nähty Terrence Howard -ja hieman tuntemattomampi..., mutta silti nouseva tähti Joe Maganiello. -Ja heidän lisäksi vielä monia muita..., mutta tuossa keskeisimmät hahmot. -Mielestäni varsin onnistunut -vaikka ite sanon.