maanantai 11. kesäkuuta 2007

Kuva on nyt kisavalmis. -Huomenna pistettäväksi


Jeps. Tein tollasen pikku muutoksen. Pistin oikeat Röllit vertailukuviksi omani kanssa ja on kyllä kaukana toi mun Rölli noista oikeista. Täten kuvan uudeksi nimeksi tuleekin: "Hulkin versio Röllistä". -Mutta huomenna nähtävästi vasta pistetään kisaan. -Selvä.

Painttailtu Rölli kisaan


Joops. Tollasen sit piirrustelin paintissa. Kuvan nimi olkoot "Rölli by Hulk". -Eipä parempaa kuvaideaa tullut, joten päätin ihan vain kokeilla paintilla piirtää Röllin ja tollanen siitä tuli. Kelvatkoot nyt kisan toiseksi ehdokkaaksi. -Ainakin minun mielestäni.

Vois jonkun Rölli aiheisen kuvan viellä tehdä...


Jeps. Voisin ehkä tehdä toisen kuvan kisaan, mutta eka katson muutaman jakson CSI:tä. -Joo. Mitäs tässä sit muuta?

Maanantain typy!


Taas on päivän typynä Amber =), jonka sukunimestä tosin ei ole hajuakaan :ashamed:... :D! Joo mutta kyllä kelpais vähän avustaa tota ranneliikkettä =), jotta melonit pääsisivät ulos aurinkoon kypsymään :D, ja jotta sitten vois ite harjottaa toisenlaista ranneliikettä ;)... :ashamed:... :D!

Se on niinku moro ja myöhemmin

Jeps. Eli tässä sit oli blogaukset tältä erää. Illemmalla sit blogailen lisää shittiä, mutta nyt pistän koneet kiinni ja suuntaan stadiin. Niin kauan ku hyviä ulkoilusäitä riittää, niin kannattaa sit kans ulkoilla. Sit ku alkaa sateet tulemaan, niin sit voi nyhjätä kotona blogin ääressä. Mikäli ei sitten ole saanut kesätyöpaikkaa. -Mutta nyt se on moro ja myöhemmin. Meitsi tästä lähtee. -MO!

Päivän pilanimi

Ensimmäinen Saw elokuva oli karmaisevan pelottava. Jatko-osa Saw 2 jatkoi samaan malliin -ja kolmas Saw elokuva oli myös ihan onnistunut kauhupätkä. Mutta jos viellä yksikin jatko-osa tulee, niin oletan että yleisin kommenti elokuvasta on...
...

Saw................................Pshaw!

...

Tehdään nyt ihan varmuuden vuoksi selväksi, että sana "Pshaw" on eglanninkielinen sana suomen sanalle "PYH".