keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Päivän puujalka

Melkein voisi kohta vaihtaa otsikoksi -"Päivän Fingerpori" -kun näihin päivän puujalkoihin alkaa täyttyä näitä Fingerporeja. -Pitkästä aikaa nyt ollu omia. -Mutta toisaalta -Fingerporit to the rescue kun ei niitä omia niin helpolla keksi. -Tämän päiväisessä Hesarissa tollanen -siteeraan alas.
...

Lääkäri Allanille: -"Vaihda potilaan lakanat. Huikkaa sitten kun on valmista"
(Vaihtaa lakana)
Allan: -"Valmista on"
Lääkäri: -"Tässä huikka"

On nää khyl hauskoi :D...:)...:p...

C.S.I.: New York

Edellisestä blogauksesta jäi aivan unohtumaan illan CSI New York. -No -pistetään nyt sitten erikseen tällä kertaa. -Elikkä..., mitäs illan CSI Nycissä tänään olisi luvassa...?
...
Multikultuurinen New York. Junassa sattuneen ammuskeluvälikohtauksen seurauksena löydetään kuollut mies. Rikostutkijoiden logiikalla selviää kuitenkin, että mies on ollut kuolleena jo ennen kuin luoti on lävistänyt hänet. Tutkimukset vievät erikoisen rikotustapauksen pariin, kun selviää että uhri on intiaanipäällikkö Amos Delaware.
...
Kuulostaapa jännältä.

The Simpsons / JIM: South Park

Mitäs illan Simpsoneissa tänään olisi luvassa...?
...
Waverly Hills 90210. Kun Springfieldin koulu paljastuu osavaltion kehnoimmaksi opinahjoksi, vuokraavat Homer ja Marge asunnon maineikkaalta Waverly Hillsin alueelta taatakseen jälkikasvulleen paremmat mahdollisuudet opiskeluun. Jaksossa vierailee Juno-elokuvan pääosassa loistanut Ellen Page. Huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja.
...
Kuulostaapa hauskalta. -Entäpä sitten illan South Parkissa..., mitäs siinä tänään olisi luvassa...?

Pikku julmuri. Cartmanin käytöshäiriöt ajavat äidin hakemaan apua television lastenhoitajaohjelmasta. Lopulta löytyy keino, jolla jopa Cartman saadaan käyttäytymään kiltisti, mutta pehmeän ulkokuoren alla vaanii jotain hyvin vaarallista. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen sarja. 10. tuotantokausi.
...
Hyvä jakso tiedossa -odotan siis innolla. -Kuin myös illan Simpsoneita -odotan innolla.

Jalkapallon MM 2010 typyäänestys: 6. alkulohkopäivä

Tänään pelataan kaksi H-lohkon ottelua:


SVEITSI

Sekä yksi A-lohkon ottelu:

Sitten vaan kaikki kipin kapin äänestämään tätä tai joukkueiden nimissä olevaa linkkiä klikkamalla! Itse taidan äänestää Hondurasia, Espanjaa ja Uruguayta :p! Aikaa on 26. päivään saakka, mutta jos aikataulu uhkaa pettää, saatan joutua sulkemaan näitä alkupään äänestyksiä aikaisemmin.