torstai 28. kesäkuuta 2007

Kissan tavoin nukkumaan -Meoow!!


Joop. -Ok. On siinäkin otsikko :D. Mutta ennen nukkumaanmenoa hieman Soldier of Fortunea pitkästä aikaan. On jo varmaan taidot päässy ruostumaan. Mutta eiköhän sitä kuitenkin vähän aikaa jaksa. Nyt kuitenkin blogailujen osalta hyvää yötä ja MO!

Trailer Park Boysia ja popparia =)...

Kohtapuolin alkaa N4losen törkytorstaissa Trailer Park Boys. Voisi valmistaa popcornia ohjelman ajaksi popsittavaksi. Siis mikäli vaan mahtuu enää. Aika täynnä viel siit pastalautasellisesta.

Tont... Leonardo ihan ähkynä B)... :'(... :p... :D!


Joo ei JUMALAUTTAh mitkä annokset vedettiin :o, puhumattakaan juotavasta :x, ku hevoset ikään :/... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEEEeeeeeee :D! No mutta ainakin on kylläinen =), mitä muuta sitä tarvitsee B), no pa5kalla käynti vois olla paikoillaan :|... :ashamed:... :'(... :p, EHEHHEHEEEEEeeeeeee :D!


TSII-SUS MOTHAFUCKING CHRIST (:D) mitä hevosia :x... :|... :ashamed:... :'(, EHEHEHHEEEEEEeeeeee :D!

Hul... Raphael ihan ähkynä B)... :'(... :p... :D!


Sydärihän siinä meinas tulla kun kahteen pekkaan huitastiin yhdellä kerralla koko kattila 500 grammaa pastaa ja öljyssä ruskistettua jauhelihakastiketta tomaattimurskan kera.

...

Damn we're good B).

Ruoka odotti omistajiaan <3...


Tai lähinnä syödyksi tulemistaan. Tolla aterialla ruokkisi nelihenkisen perheen. Siis tolla yhdellä lautasellisella, mikä minulla on kädessäni. Tont... Leonardon lautasellisella ruokittaisiin toiset neljä :x...:p...:D.

Colaa JÄTTI kannuihin B)...


Siinä meni yksi 2 l:n Lidl Colapullo 50/50 tasan kahteen jättiläis tuoppiiin. Pääsi pieni itku pullon tiputtaessa viimeisen tippansa :'(. Eipä tarvinnut leffan aikana mennä hakemaan uutta lasillista. Jääkaapissa on viellä toinen Colapullo, mutta se on huomiseksi.


Kuinkakohan monta kertaa tulee tänään ravattua WC:ssä kusella :p...:D?

Ruoka valmistui -FUCK YEAH B)!!!


Ja hyvältä näyttää, mutta miten noin paljon :o. -Tossahan on kahden hengen annos. -Yhdellä lautasella (double :o). Ton lautasellisen jälkeen ollaan taatusti ihan poikki -ähky *PUKE* :x...:D.

Ruokaa ja leffaa odotellaan <3...

Joo siinä se Hul... Raphael tekee ruokaamme leffa kädessä =), mun maatessa sohvalla huutaen "ruokaa, RUOKAA, RUOKAAAaaa" =), FUCK YEAH B), EHEHHEHeeee :D! No joo, khyllä mä nyt jonku verran autan :), pidän sentään spagetteja valmiina ulottuvilla ;)... =), FUCK YEAH B), EHEHHEHEEEEeeeeeee :D!


I'm STARVIIIIIiiiing (MarvinKO/KÖ :x... :p... :D), I need FOOOOOOOoooooooooooood
=), and i need it NOW :|, FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEEeeeeeee :D!