lauantai 9. elokuuta 2014

Postimies Pate

Postimies Pate

Eipä nyt oikein tämäkään houkuttele juuri ollenkaan. -Ei edes animaatiokokoelmaan tervetullut. -Sinne hankin vain parasta laatua. -Tälle voi hyvin sanoa siis -"ei kiitos".

Pyöräretkellä Molièren kanssa

Pyöräretkellä Molièren kanssa

Eipä kiinnosta juuri tippaakaan -joten pitemmittä lätinöitä -ei muuta kuin -"ei kiitos" -vaan tällekin filmille. -Takuuvarmasti vain nukahtaisin koko leffan ajaksi.

Step Up All In

Step Up  All In

Onks tää niinku jo viides osa tätä tanssileffasarjaa...? -Toivottavasti on myös viimeinen -tai sitten Channing Tatum takas ekasta leffasta mikäli vielä haluavat tehdä lisää. -Vaikka eipä se eka Step Up leffakaan nyt niin paljoa kiinnostanut. -Mutta tälle sanoisin jopa -"ei kiitos".

Sex Tape -kadonneen videon metsästys

Sex Tape -kadonneen videon metsästys

Tätäkin voisi kyllä harkita. -Trailerin perusteella ainakin todella hupaisan oloinen elokuva. -Tosin menisin varmaan näkemättäkin traileria kattomaan ton. -Pelkkä Cameron Diaz riittää mainiosti houkuttimeksi.

Lucy

Lucy

Ja se eilen nähty leffa onkin heti ekana esittelyssä. -Käytiin tosiaan eilen Matskun kaa tää kattomassa -ja oli kyllä ihan hyvä leffa. -Varsin suositeltavissa oleva elokuva.

Eiliset ensi-illat

Mitäs kaikkea eilen tulikaan ensi-iltaan...? -Voin jo paljastaa että yksi niistä tuli eilen käytyä kattomassa..., mutta mikä -se selviää sitten esittelyissä. -Alla otsikot...
...
  • Lucy
  • Sex Tape -Kadonneen videon metsästys
  • Step Up All In
  • Pyöräretkellä Molièren kanssa
  • Postimies Pate