torstai 30. huhtikuuta 2009

Hyvänyön blogaus!

Taas on on tällasen hyvänyön blogauksen aika -lavastettu nukkumis valokuva ja paintissa muokatut tekstit päälle -tälläkertaa "KrOoh..." teksti ja uutuutena ohessa moottorisaha unikupla. -Näitä tällasia voisi jatkossa blogata päivittäin. Kyllä nyt aina keksii jonkun hassun nukkumisasennon. -Mutta nyt ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Vappuaaton typy!

Siinäpä oliskin TOD LOiSTavat vappupippalot, jos kuvan tapaan hemaiseva typy pomppaisi laaatikosta serpentiinisuhkujen saattelemana =)... :p!

Vielä kun kaupan päälle kuuluis kuohujuomat =), niin mitäs muuta sitä enää tarvitsisi...?

No ehkä uudet alushousut :x, koska ne menis luultavasti vaihtoon yhtä aikaa skumpan roiskumisen kanssa :ashamed:, EHEHEHEHEEE :D! HAUSKAA VAPPUA!

Ringu 2 (1999) + päivän makee kuva

Ringu 2 (1999) (K-15)

Hyytävän tunnelman omaava japanilainen kauhuelokuva, jossa selittämättömät ilmiöt seuraavat toisiaan. Nuori Mai yrittää selvittää poikaystävänsä kuolemaan johtaneita omituisia tapahtumia. Poikaystävän pienellä pojalla ilmenevät pelottavat taipumukset huolestuttavat Maita. Tragedian jäljet johtavat salaperäisen kirouksen riivaamaan videonauhaan, jonka katsoneet ihmiset kuolevat viikon sisällä. Kirouksen langettanut Sadako on kuollut, mutta synkkä kohtalo vainoaa edelleen hänen läheisiään... Elokuva on Ringu-trilogian toinen osa. Ohjaus: Hideo Nakata, Japani 1999 (92'). Pääosissa Miki Nakatani,
...

Viime torstaina jäi Ringu ykkönen näkemättä, mutta onneksi Tontsa tallensi digiboksille. -Tänäänhän voisi sitten katsoa putkeen molemmat. Ihan hyvä vain, että lykkääntyi ykkösen katsominen.