torstai 1. marraskuuta 2007

Viva La Bamissä tänään!

Kausi 3, jakso 2/8: Sisällötön sota. Löydettyään metsästä Yhdysvaltain sisällissodan aikaisen tykinkuulan Bam päättää järjestää sodan uudelleen takapihallaan.

Samanatapaista höpisevät IMDb ja TV.com.

Sotaaaaaaaaaaaaaaa =)... :D!

Häiritsevässä tekijässä tänään :)!


Joo tänään taas tulee tätä LOiSTavuutta (kuten tummennettuakin :p... :D), mutta, no ei ole HAJUAKAAN monesko jakso tää on :'(, mutta mitäpä sillä on väliä (paitsi selostuksen kannalta :|...), kuhan tän näkee =)... Joo tämmöstä olis luvassa tänään :)...


Kausi 1, jakso x(x)/14: Tässä jaksossa kilpailijoita nöyryytetään kuminauhanaamoilla, riepotellaan poliisikoirilla ja kiusataan kädenvääntömummeleilla. Voittaja pääsee räjäyttelemään palkintojaan.

Joo hyvältä kuulostaa =), paitsi "x(x)" :|... :'(, jonka sais khyllä selville jos "googlettais" (:p... :D) IMDb:stä ja TV.comista B), mutta mä en ainakaan jaksa :|... :ashamed:, joten tohon saadaan nyt tyytyä :'(... Niin paitsi jos Matsku jaksaa :), mutta eipä taida :/... :'(, joopS :p... :D! Joo jatkossa mun puolesta tän ohjelman selostuksiin vaan "Kausi 1: Tässä jaksossa...", koska aika ruma/turha (sitä varsinkin, niin ruma) toi "x(x)" shitti (:D) on :/... :'(, eli..., joopS :p... :D! No mutta...

Distraction Jimmy Carr -kuva!


...innolla odotetaan tän päivän jaksoa =), x(x) sellaista :'(, joopS :p... :D!

Päivän typy

Tiltissä veikkailin että typy on lepotauolla, mutta sehän on vain hengästynyt lemmiskeltyään juuri villisti kanssani tuossa sängyllä. Tarvitsin nimittäin lääkettä pahaan panetukseen :p...:D.

Pieni kysymys ja samalla typymuistutus..., -itselleni

Rakas tyttöystävänihän se siinä <3. Tontsalta jo puhe-elimessa kysyin, että voisko hänkin tulla mukaan lauantaina katsomaan kolmatta Resident Eveliä -hän ku eilen ilmoitti haluavansa tulla mukaan. Tontsa jo ilmoitti, että liput on tosin ehditty jo varata, mutta pystyisikö jotenkin varaamaan uudestaan neljä lippua? -Minua ei haittaa, jos on vähän huonommat paikat. ... Samalla tämä on typymuistutus minulle. Ihme, että tyttöystäväni suostui muistuttamaan minua siitä.
...

Rakas tyttöystävänihän se siinä <3

Hyvä leffa tänään TV:stä. Tosin on yksi "mutta"...

(The Haunting)

Hyytävä jännäri joukosta ihmisiä, jotka osallistuvat tietämättään salaperäiseen psykologiseen testiin synkässä linnamaisessa kartanossa. Pian heidän pahimmat painajaisensa alkavat käydä toteen. Elokuva perustuu Shirley Jacksonin romaaniin. Ohjaaja: Jan De Bont, USA 1999. (108') Pääosissa: Lili Taylor, Liam Neeson, Catherine Zeta-Jones, Owen Wilson, Bruce Dern. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Juu, tosiaan. Ihan kelpo leffahan toi on, mutta VHS kokoelmista löytyy joten väliin taitaa jäädä.

South Parkissa tapahtuu

9.Kausi, jakso 6/14: Eric Cartmanin kuolema. Pojat kyllästyvät Cartmanin omahyväisyyteen ja päättävät olla huomaamatta häntä. Cartman päättelee olevansa kuollut ja tekee Buttersista "meedionsa".
...

Hmm. -Kuulostaapa mielenkiintoiselta. Odottelen hyvin suurella innolla.


Niin ja jos "asiat" (:p... :D) haluaa varmistaa niin suunnaksi vaan IMDb ja TV.com ;), ysi kausihan se siellä tosiaan pyörii =), FUCK YE..., joopS :p... :D!

LOSTissa tänään

Kausi 3, jakso 12/22: Linnuntie. Claire keksii, miten kaikki voisivat pelastua.
...

No innolla odottelen mitä Claire keksii.


No ehkä vastaus siihen (mitä Claire keksii) löytyy IMDb:stä tai TV.comista ;), joten ei muuta kun tutkimaan niistä =), FUCK YE..., joopS :p... :D!