perjantai 3. maaliskuuta 2023

Päivän ruoka, juoma ja jälkiruoka

Laitan nämä kaikki nyt tähän samaan syssyyn, kun ei oikein ole mitään tähdellistä sanottavaa?! 😖😕😓😋😁

Siinä (edellisessä kuvassa) oli ruoka, tässä on taas juoma 😊 (joka khyllä näkyi edellisessä kuvassakin, mutta... 😋😂)! Päädyin sitten omena limuun (kuten esittely blogauksessa veikkasinkin...), on toi khyl hyvää 😍 Ruokakin oli/on khyllä huippuluokkaa 😎

Jälkiruokakin oli suussa sulavan hyvää 😊😋 Se oli Mässä Yx ja vaalea maitosuklaa, molemmat Fazerilta (jonka olen pari kertaa todennut olevan yhtä - ellei jopa se - paras, makeinen) 😍😎


Ihan kiva iltama siis oli... :) Eipä tässä kait muuta sanottavaa ole, kohti huomista vaan =) Niin tai, ilta/yö vielä jatkuu tänään - ainakin mulla, mutta mitään en taida enään blogata. Eli huomisiin, sen suhteen :) =/ itQ :'( joopS :P EHEHEHHEHEEEEEEeeeeee :D

Päivän jälkiruoka

Siinä se lepää avattuna ostamani suklaalevy. On kyllä hyvän makuinen - suolainen ja makea on kyllä hyvä yhdistelmä. 

Päivän leffa + makee kuva

Ghostbusters maratonissa päästään elokuvaan Ghostbusters: Afterlife jonka aloitusvalikko menee kyllä jo päivän makeesta kuvasta ei vain melkein vaan täysin.

Päivän "päivitetty versio edellispäivän jämistä" ruoka

Jees - otin siis edellispäivän ruoan mitä oli jäänyt yli ja lisäsin siihen eilen ostamani Cheddar Goudan ja ruokakerman ja tänään ostamani parmesaanin ja tein jämistä uuden ruoan. Kuvassa yllä👆 uunissa käyneenä ja kuvassa alla👇...
...-lautasella tarjottuna. Kyllä näyttää herkulliselta😋 vaikka itse sanon. 

Ruoka ostosten esittely (by Hulk)

Siinäpä erikoiset ruokaostokset: -Castelli Parmigiano Reggiano pussi ja Karl Fazer suolainen toffeekrokantti suklaalevy. Jälkimmäinen on jälkiruoaksi ja parmesaani tulee sitten osaksi päivän ruokaa - näkee sitten.

Viikon "Star Wars" kuva 6/7

Enään tulee tän jälkeen yksi "Star Wars -meemi" kuva, sitten nämä jo loppuukin... 😊😖😕😓😋😁 Ihan hupaisi nämä ovat olleet, ainakin allekirjoittaneen mielestä 😇😋😂


Noh, eipä tarvi sitten (kun huomenna nämä loppuu...) enään vaivautua näiden eteen... No eipä näissä iso työ ole ollut, mutta joka päivä on pitänyt tulla blogin ääreen... Toki, ajattelin jo etukäteen - että jos jonain päivänä en jaksa blogata näitä/tätä, niin sitten blogaan vaan ajastetusti. Mutta hyvin olen jaksanut blogin ääreen tulla, samalla olen blogannut jotain muutakin (päivän ruuan, yms...)! Eli, ei muuta kun kohti huomista... viimeistä sellaista :) =/ itQ :'( joopS :P EHEHEHEHEHEEeeeeee :D

Ruoka ostosten esittely

Jahas, tuttu & turvallinen Lasagnetto olisi tänään tarkoitus tehdä 😍😎 On toi khyllä hyvä ruoka, tätä jaksaa useamminkin syödä 😊😋 Tai en mä khyllä kovin usein tätä tee, noin kerran pari kuussa ehkä... Ainekset jo blogasin mun toiseen blogiin, mutta esitellään ne nyt täälläkin.

Eli; Rainbow Fusilli Pasta No. 98 Kuviopasta (no tämä löytyi jo kaapin pohjalta, tänään ostettu on varoiksi tulevaisuuteen), Dolmio Vaaleakastike Sauce for LasagneDolmio Classico Sauce for BologneseKotimaista Sika-nauta jauheliha rasvaa 23% ja Rainbow Mozzarella juusto raaste.


Ihan hyvä setti olisi siis tulossa... =) Juomasta en tiedä, se unohtui ottaa kuvaan mukaan =/ Niin mikä se edes nyt onkaan..? En ole vielä valinnut sitä - omena limonaadi voisi olla kova sana B)

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Close 

Tästä oikeasti en ole kuullut aikaisemmin - nähnyt traileria jne. Julisteen perusteella ei ainakaan mikään kamalan houkutteleva elokuva. Joten ehkä voi jäädä näkemättä tämä elokuva. Mutta -"ei kiitos" -leffa tämä kuitenkaan ei ole. Se on niitä leffoja varten mistä tiedän melko varmuudella että tulisin inhoamaan.

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Creed III

No tämähän TOD kiinnostaa nähdä jopa siitäkin huolimatta että Stallone ei ole mukana siinä. Pitää vain katsoa kaksi edellistä leffaa tuoreeseen muistiin ennen kuin menee katsomaan tätä. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Missing

Tämä on se mistä sanoin etten ollut kuullut ja nähnyt trailereita saati julisteita..., mutta otan kaiken takaisin. Pelkkä nimi vain ei hetkellisesti kertonut mitään..., mutta kun näin julisteen niin heti valkeni. Kyllähän tästä on nähty trailereitakin monesti. Eli tästä tuli kolmas perjantain ensi-iltaleffa mikä kiinnostaisi nähdä. Tämä tosin taitaa olla jatko-osa Searching nimiselle leffalle mitä en ole nähnyt. Pitäisi eka hommata se jostain. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

The Whale

Tämä kyllä kiinnostaa nähdä - Brendan Fraserin Oscar-ehdokkuusleffa. TODellakin toivon että Brendan voittaisi pystin suorituksestaan.

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Valon valtakunta

Tämän säästän DVD:lle ja tarjousleffaksi. Näin vastasin eräälle kaverille Facebook Messengerissä käydyssä keskustelussa missä tämä kysyi ajattelinko mennä katsomaan tätä.
 

Perjantain ensi-illat

Tämän päiväisissä ensi-illoissa on ainakin kaksi kiinnostavaa leffaa ja yksi mistä en ole vielä varma kun en ole kuullut siitä aikaisemmin - nähnyt trailereita tai julisteita jne. Mistä oikein puhun se selviää sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Muun muassa elokuvista Blade: Trinity..., Next ja Total Recall (2012) tuttu Jessica Biel täyttää tänään 41-vuotta. Elokuvista Alien: Covenant ja Fantastic Beast's and Where to Find Them tuttu Katherine Waterston täyttää tänään 43-vuotta. Mad Max ohjaaja George Miller täyttää tänään 78-vuotta. Sitten vielä elokuvista Sleepy Hollow - Päätön ratsumies..., Get Carter ja Oopperan kummitus tuttu Miranda Richardson täyttää tänään 65-vutta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.