keskiviikko 25. elokuuta 2010

Hulk TV maailma lehdessä

Kuten päivän makeissa kuvissa lupasin -blogaisen siitä TV maailma jutusta heti löydettyäni kyseisen lehden -ja hetikös se sitten löytyi kun tonki vähän omia vanhemmille jääneitä tavaroita.
-Kuvassa 1. on lehden kansi josta minut voi bongata oikeassa sivussa heti näyttelijä/ohjaaja Lauri Nurkseen vieressä.

Kuvassa 2. on sitten itse lehti juttu. -Koska salamavalo peittää tekstistä puolet -ja kuva on muutenkin aika epätarkka -niin kirjoitanpa koko nivaskan tähän alas.
...

Kävelevä kulissi

Jaakko Tammiston tapa päästä television vakituiseksi esiintyjäksi on taatusti omaperäinen. Kukaan ei ollut kuullut hänestä, eikä hän ollut ansioitunut millään saralla. Sitten hän vain eräänä aamuna ilmestyi televisioruutuun, kenenkään kutsumatta, eikä sen koommin poistunut. Ja siellä hän on vieläkin.
Näin se tapahtui: Jaakko palkkautui 100-uutislehden aamujakajaksi Helsingin kaduille. Hän aloitti Kallion kaupunginosasta, mutta sai kohta siirron Mannerheimintielle Ylen Aamu-tv:n studion ikkunan lähelle. Hän voisi toki jakaa lehtiä ikkunan vieressäkin, mutta hän kävelee vähän väliä juuri ikkunan kohdalle, jolloin me näemme hänet heilumassa lehtineen tv-kuvassa Ykkösen aamu-tv:n toimittajien ja vieraiden taustalla. "Välillä tarkoituksellakin", hän myöntää. Jaakko Tammisto on viime keväästä lähtien esiintynyt televisiossa luultavasti useammin kuin kukaan muu suomalainen. "Ei televisiossa olosta ole ollut minulle mitään hyötyä eikä haittaa", hän sanoo. "Kaverit ovat kyllä huomanneet ja vanhempani. Yhtenä aamuna tuosta kulman takaa tuli eläkeläispariskunta Pohjois-Suomesta. "Sinä olet tv:stä tuttu", ne sanoivat.
Salarakasta Jaakolla ei ole.

...

Näin kirjoitti minusta herra Walter de Camp -joka meille on tullut paremmin tutuksi City-lehden kysy Waltsulta palstasta.

Kuvassa 3. on sarja valokuvia minusta lehdenjako hommissani. -Vasemmassa yläkulmassa oleva kuva on sama mikä oli kuvan 2 lehtijutun ohessa. Kuvat on ottanut Sanna Wirtavuori -nimi on luettavissa kuvan 2 hänen ottamansa kuvan vierestä aivan pikkiriikkisen pienellä siinä vasemmassa yläkulmassa.

Big Brother 2010 alkaa

Tänään sitten pamahtaa käyntiin Big Brother 2010. -Viime vuonna minäkin (Hulk) innostuin seuraamaan ohjelmaa ja voisi ehkä tätä uutta BB-kauttakin hieman silmäillä. -Saa tosin nähdä onko yhtä mielenkiintoinen kuin viime vuoden..., mutta se jää sitten nähtäväksi. -Alhaalla vielä ohjelman selostukset. ... BIG BROTHER 2010 ALKAA! Ketkä ovat talon uudet asukkaat? Millainen on uusi talo? Susanna Laine ja Elina Viitanen juontavat uuden kauden startin. ... No olipa mielenkiintoiset selostukset. -Mutta innolla odottelemaan illan ekaa jaksoa -jossa sitten selviää vastaukset noihin selostuksen kysymyksiin -ketkä ovat uudet asukkaat -ja millainen on uusi talo.

C.S.I.

Mitäs jännää illan CSI:ssä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Armonisku. Hampurilaisravintolan parkkipaikalla ammutaan, ja mies kuolee. Tapahtumahetkestä on äänite, josta saadaan lisätietoja. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi.
...
Jännältä tosiaan kuulostaakin. -Mutta boksia vain yhä odotellen -sitten vasta kun se on hankittu niin pääsen porautumaan kunnolla tähän 10 kauteen.

Päivän "Telkku" typy

Enpä sitten pitänytkään lupaustani minkä tein päivän typy hattutemppu blogauksessa -että pitäisin tauon..., mutta kerran viime typystä on jo vierähtänyt jonkin aikaa niin kait sitä taas jaksaa.

Mitä itse typyyn -kerran piti olla TV aiheinen niin löytyipä tollanen aika sopiva: J-Love poseeraamassa TV guide lehden kannessa kannut pursuten bikinien kaula-aukosta. -Neiti J-Love on ollut aikaisemminkin päivän typynä -ja silloin heitin tällaista läppää kuten; -"Sehän on näyttelijätär Jennifer Love Hewitt. Taitaa Jennifer olla valmiina vähän niinku make love. -Täten kutsunkin häntä lempinimellä Jennifer "wanna make" Love Hewitt." ... -Kyllä tosiaan kelpais vähän -"make love" -ja antaa noiden upeiden kannujen vaan hölskyä naidessa.

Päivän "Telkku" liikkuva kuva

Päivän telkku liikkuvana kuvana on tollanen raivostunut reportteri ja uutisankkurin reaktio reportterin raivariin <--(Ärrävikaiselle hyvä lause lukea :D...) -Mutta ihan hauska liikkuva kuva. -Sitten eteen päin.

Päivän "Telkku" makee kuva

TV maailma lehden pikkuruinen logo saa nyt toimia päivän makeena kuvana. -Mutta minulta kyllä löytyy hyvä selitys miksi se saa toimia päivän makeena kuvana. -No koska olen päässyt kyseisen lehden kanteen -ja lehtien väliin otsikolla -Suomen tavis julkkikset -tai joku vastaava --ja minut nimettiin siinä Suomen eniten TV:ssä esintyneeksi tavikseksi. -Minulla on tämä kyseinen lehti jossain -peräti kaksikin kappaletta..., mutta en yhtään muista missä. -Jossain tallessa toivottavasti. -Sitten jos osuu kohdalle takuulla blogaan uudestaan päivän makeena kuvana oikein todistus aineiston kanssa. -Tässä toi kertomani saattoi kuulostaa hieman kusetukselta mikäli ei ole nähnyt tätä kyseistä lehteä. -Tiedän ainakin MatoApina tiimin nähneen -sillä muistaakseni ainakin olen näyttänyt lehden heille.
...

EDIT. TV maailma juttu tuleekin jo tänään omalla otsikollaan. -Satuin nimittäin löytämään kyseisen lehden kotikäynnillä vanhempien luona. -Olen vielä täällä vanhemmillani..., mutta heti kotiin päästyäni ryhdyn hommiin.

Päivän "Telkku" kuva + video

Matsku on jo tämän kerran blogaissutkin..., mutta ei päivän videona -joten nytpä hyödynnän videon päivän "Telkku" videona. -Mutta miksikäs otsikossa lukee -päivän "Telkku" kuva + video...?

No koska ruma apina pärstäni menee päivän kuvasta. -Kattokaa nyt tota ilmettä -TSII-SUS :|...:/...:x... -Hjoops..., mutta alhaalla vielä päivän video -olkaa hyvät.

TV-päivä #3

Edellisellä kerralla -TV-päivä #2:ssa en halunnut änkeä kaikkia illan ohjelmia yhteen blogaukseen koska niitä oli niin paljon. -Tälläkertaa illan ohjelmista toinen alkaa tänään ihan uutena -joten se vaatii oman blogauksensa ja siksi ei voi pistää nyt tälläkertaa samaan blogaukseen. -Lopuksi sitten vielä päivän telkku otsikot tähän alas.
...

  • Päivän "Telkku" kuva + video
  • Päivän "Telkku" makee kuva
  • Päivän "Telkku" liikkuva kuva
  • Päivän "Telkku" typy
  • C.S.I.
  • Big Brother 2010 alkaa
EDIT. Lisätäänpä vielä yksi TV aiheinen otsikko jota rupean vasta sitten illan ohjelmien jälkeen työstämään.

  • Hulk TV maailma lehdessä

Illan Simpsonit blogattu jo kerran (TAAS)

Joops.. -Taas on illan jakso blogattu jo kerran --kuten kuvastakin näkee päivämäärän -keskiviikko, tammikuu 16, 2008. -Ehkä näiden tällasten blogausten viljelyn voisi lopettaa tähän blogaukseen. -Luulenpa että huominenkin -ja ylihuominenkin Simpsonit jakso on jo kertaalleen blogattu. -Ja varmaan koko 15. kauden loputkin jaksot.