sunnuntai 23. heinäkuuta 2023

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoaksi oli tarjolla tollasta herkullista piirakkaa...
...-ja sen oheen tuli vielä jäätelöä. Aikalailla samaa settiä joka sunnuntai nää saunaruoat - grillimättöä ja eri salaatteja ja jälkiruoaksi jotain piirakoita ja jätskiä. 

Päivän juoma(t)

R-Kioski hodarin tavoin myös tämä tuli ostettua pitkästä aikaa nimittäin Ärrä erikoiskahvi mihin otan aina puolikuppia maitokaakaota ja toisen puolikkaan Cappuccinoa.
Ja PAKOllisen hörppykuvan paikka tottakai 😁.
Kahvin oston Kampin R-Kioskilta..., mutta tämän Nocco Juicy Melba juoman ostin Herttoniemen R-Kioskilta.
Ja olihan siitäkin otettava tollanen hörppykuva. 
Kotona ruokajuomaksi otin lasillisen valkoviiniä..., mutta nyt en ihan kehdannut ottaa hörppykuvaa sen kanssa.

Päivän ruoka (by Hulk)

Ostinpa pitkästä aikaa tollasen R-Kioski hodarin tuplamakkaralla - krakova ja pekonimakkara. On ne vaan parhaita.
Sitten päästäänkin jo porukoille missä oli taas aika perus saunaruoat. Siinä on vuoallinen perunoita ja jotain muita juureksia.
Siinä on leipäjuustokuutioita. Eipä kait niistä muuta lisättävää. 
Siinä on mozzarellaa mistä ei nyt myöskään mitään muuta lisättävää. 
Tomaattisalaattia siinä eikä siitäkään muuta lisättävää. 
Siinä on grillissä isän marinoimia broilereita ja veljelle tarkoitettuja vegeruokia.
Ja siinä kaikkea yllä mainittua lautasella tarjottuna. Taustalla näkyy ruokajuoma..., mutta siitä sitten muutama sana päivän juoma blogauksessa.

Päivän leffa + poster +trailer

Eiköhän mennä tästä suttuisesta kuvasta suoraan posteriin...

No ihan hiAno oli edellinen(kin) kuva, varsinkin kun siihen tuli noi ääriviivat 😍😎😋😁

Conan the Barbarian (1982)

7,7 - 4-/5

On khyllä kova leffa, taas semmoinen mikä oli lapsuuden suosikkeja 😇 Mulla taitaa olla aika paljon sellaisia kokoelmissa, mutta... No yleensä mistä lapsena tykkäsi, tykkää myös aikuisena 😈 Poislukien tietenkin semmoiset, mitä ei lapsena saanut - mutta saa aikuisena. Esim. tupakka, jota khyllä ovelat lapset sai/saa myös lapsenakin...  Ja sitten on nostalgia, haluaa kaikkea mitä oli lapsena 😍😎 

Mutta, mähän en mitään tupakkaa vedä - en tietenkään :whistle: Oli khyllä kova traileri, aika paljastava vaan :x :x Ennen ei tainnut trailerit olla niin kovassa suosiossa, niin voitiin tällein paljastella/vilautella tärkeitä kohtia/loppu ratkaisuja - nykyään vedettäisiin pultit!? :| On niitä 'pahoja' paljastauksia khyllä välillä tullut, mutta onneksi aika vähän... Niin, kai tänne loppuun pitää labelin arvoisesti kajauttaa; Arnold forever..!!!11 B)

Päivän ruoka

Siinäpä se ruoka seisoo, Conanin kera 😇 Mutta mennään siihen (leffaan) erillisessä blogauksessa 😊😓😋😁 Taas oli toi iso... tai pitkä ja kapea - lasi käytössä, on toi kiva 😍😎


Ei kait sitten muuta, kun kohti leffaa - seuraavassa blogauksessa :)

Ruoka ostosten esittely

Jahas, pakastepizzaa tällä kertaa 😊🍕😓😋😁 No turha 'itQ', khyllä tämä ihan hyvää on 😇 Ei kait muuta, kun esittelemään; Apetit Pizza del Lago di Pudas Superior Triple Meat (kinkku-kebab-pepperoni - 340g) ja juomana Kotimaista Laktoositon kevyt maito juoma (1L).


Ihan hyvä setti pitäisi taas tulla, D'oh! :P :D

Happy Birthday following actors and one musician

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi muusikko. Muun muassa elokuvista Beverly Hills Cop..., RoboCop ja Total Recall tuttu Ronny Cox täyttää tänään 85-vuotta. Guns n' Roses kitaristi Shlash täyttää tänään 58-vuotta. Sarjasta ER - Teho-osasto ja elokuvista Coming to America ja Biker Boyz tuttu Eric La Salle täyttää tänään 61-vuotta. Elokuvista Scary Movie ja White Whicks tuttu Marlon Wayans täyttää tänään 51-vuotta. Elokuvista Bad Moms ja A Bad Moms Christmas tuttu Kathryn Hahn täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvista Natural Born Killers..., The People vs Larry Flynt ja Zombieland tuttu Woody Harrelson täyttää tänään 62-vuotta. Sitten vielä itse Harry Potter eli Daniel Radcluffe täyttää tänään 34-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille. 

Hulk Lintsillä: Lähdön aika, kiitos kivasta päivästä

Sitten olikin aika lähteä kotiin ja jättää haikeat hyvästit puistolle. No mutta ensi vuonna sitten taas ehdottomasti uudestaan kun Lintsi on saanut uuden uutuuslaitteensa. Se on kyllä käytävä sitten testaamassa. 

Oli kyllä mahtava päivä - Hulk kiittää.

Hulk Lintsillä: Mustekala

Tähän laitteeseen oli PAkKO päästävä ennen puiston sulkeutumista. Nimittäin Mustekalaan🐙. Tämä kyllä kruunasi illan. Edelleen tarjoaa TOD LOiSTavat kyydit.

Hulk Lintsillä: Tulireki

Illan toiseksiviimeistä laitetta kohti ja se oli Tulireki vuoristorata. Kyllähän tämäkin tarjosi ihan vauhdikkaat kyydit vaikkakin ei vedä vertoja Taigalle - eikä myöskään Kirnulle ja Ukolle.

Hulk Lintsillä: Linnunrata Extra

Tähän laitteeseen oli päiväsaikaan niin pitkät jonot että oli hyvä säästää se iltaan kun silloin ei ollut jonoa enää ollenkaan. Onhan tämäkin ihan vauhdikas ajelu tämä Linnunrata Extra.

Hulk Lintsillä: Pellen talo

Sitten oli testattava tämä laite. Lintsiltä poistetun Vekkulan uudelleenlämmittely Pellen talo. Ei ollut kyllä edeltäjäänsä verrattuna mitenkään kauhean kummoinen. Olikin varmaan tarkoitettu perheen pienimmille. 

Hulk Lintsillä: Keinukaruselli

Vuoristoradan jälkeen vuorossa toinen Lintsin vanha klassikkolaite nimittäin Keinukaruselli.
Karusellin kyljessä oli paljon lintuteemaisia maalauksia mm. isäni suosikkilinnuista kuningaskalastajista. Olihan siitä napattava sitten kuva.

Hulk Lintsillä: Vuoristorata

Sitten olikin Lintsin klassikkolaitteen eli originaalin Vuoristorata vanhuksen vuoro. Vanhukseksi tarjoaa edelleen hyvät kyydit😁.

Hulk Lintsillä: Rinkeli (maailmanpyörä)

Seuraavaksi suuntasin Rinkeli laitteeseen eli maailmanpyörään mistä kyllä avautuu upeat näkymät koko Helsingin yli.
Yritin ottaa kuvan joka ilmansuunnasta. Ylemmässä kuvassa näkyi Kallion kaupunginosa ja tässä puolestaan näkyy Pasila.
Tässä taas näkyy taas hieman Kalliota ja kauempana Töölöä. Kyllä pitäisi varata joku kunnollisenpi kamera mukaan - kännykän kameralla kun ei saa tämän hienompia kuvia.
Olihan sitä vielä napattava selfie. Onnistunut kuva tuli vaikka yritinkin vääntää pelleilyilmettä.

Hulk Lintsillä: Hotelli Kyöpelivuori (makee kuva)

Seuraavaksi menin Hotelli Kyöpelivuori nimiseen laitteeseen mikä oli rakennettu vanhan kummitusjunan tilalle. Sama ajelu oli..., mutta pelkillä noidilla.
Siellä jonottaessa laitteeseen sain napattua melko onnistuneen otoksen kattokruunusta missä oli kolme pääkalloa💀. Taustalla vielä tollanen tyylikäs taulu. TODellakin päivän makee kuva worthy.

Hulk Lintsillä: Ukko

Sitten suuntasinkin toiseen hurjaan vuoristorataan nimittäin Ukkoon missä myöskin pääsin jonon ohi. Kannattaa siis mennä yksin Lintsille. Jees mutta - tämäkin on kyllä kova laite - vaikkakin ei vedä vertoja Taigalle. 

Hulk Lintsillä: Extra juoma

Kirnun jälkeen oli saatava jotain juotavaa ja suuntasinkin Keidas kahvilaan missä otin tollasen Dooleys Ice Latte juoman. Kyllähän se virkisti.

Hulk Lintsillä: Kirnu

Kahvikupeista suuntasin sitten seuraavaksi Kirnu rataan missä pienoisen jonottamisen jälkeen pääsinkin jonon ohi koska koska oli tilaa vielä yhdelle ja jonossa muut olevat olivat seurueita. Tämä on kyllä myös kova laite - vaikka ei vedä vertoja Taigalle.

Hulk Lintsillä: Kahvikuppikaruselli

Menin aivan ekana Kahvikuppikaruselliin saavuttuani takas Lintsille. Minun piti kuvata ajelusta videopätkä..., mutta unohdin painaa pausea⏹️ ja video ei sitten koskaan tallentunut. En sitten viitsinyt mennä uudestaan vaan menin jo seuraavana laitteeseen.

Hulk Lintsillä (klo 19-22)

Tänään sitten blogaan Lintsitarinan toisen osan. Syy miksi lähdin välillä kotiin klo 17 aikoihin oli että unohdin lähtiessä avaimet kotiin ja sain sovittua mutsin kanssa että käyn hakemassa vara-avaimen heiltä klo 18 aikoihin. Päätin kuitenkin että voisin mennä takas Lintsille saatuani omat avaimet ja klo 19 aikoihin olinkin jo sitten takas Lintsillä valmiina seuraavaan erään. Alla👇 toisen kierroksen otsikostoa.

  • Hulk Lintsillä: Kahvikuppikaruselli
  • Hulk Lintsillä: Kirnu
  • Hulk Lintsillä: Extra juoma 
  • Hulk Lintsillä: Ukko
  • Hulk Lintsillä: Hotelli Kyöpelivuori (makee kuva)
  • Hulk Lintsillä: Rinkeli (maailmanpyörä)
  • Hulk Lintsillä: Vuoristorata
  • Hulk Lintsillä: Keinukaruselli
  • Hulk Lintsillä: Pellen talo
  • Hulk Lintsillä: Linnunrata Extra 
  • Hulk Lintsillä: Tulireki
  • Hulk Lintsillä: Mustekala
  • Hulk Lintsillä: Lähdön aika, kiitos kivasta päivästä

Linkkejä Lintsitarinan ekaan osaan

Joo - nyt tämä Lintsitarinan blogailu meni tälleen vähän huonosti että ekan osan jouduin blogaamaan ajastetusti eiliselle päivälle joten siksipä tässä nyt sitten linkit kaikkiin eilisiin blogauksiini eli Lintsitarinan ekaan osaan.