sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Talosta lähtivät seuraavat henkilöt...

Siinä ovat BB talosta tänään häipyneet sala-asukkaat. -Jippii -suosikkini Nino ei ole lähtijöiden joukossa -joten BB on pelastettu. -Taas päästään seuraamaan Ninon hulvatonta menoa talossa. -Tässä taas kaikki BB höpinät tältä erää. -Hulk kiittää.

BB Talk Show EDIT.

Edellisessä blogauksessa BB Talk Shown kohdalla unohtui mainitä että voisi taas blogaista ne tippujat tänään. -Sen sijaan että olisin EDIToinut edellistä blogausta ja maininnut asiasta siinä -halusin blogausten kertymisen takia blogata sen erikseen (hyvin kiintoisaa tietoa..., mutta tuleepahan tekstiä)... -Hjoops..., mutta illalla sitten.

DVD:ltä tuttuja leffoja -ja Big Brother Talk Show

Sunnuntain leffatarjonta TV:stä on tänään ihan hyvä -kaksi hyvää elokuvaa -ja yksi vähän huonompi. -Leffoilla on kuitenkin yksi yhdistävä tekijä -kaikki kolme löytyvät näet DVD-kokoelmista. -Kaksi niistä jopa VHS-kokoelmista. -Mutta pistetäänpä kuitenkin leffojen selostukset. -Ekana on -kuten yllä olevassa kuvassakin...
...

Dukes of Hazzard -Lähtölaukaus

Duken serkukset Bo ja Luke aiheuttavat hämminkiä Hazzardin piirikunnassa. Oikeuden määräyksestä pojat lähtevät kesätöihin pontikkaa keittävän setänsä maatilalle, ja ovat pian itsekin mukana hämärähommissa. Rehvasteleva pohatta Boss Hogg huijaa kaupunkilaisia täyttääkseen omat taskunsa, mutta menee liian pitkälle yrittäessään ryövätä Duken tilan. Povekkaita naisia ja autoilun hurmaa ei pelistä puutu, kun Duket pistävät Hoggille kampoihin. Ohjaaja: Robert Berlinger, USA 2007 (95'). Pääosissa: Jonathan Bennett, Randy Wayne, Willie Nelson, April Scott, Joel Moore ja Harland Williams.

...
Tämä oli se vähän huonompi näistä illan leffoista. -Ja tosiaankin -löytyy sieltä DVD-kokoelmista..., mutta tosin ratsastaa paljon paremman edeltäjänsä siivellä -joten siksi ansainnut paikkansa.
-Entäpä mikäs on illan toinen DVD-kokoelmista tuttu leffa...? -No sehän on jo paljon PALJON parempi klassikko komedia...
...
Nuija ja tosinuija

Hittikomedia kahdesta pölkkypäästä, jotka ajavat Amerikan halki Aspeniin suuren rakkauden perässä mukanaan salkku, joka heidän tietämättään sisältää omaisuuden verran lunnasrahoja. Ohjaaja: Peter Farrelly, USA 1994. (102'). Pääosissa: Jim Carrey, Jeff Daniels, Lauren Holly, Teri Garr, Karen Duffy, Victoria Rowell.

...
Tämä kerrassaan hysteerisen hauska Jim Carrey klassikko löytyy tosiaan myös DVD-kokoelmista -ja jo entuudestaan myös VHS-kokoelmista. -Ja tämä on tullut jopa katsotuksi aika monesti -joten katsominen uudestaan -edes DVD:ltä ei nyt ole välttämätöntä pitkään pitkään aikaan.
-Entäpä mikäs mahtaa olla se illan kolmas DVD:ltä tuttu leffamme...? -No sehän on Nicolas Cagen -ja Angelina Jolien tähdittämä upea toimintatrilleri...
...

Puhallettu 60 sekunnissa

Viikonlopun leffaputken tähti Angelina Jolie esittää naispääosaa vauhdikkaassa toimintatrillerissä, jonka on tuottanut lajityypin mestari Jerry Bruckheimer. Loistoautovarkauksien timanttinen taituri Memphis Raines (Nicolas Cage) joutuu palaamaan eläkkeeltä tositoimiin pelastaakseen veljensä (Avatar-elokuvan Giovanni Ribisi) hengenvaarasta. Häikäilemättömän rikollispomon toimeksiannosta Memphis ryhtyy kokoamaan alamaailman eliittijoukkoa, jonka on hankittava haltuunsa 50 autoharvinaisuutta alle neljässä päivässä. Pääosissa: Nicolas Cage, Giovanni Ribisi, Angelina Jolie, Delroy Lindo, Robert Duvall, Christopher Eccleston. Ohjaus: Dominic Sena. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (113')

...
Tämä on se toinen myös VHS-kokoelmista löytyvä elokuva. -Tätä ei ole sentään raiskattu niin paljoa etteikö uudelleen katsomisen paikka olisi jossain lähi päivinä mahdollista. -Mutta eka on kyllä käytävä läpi liuta näkemättömiä uutuusleffoja joita on nyt taas kerääntynyt mieletön määrä. -Mutta ehdottomasti joskus tämäkin uudestaan.
-Sitten päästäänkin illan Big Brother Talk Showhun -Hjei =)...:saint:...:)...!!

No tänään päästään taas jännittämään kuka lähtee taas matkoihinsa BB talosta -ja nythän kilpaillaan siis niiden taloon tulleiden sala-asukkaiden välillä -kuka/ketkä heistä saa jäädä taloon -ja ketkä lähtee. -Eli varsinaisilla asukkailla ei ole tässä tiputuspelissä mitään hätää. -Niin toivoisin että Laajasalon oma poika Nino olisi yksi joka jää taloon..., mutta nyt en ole kyllä tuhlaamassa yhtään tekstiviestiä kuten tein viime vuonna. -Nyt pitää vain luottaa että muut katsojat haluaa samaa yhtä paljon.