keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Onko aivot ihan jäässä?

Niin, siis mulla. Höpisen jotain viime sunnuntain blogausten siirtämistä Tilttiin, vaikka ne on jo blogattu sinne. -Ja käytin vielä Tiltin sivuilta otettua kuvaa. -Tsiih. Maanantaita tarkoitin, että milloinkas maanantain blogaukset siirretään ja miten. Mutta Tontsa jo kertoikin, miten hän hoitaa homman -joten siten vaan tekemään.

(Top Gear)

"Kausi" 9, jakso 5/6: Traktorit testissä. Tällä kertaa testataan traktoreita ja arvioidaan muun muassa niiden vetotehoa sekä ominaisuuksia peltotöissä. Studiossa nähdään myös naiskauneutta, kun brittinäyttelijätär Kristin Scott Thomas vierailee sarjassa. BBC:n tuottama brittiläinen autosarja, jossa esitellään moottorialan uutuuksia sekä testataan niitä.
...
No tätä en ole edes seurannut kun sarja alkoi, joten väliin jää joka tapauksessa. -Mutta eikös tää kuitenkin kuulu keskiviikon perus TV-settiin, niin siks tää nyt tuli blogattua. -Joops.

(Heroes)

Kausi 1, jakso 6/23: Parempia puoliskoja. Nikin ei-toivottu yllätysvieras herättää hänessä ristiriitaisia tunteita. Hiro ja Ando päättävät suunnata yhdessä New Yorkiin toteuttaakseen ylevän pelastussuunnitelmansa. Claire toivoo saavansa biologisilta vanhemmiltaan vastauksia kysymyksiinsä.
...
Valitettavasti joudun jättämään väliin tämän LOiSTavuuden typerän herätyksen takia (klo 04:30), mutta nauttikaa te muut hyvästä viihteestä.

"Sunnuntai 18.11.07 blogaukset" -asiaa


Mitäs sunnuntaisten blogausten siirto Tilttiin? Sain ajatuksen, miten blogata ne silleen vaikka huomiseksi, ilman, että tuntuu uodolta. Väliblogaus otsikolla "Sunnuntai 18.11.07 tapahtumat", ja siihen blogaukseen sitten pistetään kaikki sunnuntain otsikot. Sama juttu eilisen blogauksille. -Miten on, miltäs kuulostaa? -Meitsi voi hoitaa siirtelyn.
...

"Sunnuntai 18.11.07 blogaukset" -kuva

Päivän typy

Mitähän tuossa kahden kuvan sarjassa mahtaa tapahtua :/? -No eiku bloggeriin selvittämään.

No typyhän kipaisi vaihtamassa toisen väriset rintsikat ja alkkarit, mikä oli turhaa, sillä ne ei kauaa pysy typyn yllä :p...:D.