perjantai 17. marraskuuta 2023

Päivän kuva

Törmäsimpä tämmöiseen kuvaan 😊😋😁


Ja olihan se heti blogattava, koska muuten se olisi vaan 'hukkunut' kansioon... Ja, äkkiä kävi tämän blogaus - on khyllä hupaisa :) :P :D

Päivän toinen leffa

Seuraavaksi pistän uusintakatseluun Dwayne"The Rocky"Johnsonin tähdittämä Walking Tall elokuvan. Sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän ruoka (+TV-sarja)

Tein tosiaan tortilloja pari päivää sitten (esittely ja "päivän ruoka"), ja siitä jäi kurkkua ja juustoa yli - joten... No luonnollisesti ne kannattaa käyttää johonkin, sen sijaan että heittäisi roskiin 😵😖😕😓😋😁 Pizza nyt ei ehkä ole se paras, ainakaan kurkun suhteen. Tai, noh... enpä tiedä, hyvin se khyllä sopi 😊😋 Mutta ei ehkä niin hyvin, että kurkkua ostaisin aina, kun teen pizzaa... Extra uusto nyt tietenkin sopi, mutta maistuiko se - niin...

Ihan hyvältä näyttää, vähän jopa kasvispizzan oloiselta 😨 Mutta, kaikki tietää - että tossa on lihaa (pepperonia), ellen poiminut niitä pois 😱😰 No en sentään...

Tässä ollaan TV:n äärellä, Frendit siellä taas pyörii 😍😎 Siitä mulla onkin asiaa...

Niin ihan vaan näiden kuvien tapahtumien puolesta, ei muuten...

Chandler ja Joye hankki tipuja, ja kuvan ankan 😍😋😂 Ja myöhemmin taisi kukko(kin) tulla 😲😲

Edelllä mainitut kokeilivat, osaako tipu uida. No eipä oikein, joten oli sen kuivaamisen aika. Joten Joye kaivo föönin esille 😱😱😋😋😆😆


Taas täytyy TODeta, että M.A.H.T.A.V.A. sarja on khyllä kyseessä =) TOD *SYDÄN*

Ruoka ostosten esittely

Jahas se olisi pizzaa, pizzaperjantai toisin sanoen... 😍🍕😎 Tämä(kin) on khyllä ostettu aikoja sitten, niinQ puhuin eilen; "Noh, ei se nyt niin tarkkaa ole, toi vaan vähän viittaa eri suuntaan... Niin, jos ainekset on jo valmiina (mitä ne välillä on olleet, ainakin mulla...)! Noh, onhan ne toki joskus ostettu". Mutta, tosiaan tämä ON OSTETTU (joskus), joten...

Mutta, eiköhän nyt suosiolla vaan esitellä se; Dr. Oetker Casa di Mama Salame (390g 4,65e). Ja juomana toimi coke (Coca-Cola), 0,33L (hinnasta ei ole tällä kertaa hajuakaan, mutta n. joku 50cent...)!


Oliko hyvä setti? No TOD oli =) :P Vielä kun höystin sitä B) Millä? No se selviää seuraavassa blogauksessa... :saint:

Päivän leffa + poster

Pistetäänpä uusintakatseluun tämä hupaisa poliisileffa - The Heat -pääosissa Sandra Bullock ja Melissa McCarthy. Tämä oli kyllä kiva saada takas kokoelmiin.
Tässä vielä leffan juliste koska tuo alkuvalikko kuva oli hieman tylsähkö. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Extra ruoka + juoma

Duunissa pidettiin sitten ruokatauko ja käytiin Mäkkärissä syömässä missä otin Double Bon Dijon aterian ja Team Boxin mikä koostui pelkistä nuggeteista.
Juomana toimi ihan perus Coca-Cola. Nyt en ottanut hörppykuvaa koska seura olisi ihmetellyt.

Päivän "aamupala" ruoka + juoma

Taas tuli syötyä aamupala "toimistolla" ennen duunipäivää. Otinpa taas tollasen majoneesisämpylän.
Juomaksi otin lasillisen päärynämehua - nyt en muista minkä merkkistä kun ei tullut otettua kuvaa tölkistä.

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Monica in the South Seas

Eipä nyt hirveämmin kiinnosta tämä leffa joten ei muuta kuin  -"ei kiitos" -vaan tälle.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Poika ja haikara

Taas pukkaa anime-leffaa - kyllähän tämänkin voisi käydä katsomassa. Tämäpä on vielä nimittäin elokuvien Ystäväni Totoro ja Henkien kätkemä tekijältä -varmasti hyvää luvassa.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä

Tämä kyllä kiinnostaisi nähdä..., mutta sitä ennen pitäisi katsoa kaikki edelliset Nälkäpeli leffat. Kaikki löytyvät kokoelmista..., mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi katsoa niitä.
 

Perjantain ensi-illat

Näkyisi olevan kaksi kiinnostavaa leffaa ensi-illoissa. Mitkä - se selviää sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Death Proof..., The Hateful Eight ja Once Upon A Time In... Hollywood tuttu Zöe Bell täyttää tänään 45-vuotta. Elokuvasta Blind Fury tuttu Brandon Call täyttää tänään 47-vuotta. Elokuvista Congo ja Stepfather (2009) tuttu Dylan Baker täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Sitten vielä elokuvista Braveheart ja 007, Kun maailma ei riitä tuttu Sophie Marceau täyttää tänään 57-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🥳🎂 ja Happy Birthday 🎁🎈🥳🎂 kaikille päivänsankareille. 

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors and one director