perjantai 14. maaliskuuta 2008

Perjantain typy(t)!


Jahas, mistäs ihmeestä nyt on oikein kyse :x, ensiksi typy hymyilee suht koht normaalisti kameralla :), sitten se näyttää etsivän jotain :saint:, viimeisessä kuvassa sen ollen kuin taivaassa (:p... :D) =), WAHT THE F*CK IS HAPPENING HERE :o... :p... :D, selvittämään B)...


No eipä mitään erikoista ekassa kuvassa :/, paitsi hemmetinmoiset pallerot =)... :p... :D, kestääkö tässä nyt edes toiseen kuvaan asti :/... =), puhumattakaan kolmanteen :'(... =), no yritetään :saint:, joopS :p... :D!


No jotain se näyttää tosiaan etsivän toisessa kuvassa :saint:, mutta mitä muka :x, siinä ja siinä kestänkö sinne asti :/... :'(... =)... :p... :D!



No kestin kun kestin B)... :p... :D, joka TOD kannatti =), luvassa kun on vähän two on onea *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p.... :D... =)... B)!


Vaikka olishan khyllä toi typy yksinäänkin riittänyt *SYDÄN*, mutta mielummin näin päin =), TOD *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEeeeee :D!

Six Flags Great Adventure vuoristorataesittely: Osa 7

Kuten viime kerralla mainitsin, on nyt vuorossa puinen vuoristorata nimeltään El Toro, joka on espanjaa ja tarkoittaa härkää. Vuonna 2006 avattu El Toro on huvipuiston toistaiseksi uusin vuoristorata, eikä se olekaan ihan tavallinen puinen vuoristorata. Ketjun sijaan junan vetää ylös kaapeli, mikä mahdollistaa paljon nopeamman ja jyrkemmän nousun, eikä ajelu rämise ja heilu kuten perinteiset puiset vuoristoradat, vaan se on modernin tasainen kuten teräksiset vuoristoradat. Tasaisuudesta huolimatta luvassa ei todellakaan ole tylsä ajelu, sillä El Toro on yksi maailman nopeimmista, korkeimmista ja jyrkimmistä puisista vuoristoradoista, kiivetessään 55 metrin korkeuteen pudoten 76 asteen kulmassa alas 54 metriä kiihtyen joskus jopa 120 kilometrin tuntivauhtiin. Lisäksi El Toro tunnetaan parhaiten pitkästä ilma-ajastaan (Air-time), jossa negatiiviset G-voimat saavat matkustajat tuntemaan itsensä painottomilta, sekä useista päänkatkaisijoista (Headchopper) sen kiemurrellessa itsensä sekä Rolling Thunderin ympärillä. Ilma-ajasta johtuen El Torossa on tiukemmat rajoitukset sylitukien ja siten matkustajien vyötärön koon suhteen. Laitteen läheisyydessä onkin testi-istuin, jossa "poikkeuksellisen kookkaat vieraat", tai nykyään poliittisesti korrektimmin "vieraat joilla on ainutlaatuisen muotoinen vartalo" (tuota lukiessa repesin :D), voivat testata saavatko he laskettua sylituen tarpeeksi alas. Kaiken edellä mainitun huomioon ottaen uskon, että vaikka El Torossa ei mennä kertaakaan pää alaspäin, tulee se olemaan yksi lempilaitteistani. Asia voi hyvinkin olla kuten mies alla olevassa videossa kommentoi ajelua: Se on melkein jopa parempaa kuin... seksi! (yksikätisen menninkäisen kanssa :D) Tuskin maltan odottaa =)!

Perjantain ensi-illat Nro 3

Love in the time of Cholera

Joo, ja tätä en mene katsomaan vaikka kuka pyytäisi. Romanttiset nyyhkyleffat kun ei ole makuuni. Valitan. No, onneksi ei tyttöystävääkään pahemmin kiinnosta, joten ei hätää.

Perjantain ensi-illat Nro 2

27 Dresses

Aikamoiset haukut sai Metrossa ja Uutislehti 100:ssa, joten taidan tämän leffan kohdalla uskoaarvosteluihin. 10,000 BC sai myös aika huonot, mutta mieluummin se kuin tämä.

Perjantain ensi-illat Nro 1

1o,ooo BC

Voishan tota tehosteiden puolesta ihan teattereihin saakka harkitamennä katsomaan, muttaainakin sitten DVD:lle seikkailuleffoihin kyllä varmasti sitten.