perjantai 14. maaliskuuta 2008

Perjantain typy(t)!


Jahas, mistäs ihmeestä nyt on oikein kyse :x, ensiksi typy hymyilee suht koht normaalisti kameralla :), sitten se näyttää etsivän jotain :saint:, viimeisessä kuvassa sen ollen kuin taivaassa (:p... :D) =), WAHT THE F*CK IS HAPPENING HERE :o... :p... :D, selvittämään B)...


No eipä mitään erikoista ekassa kuvassa :/, paitsi hemmetinmoiset pallerot =)... :p... :D, kestääkö tässä nyt edes toiseen kuvaan asti :/... =), puhumattakaan kolmanteen :'(... =), no yritetään :saint:, joopS :p... :D!


No jotain se näyttää tosiaan etsivän toisessa kuvassa :saint:, mutta mitä muka :x, siinä ja siinä kestänkö sinne asti :/... :'(... =)... :p... :D!



No kestin kun kestin B)... :p... :D, joka TOD kannatti =), luvassa kun on vähän two on onea *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p.... :D... =)... B)!


Vaikka olishan khyllä toi typy yksinäänkin riittänyt *SYDÄN*, mutta mielummin näin päin =), TOD *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEeeeee :D!

1 kommentti:

matsku84 kirjoitti...

En kyllä kauaa pysy "Loaded" ku noita kuvia kattelen :ashamed:... :D! Sama taitaa päteä melkein mihin vaan Loaded -lehden kuviin :D!