tiistai 15. tammikuuta 2008

"Jälleen vanhan kierrätystä" -hyvänyön blogaus

Tämäkin kuva on ties kuinka moneen otteeseen esiintynyt blogissa hyvänyöntoivotuksissa jne.. -Viimeksi tainnut joskus viime vuoden alkupuolella käytetty -nyt sitten taas. -No eipä tässä sitten muuta. -Se on sit vaan hyvää yötä ja MO!
...

...Niin, minun osaltani. -Tiedä sitten jatkavatko MatoApinan muut jäsenet vielä.

Päivän kuva!

Joo :D, oli aivan pakko kaivaa ensille vanha Hulkin "BJ ilme" -kuva ja pistää se eilisen päivän kuvan rinnalle tommoseksi "kuin kaksi marjaa" kuvaksi, sen verran TOD samannäköisiä kun ovat ainakin ilmeiden osalta :D! EHEHEHEHEEE :D!

P.S. Huomenna luvassa ihan "oikea" päivän kuva multa eikä tämmönen kahen vanhan kierrätys :P.

Päivän "väärinluettu (:p... :D)" pilanimi!


Joo, as(s :p... :D) promised :saint:, tässäpä on tämän päivän pilanimi =), pikkuveljen keksimänä :), tai "väärinluettuna keksimänä" :p... :D, eli:

Saw boxi..................Salli boxi

Jaa-a, mitäköhän tohon lisäämään :saint:, paitsi että kantsis varmaan hankkia ne silmälasit ja...


...EHHEEEeee :D! Vai että Saw "Salli" boxin mä muka omistaisin :x, WAHT :o, BUAHAH :D!

(Simpsons)


Kausi 15, jakso 14/22: Exä syö pöydässäsi. Homer joutuu mukaan Margen ex-poikaystävän hämäräpuuhiin ja vastuuseen niistä.
...
No nyt piti jo pistää mikä kausi -ja monesko jakso, kun tänäänkin blogaan -ja satuin löytämään jakson suomenkielisellä nimellä Simpsonit (15. tuotantokausi) Wikipedian, jossa kaikki Subilta tulevan 15. tuotantokauden jaksot. -Joten eiköhän sitä vois ihan päivittäin Simpsoneitakin pistää?

Päivän typy

Mikäs noin hymyilyttää :) <---(hymy tarttui)? -No, mennäänpä sit vain Bloggeriin ottamaan selvää. No kyseessä on jälleen vain silkkaa flirttailua tarkoituksena houkutella minut tohon viekkuun -ja mitäs puuhailemaan, no... :p...:whistle:...:D...

Ammunnassa tänään napakymppejä

Tänään oli tosiaan ammuntaa liikkatunnilla ja ihan pirun hyvin meni ilmakiväärillä. -Käsiase oli hankalampi, mutta kyllä silläkin sain muutaman osuman taulun keskikohtaan. -Mutta kiväärillä napakymmppejä tuli lähes alituiseen B). -No olihan siinä kiikaritähtäin ja tukiteline apuna, mutta oli se kuitenkin aika raskas pitää se kivääri ja koko ajan tahtoi pikkasen heilua. -Mutta upeita "bulls eye" osumia tuli monta. -Sain ottaa ampumani taulut mukaan muistoksi -ja todisteeksi hyvästä suorituksesta B).
...

I'm a Goddamn Pro Shooter B)...:p...

Evoluutio -Apinasta GWB :p...:D...


Matskulta kun kerran on tulossa päivän kuva, niin otsikoin tämän sanalla "evoluutio". -Kuvassahan simpanssista kehittyy Yhdysvaltain presidentti George W. Bush :D. -LOL..., joops.

AllSP kusee ja pahasti :x...:o...:'(...


Saattanan AllSP kusee ja pahasti :x...:o...:'( <---(purskahtaa itkuun). -Kun aloittaa katsomaan jaksoa, ruudussa edelleen lukee toi "Loading..." -shitti, mutta ohjelma menee parhaillaan -ääni kuuluu ja puhe -ja kaikki, mutta kuvaa ei näy. -Vain typerä "Loading..." teksti. -Ja tänään tulis just v|tun kova jakso, mutta sitä ei tälläkertaa jaksa telkusta -valvoa myöhään ja katsoa. -Ainoa mahis olis kämppiksen koneelta, mistä varmasti pystyy. ... AllSP kusee :x...:o...:'( <---(itkuun..., joops) -kuva

(Prison Break)

Kausi 2, jakso 21/22: Viisi minuuttia. Michaelin hyvyys kostautuu pahemman kerran. Saran oikeudenkäynti saa yllättäviä käänteitä ja eräs henkilöistä ajautuu itsemurhan partaalle. Entä kenellä on enää viisi minuuttia elinaikaa jäljellä?
...
Siteeraan itseäni viime tiistailta: "Missannut jo niin monta jaksoa, että taidan jättää jo taakse sitten kokonaan sarjan. -Pitäähän nyt alusta lähtien olla perillä sarjasta."

(South Park)


Kausi 1, jakso 7/13: Silmätulehdus. On Halloweenin aika ja aivoja himoavat zombit valtaavat South Parkin. Pojilla on kuitenkin suurempiakin huolia, sillä paras naamiaisasu palkitaan ammeellisella karkkia.
...
Jälleen kerran taas yksiä TOD LOiSTavimpia jaksoja. -Tänään pitänee varmaan katsoa hieman etukäteen AllSP:stä tosin.