torstai 28. tammikuuta 2010

Päivän video

Kyllähän toi ihan katsottavalta näyttää -Ridley Scottin Robin Hood leffa..., pääosassa Russell Crowe. -Aikalailla tulee tosin mieleen ohjaajan aikaisempi historiallinen ohjaustyö -Gladiator. -Siinäkin Crowe pääosassa ja heiluttelemassa miekkoja. -Sama touhu näkyy jatkuvan tässä. -Mutta silti näkemisen arvoiselta näytti -trailerin perusteella joka on tässä olkaa hyvät...
...

Robin Hood Trailer

F.r.i.e.n.d.s./The Simpsons

No niin -saihan sieltä vihdoinkin poimittua tarvittavat asiat. -Frendeissäkin taas vaihteeksi kuva ohessa -joten aika taas pistää illan jakson nimi --tosiaan -pelkkä jakson nimi..., joka on...
...
Takaisin töihin.
...
Kiva kiva. -Entäpä sitten illan Simpsonit -mitäs niissä tänään luvassa...?

Kauhujen talo, osa 10. Kymmenennessä kauhutarinakokoelmassa Ned Flanders nousee haudasta, Lisa ja Bart pelastavat Xenan uskomattomalta kohtalolta ja Homer aiheuttaa koko maapallon sulamisen vuosituhannen vaihteessa. Vierailevat äänet: Tom Arnold, Lucy Lawless, Frank Welker.
...
Huu. -Kauhuspecialit on aina kivoja. -Odotan innolla.

Päivän ällöttävä kuva

Helvetti pistää vihaks ku sivustot kusahtelee. -Facebookissa välillä kusahtelua -samaten IRC-galleriassa -ja nyt Telkku.comissa. -Yritin klikata Simpsoneiden kohdalta ohjelmissa ja paska sivusto valittaa jotain -"Huh, huh! Telkku on nyt kovan rasituksen alla, yritä kohta uudelleen" -paskaa. -Eipä siinä silleen (taas -"silleen" :D...:p...) -sainpahan sentään blogattavaa..., mutta haluisin ne yhdet blogattavat pois alta -nimittäin TV-ohjelmat.

Hups. -Virhe eilisessä päivän makeessa kuvassa

Eilisessä päivän makeessa kuvassa mainitsin että krokotiili on nähtävissä Helsingin Tropicariossa -Korkeasaaressa- -Se Korkeasaari meni nyt hieman pieleen. Eihän se paikka olekkaan Korkeasaaressa -vaan jossain Vallilassa. -Mistä ihmeestä sain päähäni että se olisi korkeasaaressa...?? -Tossa Iltiksen artikkelissakaan ei ollut mainintaa mistään Korkeasaaresta. -Tosin ei ollut myöskään Vallilasta mitään mainintaa -joten luulin tän Tropicarion olevan Korkeasaaressa koska en ole aikaisemmin tiennyt paikasta -ja koska Korkeasaarestakin on aikaa kun viimeksi olin sielä -niin onhan sinne voinu tulla uutta ja silleen (Päivän sana: -"Silleen" :D...:p...).. --Mutta Metro lehdestä lukaisin sitten asiasta uudestaan -ja sielä mainittiin Vallila -niin siitä sitten huomasin tämän sattuneen virheen. -Että silleen (:D...:p..)..