maanantai 21. tammikuuta 2008

Jälleen kierrätys hyvänyönkuva :ashamrd:...:p...:D...

Joo, no nyt sitten ei muuta kuin nukkumaan vaan. -Huomenna kuitenkin pitää jaksaa karsean aikainen herätys (06:00). -Palasinpa taas kierrättämään kuvia -ihan silleen huomioks vaan. -Joops. -Eiköhän tästä mennä sit vaan nukkumaan. Se on hyvää yötä ja MO!

Hieman jo väsyttää |O *huoh*

Huh-huh. -Jopas on kertynyt blogauksia -nyt jo hieman väsyttää |O *huoh*. -Voimia kuitenkin riittää vielä hyvänyön blogaukseen. -Mitä? -Luulitteko, että tämä oli hyvänyön blogaus :o. -You wish B)...:p...:D <---(nännättää lesoillen).

Animatrix ja JP3 tosiaan...


Niistäkin Tontsa kysyi alempana, että löytyvätkö leffat kokoelmista -muodossa "(mulla ja Matskulla VHS, entäs Hulkilla...?)!". -No Animatrixista luovuin eräälle kaverille, joka oli pyytänyt lainaan kaikki kolme Matrix leffaa sekä Animatrixin. Ajatuksena oli luopua VHS leffoista ja hankkia ne joskus takasin DVD versiona. -Samoin tein Jurassic Park 3:lle ja itse asiassa kaikille kolmelle JP elokuvalle. -Muistaakseni annoin ne Tontsalle itse ostettuani boxin.
...

Animatrix ja JP3 -kuva

Kaikki Screamit -1, 2 -ja 3 löytyvät VHS kokoelmista

Jeps jeps. -Kaikki kolme Scream leffaa löytyy VHS hyllyköstä, kuten myös X-Menit 1 -ja 2. -V For Vendettaa ei vielä löydy, mutta takuu varmasti hankin sen sarjakuvafilmatisointihyllyyn -kuten myös olen harkinnut X-Men trilogiaakin hankkia ne kaikki.
...

Screamit 1, 2 -ja 3 kyllä löytyy -kuva

...

EDIT. Unohtui mainita Animatrixista ja Jurassic Park 3:sta. -No, erillisenä blogauksena nekin B)...:p. -Joops.

V For Vendetta IN DA HOUSE (:p... :D) :saint:...


Joo eli miteis on V For Vendettan kanssa :saint:, multa löytyy perus yhden levyn DVD :)... :/... :'(, joopS :p... :D! Joo tähän vois listata epäselvät leffat niin pysyy nekin jossain järjestyksessä (:p... :D), eli miteis nyt on näitten kanssa (pistän varmat tiedot ja kysymykset sulkeisiin):


- V For Vendetta (mulla yhen levyn ja Matskulla 2 levyn, entä Hulkilla...?)!

- Jurassic Park 3 (mulla DVD ja VHS ja Matskulla VHS, entä Hulkilla...?)!

- Scream 3 (mulla VHS ja Matskulla DVD, entä Hulk...?)!

- The Animatrix (mulla ja Matskulla VHS, entäs Hulkilla...?)!


V-Vastauksia (:p... :D) odotellessa...

V For Vendetta IN DA HOUSE (:p... :D) -kuva!


...se *köhi* pystyssä =), FUCK YE..., joopS :p, EHHEHEEEEEeeeee :D

Päivän liikkuva kuva ja säkäri ehdotus :saint:!


Joo siinäpä on päivän kuva =)... :saint:... B)... :p... :D, joka viittaa ehdotukseeni :), eli että säkärillä lähetettäis Matskun kanssa kaikki päivitykset "listoihimme" :saint:, niin pysyy nekin ajantasalla kokoajan toisiinsa nähden B)!

Päivän liikkuva kuva joka johtaa ehdotukseen (:p... :D) -(liikkuva)kuva!


Eli säkärit vaan liikkumaan edestakas =), FUCK YE..., joopS :p... :D!

JP3

No kylläpä nyt kertyy näitä blogauksia :x, mutta mikäs kertyessä :D! Eli kysymys kuuluu onko teillä molemmilla Jurassic Park 3 myös VHS:nä? Jos niin lisään listaan JP3 "Tontsalla ja Jaakolla 1-3 boksi, kaikilla myös VHS" tms. :P, sillä mullahan on myös sen VHS.

No kai sitten lisää =)... :'(: X-Scream :p... :D...?


Joo lähinnä sen takia vaan tein että selviää onko Hulkilla X-Men 2:sta DVD versiota :saint:, koska mun tietääkseni ei khyllä ole :'(... :p... :D, mutta, no Hulkki vaan vastaamaan :)... Joo ja kysytään sitten toista leffaakin että tähän blogaukseen saa enemmän järkeä :saint:... :p... :D, eli eikös kaikilta löydy Scream 3:nen :saint:, ehkä muitakin :), tai ykkönen vaan (kolmosen lisäksi) :x, koska mulla ei ole kakkosta :'(, joopS :p... :D! Niin ja VHS:nä on molemmat mulla :)... :'(, joopS :p... :D!

X-Scream (:p... :D) -kuva!


Eli mitä löytyy :saint:... :p... :D...?