keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Tontsa84, uusi Terminator

Sainpa kun sainkin tehtyä, vaikka meinasin yhdessä vaiheessa luovuttaa kun ei tahtonut millään onnistua. -Työlään tosta teki etsiä aitoja liekkikuvia jotka sopisi mainiosti asettaa kuvaan eri puolille. Lopulta sitten löytyi hyvä kuva. Toi räjähdys on nyt hieman epäaidon näköinen, mutta kelvatkoon. Hirveän työn takana sekin. -Aseita en nyt pistänyt Tontsan käsiin kuten alunperin piti, mutta kelvatkoon ilman. -Paremmalla kuvanmuokkausohjelmalla olisi takuulla tullut parempaa jälkeä.

Keskiviikon typy!

Vaikka grillikausi taitaa olla tältä vuodelta ohi :/, ei se selvästikään estä päivän typyä käymästä kuumana grillin luona =)... :D, joten ei muuta kun kuuman tuliset lemmiskelyt käyntiin B)... =)... :D! Täytyy vaan sitten varoa käynnistämästä grilliä ettei homa mene liian tuliseksi :x... :D!

JAK fanille ääni -Just joo...

Ja mulle valitetaan etten ole nähnyt vaivaa kuvieni kanssa. Tässäkö sitten on? Jumav|ttulauta, ja sille sitten pitää antaa ääni kun sääntöjen mukaan en saa antaa ääntä kaverille. -Tontsalla olis paljon parempi kuva. Tässä tilanteessa pikkasen kyllä valitan tosissani, muutoin "valitukseni" ollessa läppämielisiä.

Päivän makee kuva

Nyt on taas tullut pieniä huhuja siitä, että kolmatta Ghostbusters leffaa suunniteltaisiin ja tämmösiä feikkijulisteita näkyy löytyvän. -Tollanen ku oikeesti olis leffan juliste ja asusteet tollaset kuten kuvassa, niin kyllä TOD houkuttelisi teattereihin. -Alkais nyt vaan työstämään sitä.