lauantai 22. lokakuuta 2022

Päivän kuva

Päivän kuvaa multa pitkästä aikaa 😇 Kunnes muistin, että blogasin 9.lokakuuta tän kuvan 😁 Tämähän on toki tekstiä - mitä voi muokata 😈, mutta... Eipä mulla paljoa tästä ole sanottavaa, niin jätetään moka julkiseksi! 😓😁


Mutta tämä oli niin pieni moka, ettei kiinnosta että se tapahtui. Mutta kai jotain kuvastakin pitäisi sanoa =D No ihan hupaisa; dude oli tosiaan determined! B) :D Nyt meni vähän suomi ja englanti sekaisin?! Mutta, ei se mitään... Kuhan ymmärtää tekstin (jos ei, niin google translate käyttöön :saint:...)!

Päivän "extra eilinen" juoma(t) (by Tontsa)

Kuten Hulk blogasi (ensi-ilta & makee kuva), niin mentiin (Matskun kera) eilen katsomaan Black Adam -niminen leffa 😊 Mitäs mieltä? No ei mikään mestariteos - jollaista en edes odottanut, mutta... No ihan viihdyttävä, ja tyylikäs - khyllä tehosteet on tässä vuosien varrella varsin hyvin kehittyneet 😎 Mutta mielummin haluisin aitoa - enkä feikkiä. Toki, jos aito on mahdotonta, niin... Esim. joku dinosaurus, eipä niitä enään ole 😓😁 Mutta robotti olisi yksi vaihtoehto, esim. Jurassic Park (1993). Khyllä mä tykkäsin! Mutta, voi olla että tykkäsin vaan itse leffasta, johon ei noi robotit ei vaikuttaneet yhtään 😂 Mutta siitä olen jo hokenut, että ennen tehtiin rautaa - nyt tehdään, noh, paskaa! Mutta, se siitä... 😂😂

Mutta takaisin niihin juomiin 😋😓😀 Vaikka laitoin juuri julisteen kuvan itse leffasta, mikä vähän merkkaisi, että siitä puhuisin lisää, mutta... Limuista mä nyt puhun! 😎😄 Siitä kuinka kalliita ne on 😡😡 3,45e yksi 0,5L pullo 😱😱😲😲 Tekee roope-ankalle tiukkaa 😖😖 Voisihan sitä kaupasta tietenkin hakea, niinQ ennen vanhaa - mutta, nykyään omat eväät on kiellettyjä 😓😓 Se että vienkö juomien lisäksi saliin muuta, niin sitä en kerro 😇😓😁 Mutta juomilla voin sponssata Finnkinoa, mutta en muilla... Ihan ylikallista shittiä 😡😡 Mitä ollu uutisia, niin iso perhe kun menee leffaan, niin 100e on pieni raha?! Ei tsii-sus...


Ja hinnat on vaan noussu - toki siihen voi muut syyt vaikuttaa (esim. sota muualla), ei näytä hyvältä! Kohta en tuolta edes osta sitä limua(kaan...)! Ihan ku se mihinkään vaikuttaisi (niin muhun, puhumattakaan Finnkinoon), mutta... Joo!

Päivän "eilinen" jälkiruoka

Mentiin Hulkin kanssa ruuan jälkeen jälkiruualle BK:hon (Burger King) - khyl kelpas pirtelöt 😇😋😎


En tiedä mitä muuta sitä sanoisi?! Joten... en sano! :'( =D

Päivän "eilinen" ruoka & juoma (by Tontsa)

Hulkki tämän jo blogasikin 😊😓😁 Tai "oman version", tämä on mun näkemys. Tai teksti siitä ruuasta, näkemys on varmaan aika samanlainen. Hulk blogasi ton jo eilen kännykällä samalla kun syötiiin. Miksi sen mainitsin? No itekin vois harjotella - nimittäin nyt blogaan vaan koneella. Jotenkin tuntuu vähän vaikelta kännyltä blogata. Niin jos/kun tulee paljon tekstiä.. Toki, olen pitkiä viestejä kirjotellu kännyllä(kin), mutta... On se vähän tuskaista, ja kirjotusvirheitä tulee. Tulee khyllä nytkin, mutta varmaan(?) vähemmän... Tänäänkin Hulk ehti ennen mua 😓😁 Aika hieno teos tuli Hulkilta 😎 Laitoinkin kommenttia, että miksi se ei ole myös "päivän taidekuva" 😇 Mutta takaisin päivän ruokaan, tässä on tosiaan alkusalaatti - aika samannäköiseti meillä on?! 😳 No ne oikin valmiiksi koottu, ei me noi samanlaisia saataisi - tai toki jos yrittäisimme, mutta... Joo! 😂

Sitten pääsemmekin päivän juomaan 😊 Toki, se näkyi jo edellisessä kuvassa, mutta... Tässä näkyy paremmin - ja sitä kaadetaan lasiin 😎😁 Mun ei pitänyt samoja juomia blogata enään (Coca-Cola on ollut aikasemmin täällä), mutta... Jos on siitä jotain sanottavaa, niin sillon se menee - ainakin mun mielestä 😇😄 Mitä sanottavaa? No ison pullon kehumista 😍 Se on kun melkein buffet mistä saa syöd... juoda niin paljon kun haluaa. Nimittäin jos/kun sen puoliksi vetää, niin 0,75L on per nenä 😎 Kolmellekin menee juuri ja juuri, 0,5L per nenä on khyllä pikkaisen liian vähän - mutta jos juo säästeliäästi 😇😀 Esim. jos mentäisiin koko Team MatoApinan kanssa, niin (johan sen tossa sanoin...)! Ja hintahan se on tärkein, khyllä toi paljon halvemmaksi tulee kun 3 kpl 0,5L limuja (puhumattakaan 5 kpl 0,33L)! Tai riippuu toki paikasta, mutta olisi se aika outoa jos iso tulisi kalliimmaksi... Toki kannattaa selvittää asia - ainakin/varsinkin jos on roope-ankka 😁 Mä en nyt tällä kertaa jaksanut alkaa selvittämään, hintoja kun ei oikein ollut esillä. Ei nyt huvittanut ruveta kysymään, varsinkin kun ne oli ulkomaalaisia. Ei mulla mitään niitä vastaan ole, mutta... Välillä ne on vähän epäselviä - mikä on toki ymmärrettävää, mutta välillä vähän vaikeaa... Teetä kun yritin kysyä, että mitä se on (sillon en vielä tiennyt), niin työntekijä mumisi vaan jotain mistä en saanut mitään selvää. Ehkä se vain sanoi juoman nimen, en tiedä... Sitten ei auttanut kun vaan maistaa sitä ja selvittää mitä se on. Tietenkin sen olisi voinut jo alkuunsa heti tehdä, mutta työntekijä oli juuri siinä paikalla, niin päätin kysyä häneltä. Kuvassa mulla on jo ruoka pöydässä, kun taas Hulkilla...

...oli vielä alkusalaatti. Mutta eipä ole enään - aika herkullisen näköinen pizza! 😋 Tai 'pizza', ei toi mikään pizza taida olla. No kuten Hulk blogasi (linkki ylempänä), niin "Kasarli Suckulu Pide" -ateria toi oli. En tiedä onko se suomeksi pizza, mutta... Tuskin on! Mutta ihan hyvää oli, kun maistoin sitä 😊 Oma ruokanikin oli tosi hyvää 😋 Aika tulista vaan, mutta... Noh, khyllä se välillä menee, mutta ei khyllä joka päivä - jos edes joka viikko. En oikein tykkää tulisesta!

Vielä yksi kuva?! 😲😱😋😁 Tuli vaan inspis ottaa kuva, en tiedä miksi 😀 No juomaa ainakin kaadetaan - kai tää joku väli/loppu kuva on 😨😅 Tai ei khyllä loppu -kuva voi olla, kun ruokaa on vielä jäljellä...



...mutta ehkä loppu -kuva tälle blogille :saint: Tai ei blogille =D Eiköhän me porhalleta vielä monta vuotta eteenpäin B) Mutta ihan hyvää ruokaa oli - vähän vaan tosiaan tulista, khyllä suosittelen =) Niin paikan nimi oli Mangal Hiiligrilli & lounas - jonka Hulk jo mainitsi. :)

Päivän leffa(t)

Halloween maratonin päätösfilmit pyörimään. Näiden jälkeen olisi sitten tarkoitus mennä katsomaan sarjan viimeinen osa Halloween Ends. Ehkä jopa kaksikin kertaa nimittäin Tontsan lisäksi eräs toinenkin kaveri on ollut halukas mennä katsomaan sitä. Varmaan eka Tontsan kaa sitten tämän kaverin kanssa. 

Päivän juoma

Normaalisti blogaisisin alkoholilliset juomat omaan Hulkin blogiini päivän juomiksi..., mutta tämä on nyt omatekoinen booli mitä tuskin löytyy Untapped sovelluksesta minne siis myös merkitsen kaikki juomani alkoholijuomat. Aika iso annos boolia ottaen huomioon että siinä on yksi kokonainen pullo 80% Leijonaviinaa ja yksi 8% omenasiideri. Eli promilleja riittää🥴. Mutta onneksi on tuhdit syötävätkin nii ei yksi lasi - tai siis muki nouse niin helposti päähän.

Päivä ruoka + makee(t) kuva(t) + taidekuva(t)

Torstaina mainostin raaka-aineita tämänpäiväiseen ruokaan ja tollanen siitä sitten tuli. Ylemmässä👆 kuvassa Hulk murekkeeni on vasta valmiina menossa uuniin.
Ja tässä se on jo käynyt uunissa..., mutta kuvan ottamisen jälkeen meni vielä hetkeksi takas uuniin. Mutta kyllä aivan h3mmetin onnistunut siitä tuli vaikka itse sanon😎. Ja on tää Facebook ruokaryhmissäkin saanut kehuja🤗. Sopiikin päivän ruoka blogauksen lisäksi myös päivän makeeksi kuvaksi ja taidekuvaksi.
Siinä vielä tarjoiltuna lautasella. Hieman taitaa olla vielä punainen keskeltä..., mutta se olikin tehty naudanjauhelihasta joten saakin olla hieman rose. Se on siis redi syötäväksi😁.