torstai 29. helmikuuta 2024

Niin lähellä, mutta silti vielä kaukana

Ja tällä siis viittaan blogiarkistoa kuinka lähellä ollaan 1000 blogausta..., mutta silti vielä kaukana. Siinä mielessä kaukana ettei kyllä enää tämän päivän/-kuukauden aikana enää saavuteta. Vuorokausi/-kuukausi nimittäin lähenee loppuaan ja ollaan vasta 984 blogauksessa. No huomenna sitten rysähtää se 1000 blogaus ja mikäs sen parempi tapa aloittaa synttärikuukausi.

Päivän jälkiruokajuoma

Pistinpä testaukseen yhden niistä tekemistäni Coffee Candy likööreistä - nyt en muista mikä niistä (Black Coffee - Mocha Coffee - Vanilla Coffee)..., mutta...
...-ihan hyvää oli kun tuli maistettua. Ja samalla otettua hörppykuva.

Mikä leffa? (Hulk tiesi - helpot vihjeet)

Vaikka Hulk jo tiesi "keski-vaikea" vihjeestä, niin...
Laitan myös nämä helpot, kerran kuva(t) otin!
:S@int:
Ihan ok leffa khyllä, aika älytön.
Mutta
ihan ok.

Päivän leffa + poster

Illan leffana toimii tänään Filmihullusta ostamani klassikkoleffa - True Romance  - mikä menee muuten minulla (Hulk) ensikatseluun. Kyllä vain - en ole vielä nähnyt tätä elokuvaa ollenkaan.
Ennen kuin pistän leffaa pyörimään niin tässä vielä leffan juliste kun tuo alkuvalikko kuva oli melko tylsähkö. Mutta nyt ei sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän ruoka

Tuli tehtyä tollasia riisilevyn ja voitaikinan sisään rullatuja scorizomakkaroita ja cheddarsuikaleita. Ylemmän👆 kuvan ottamisen jälkeen pistin vielä hetkeksi takas uuniin. 
Ja siinä valmis ruoka lautasella tarjottuna valmiina syötäväksi. Ulkonäöltään ainakin tosi onnistuneen näköisiä vaikka ite sanon. Toivottavasti ovat myös maultaan hyviä.

Ja vastaus on... -oikein

Ja sieltä rysähti oikea vastaus: - True Romancehan se hyvinkin😎. Nyt taisi olla liian helppo.

Mikä leffa? (keski-vaikea)

Hulk veikkasi
"Equalizer"
Melkein
mutta
ei
ihan
:-(

Mikä leffa? (semi vaikea)

Hulkster veikkasi
"Ambulance"
Ei
kaukana
mutta
ei
maalissa(kaan)

Mikä leffa? (by Hulk)

Laitetaan blogausten kertymisen vuoksi oma mikä leffa? visailu pystyyn. 
Yritin valita taas mahdollisimman randomit kuvat. Ei muuta kuin arvailemaan. 

Mikä leffa? (vaikeat)

Saa nähdä
Tietääkö
Hulk(?)!

Mikä leffa? (vaikea)

Aloitellaan
Vaikealla

Päivän (sarja)kuva

Tämmönen tuli vastaan Facebookissa. Ihan hauska. 

Päivän ruoka

Töissä tuli tehtyä.
Ja toki, myös syötyä!
:-)
Oli khyl hyvää.
:-P

Hulkin likööritehdas

Poikkesin tänään Kampin JK Shop • Japanese & Korean Shopissa mistänlähti mukaan kolme eri Esprezzo kahvikarkkipussia: Black Coffee Candy - Mocha Coffee Candy  -ja Vanilla Coffee Candy. Ja koska halusin tehdä kaikista kolmesta liköörit niin tarvitsin myös kolme  pulloa viskiä minä toimi The Famous Grouse niminen viski. Ja sitten ei muuta kuin likööritehdas käyntiin.
Siinä pullossa Black Coffee Candyt...
...-ja siinä viski lisättynä pulloon.
Seuraavaksi meni pulloon ne Mocha Coffee Candyt.
Ja siinä vielä viskit lisättynä pulloon. 
Sitten vielä ne Vanilla Coffee Candyt laitettuna pulloon. 
Ja sitten vielä kuva viskistä lisättynä pulloon.  Ja nyt ei muuta kuin odottelemaan niiden valmistumista. 

Ruoka ostosten esittely

Esitellään eka Hakaniemen S-Marketista tehdyt ruokaostokset. Elikkäs: -siinä on Snellman Chorizo makkarapaketteja 4 kpl - 1 Rainbow Cheddar paketti - Kotimaista Vapaa 6. kananmunan kenno -ja Danerolles croissantti voitaikina tölkkejä 2 kpl. Ruokajuomaksi lähti nuo kaksi Rainbow Dry Rose siideriä. Noista muista ostoksista sitten lisää omassa blogauksessaan. 

Päivän makee kuva

Kinopalatsin pääovien eteen oli ilmestynyt Ghostbusters: Frozen Empire julisteita niin olihan sitä otettava selfie niiden edessä.

Päivän kuva

Facebookissa tuli jälleen vastaan aika hauska kuva mikä oli sitten otettava talteen. Vaikka siinä on vitsi niin on siinä myös pientä totuuden hiventä.

R.I.P. Richard Lewis (1947-2024)

Suru-uutisia viihdemaailmasta: -näyttelijä-koomikko Richard Lewis on kuollut. Itelleni hän on parhaiten tuttu Mel Brooksin Robin Hood: Sankarit sukkahousuissa elokuvasta. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Richard Lewis🌺.

Happy Birthday Harvey Jason

Tänään viettää syntymäpäiviään näyttelijä Harvey Jason joka on tuttu mm. elokuvista Air America ja The Lost World: Jurassic Park (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa). Hän täyttää tänään 84-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 Harvey Jason.