keskiviikko 21. joulukuuta 2022

Joulukalenteri luukku 21.

Toiveissa:

Jee, sukset!

Ja pari muuta

siunattua lahjaa

näihin päiviin.

Re: Päivän ruoka

Unohtui mainita päivän ruoka blogauksessa että pistin purilaisten väliin vähän ketsuppia lisämauksi. Tai niin ainakin luulin tekeväni.
Huomasin liian myöhään että olinkin pistänyt ketsupin siasta tollasta Fire! chilikastiketta. Mutta eipä sekään huono ollut - toi pientä potkua.

Päivän ruoka

Ja siinä ne koreilee lautasella mikrolämmitettyinä valmiina syötäväksi. Ja ihan syötäviltä näyttävätkin.

Ruoka ostosten esittely

Abbelen Cheese Burger lähti hintaan 3.09€ ja oikein kaksi burgeria yhdessä paketissa. Säästetään jotain itse päivän ruoka blogaukseen.

Helyjä ja pullonpalautusta

Oli tänään kuitenkin saatava jotain syötävää joten piti sitten tehdä pullonpalautuskeikka. Paljoa ei näkyis pulloja tosin olevan.
Ja pulloista tulikin vain vaivaiset 1,30€ millä ei nyt vielä juhlita. Mutta sitten päästään niihin otsikon helyihin. Eli säästöpossusta sain vielä kasaan 0,80 senttiä. Se tekeekin jo yhteensä 2,10€. Ja sitten vielä tilillä huikeat 1,33€ eli kaiken kaikkiaan 3,43€. Seuraavassa blogauksessa selviää mitä huikeeta sain tuolla summalla hankittua.

Paskaahan siinä tuli puhuttua

Niin - viittaan tohon kommentiini. Kylläpä sittenkin on tulossa myös päivän ruoka blogausta minulta (Hulk). Loput selvinnee seuraavien blogausten myötä.

Päivän juoma

Sittenkin päivän juoma blogausta minulta (Hulk) vaikka päivän liikkuva kuva blogauksen kommenteissa väitin ettei tulisi. No joo..., mutta itse juomaan. Yks päivä kaupungilla jaettiin ilmaisia teepusseja joten päätinpä pistää kokeiluun tämän Clipper merkkisen teen. Mutta mikäs lappunen sielä takana pilkottaa🤔...? Kurkataanpa.
No jaa - eipä mitään kauhean erikoista - joku kuponki vaan. Jätänpä hyödyntämättä. Mutta ilmaisia teepusseja hyödynnän kyllä jatkossakin.
Siinä vielä teen kaatokuvaa. Nyt sitten leffan pariin.
 

Päivän leffa(t)

Kerran tänään on Kiefer Sutherlandin syntymäpäivät niin katsonpa sen kunniaksi nämä kaksi leffaa. Ekana katson Joel Schumacherin ohjaaman jännärin - Phone Booth -missä hänet kuullaan tosin vain mystisen puhelinsoittajan äänenä. Sitten katson 24 sarjaan pohjautuvan elokuvan 24: Redemption. Kumpaakaan leffaa en ole nähnyt pitkään aikaan joten ihan hyvä nyt sitten pistää uusintakatseluun. 

Typyjoulukalenterin 21. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 21. luukku.
Onpa typyllä iso lahjakassi siinä. Itellänikin on aika isot kassit mitkä varmaan sitten tyhjennetään myöhemmin makkarin puolella😜.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa Monster In-Law ja The Book Club elokuvista tuttu Jane Fonda täyttää tänään 85-vuotta. Sitten elokuvista Before Sunset ja Before Sunrise tuttu Julie Delpy täyttää tänään 53-vuotta. TV-sarjasta Kaikki rakastavat Raymondia ja Ice Age elokuvista tuttu Ray Romano täyttää tänään 65-vutta. Sitten The Walking Dead sarjasta tuttu Steven Yeung täyttää tänään 39-vuotta. Sarjasta 24 ja Young Guns elokuvista tuttu Kiefer Sutherland täyttää tänään 56-vuotta. Ja viimeisenä vielä Pulp Fiction..., Jurassic Park ja useassa Marvel-leffassa Nick Furyna nähty Samuel L. Jackson täyttää tänään 74-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Haluukos Tontsa kunnian avata typyjoulukalenterin 21. luukun? (Liikkuva kuva)

Kuten May Parker kysyy päivän liikkuvassa kuvassa -"Will you do the honors?" -niin haluaakos Tontsa do the honors ja blogata tän päivän typyjoulukalenterin?