lauantai 3. joulukuuta 2011

Leffailta @ MatoApina HQ 2011 -Vanha tuttu L4D

Minun (Hulk) katsellessa Frendejä -Tontsa ja Matskuräiskivät jälleen tuttuun tapaan zombeja L4D pelissä. -Mitä olis leffailta ilman L4D:tä...?

Leffailta @ MatoApina HQ 2011 -Hulkin ilta jatkuu Frendien parissa

Matskun ja Tontsan pelailusta sitten lisää erillisessä blogauksessa..., mutta heidän pelatessa keskityn minä taas kattomaan Frendejä muutamisen jakson.

Leffailta @ MatoApina HQ 2011 -Illan leffa: Your Highness

Illan leffana tuli katsottua varsin hauskaksi osoittautunut keskiaika ritarikomedia -Your Highness. -Yksi eilen ostamistani leffoista. -Eipä jäänyt taas paljoa selostettavaa Hulkin blogin esittelyihin.

Leffailta @ MatoApina HQ 2011 -Juustoa ja valkosipulijauhetta

 Tyylikäs taidekuva tuli otettua Tontsan sirotellessa juustoraastetta pizzalleen.
Yhtä hienoa kuvaa ei valitettavasti saatu minun (Hulk) sirotellessa valkosipulijauhetta pizzalleni. -Menee melkein päivän ällöttävästä kuvasta.

Leffailta @ MatoApina HQ 2011 -Jauheliha ja pekoni pannulla

Siinä valmistuu jauheliha ja pekoni pannulla pizzan päälle laitettaviksi. -Lihaisat pizzat siis luvassa.

Leffailta @ MatoApina HQ 2011 -Tomaattipyrettä pintaan ja kuumat etanat

 Siinä Matskun ja Tontsan pizzat saanut jo tomaattipyrettä pintaan.
Minä taasen asettelen jo etanoita täytteeksi. -Ongelma vaan että miten ihmeessä saan ne kuumista koteloistaan.

Leffailta @ MatoApina HQ 2011 -Pizzataikina valmis

Jopas on hyvin noussut pizzataikina. -Eipä muuta kuin väsäämään pizzoja sitten. -Hjoops -eli hommiin siis.

Leffailta @ MatoApina HQ 2011 -Tontsan ostokset

 Tontsa kipaisi tänään ostamassa itelleen makeen Lost boksin mikä sisältää kaikki 6 tuotantokautta. -Samalla tuli ostettua upea BluRay julkaisu Rare Exports elokuvasta jota minä esittelen siinä kuvassa.
 Aika avata paketti upean boksin ympäriltä...
...-ja heittää roskat mun naamalle -josta en ole moksiskaan sillä boksin sisältö on sen verran upea -niin ajatukset keskittyy siihen. -Kaikkien 6. tuotantokauden lisäksi boksi sisälsi Lost lautapelin joka selvästi nosti intoa.

Previously on leffailta @ MatoApina HQ

 Eilen treffattiin MatoApina tiimin kanssa Itiksessä ja Matsku ja Tontsa oli jo kerinny käydä ruokaostoksilla leffailtaa varten -joten jäin velkaa ostoksista. -Siinä juuri maksan velkani enkä voisi vähempää välittää kyltin antamasta kiellosta. -Mähän seison oven edessä jos haluan.
Sitten kotona oli aika poseerata tehtyjen leffaostosten kanssa. -Kuvassa jalkopäässäni ovat minun (Hulk) leffaostokset -ja nivusista ylös päin olevat ovat sitten Matskun ostoksia. -Paljon siis vaihtoehtoja leffailtaan.

Typyjoulukalenterin 3. luukku

 Aika avata typyjoulukalenterin 3. luukku. -Ja eiköhän vain repäistä auki sillä sisältä taitaa taas olla kaikille selvä...?
Typy haluaa että kaadan vaaleasta kynttilästä steariinia hänen päälleen..., mutta ehdotan että voisin heittää erät toiset vaaleat nestet hänen ylleen joka ei polttaisi niin paljon iholla..., mutta tuntuisi yhtä hyvältä.

Joulukalenterin luukku 3 avattu

Joulukalenterin luukku 3 avattu