keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Päivän kuva ja ylihuomisen juttu

Huomenna en tosiaan pääse koneelle kun menen taas vaihteeksi Masalaan -joten Oscar gaalan naisehdokkaat jäävät perjantaiksi samaten kuin päivän typy -ellen sitten sitä saa "pantua" huomenna koulussa :whistle:...:p...:D. -Joops, mutta ylihuomiseen tosiaan naisnäyttelijät.
...

Päivän kuvakin päästiin tänään pistämään ja sehän on tänään tollanen..., ööh. En keksi mitään läppää tohon. -No, mutta tämä saa nyt toimia samalla hyvänyön blogauksena, eli se on sit vaan hyvää yötä ja MO!

My Ex-Girlfriend came to visit

Edit pätkä South Park blogauksesta:

"EDIT. Taidampa sittenkin katsoa, nyt kun kerran olen vielä valveilla. -Miksikö vielä valveilla? -No, erillinen blogaus."
...

Eli joops. Syy miksi valvon yhä on, että exäni päätti piipahtaa "pikaiselle" visiitille, joka venähti kunnon pitkäksi vierailuksi. Siinä sitten meni kallista blogitusaikaa. -No nyt kuitenkin hän on jo lähtenyt, mutta sen verran myöhään, että olen vielä valveilla ja ihan hyvin voin sitten saman tien katsoa vielä South Parkin ennen nukkumaan menoa. -Että sellasta.

Dawn of the Blade 2 + hankintaehdotus Tontalle

Siinäpä komeilee tämänpäiväiset DVD-hankintani B)! Blade kakkosen kahden levyn Collector's Edition 6,95 erkillä sekä Kuolleiden aamunkoitto -uusintafilmatisoinnin Director's Cut 8,95 egellä Ruoholahden Citymarketista. Toinen niistä on upea ennakointiostovastaus (:p... :D) Tontsan aiempaan blogaukseen, ja toinen vastahankintaehdotus. Koittakaa arvata kumpi on kumpi :D?! Hulkiltahan kyseinen leffa löytyy VHS:ltä, elikkä jotta loistava Dawn of the Dead saadaan listalle suosittelen hankkimaan sen ohjaajan version :), johon oon aiemmin törmänny ainostaan netissä ja halvimmillaan 12,95€. Toi tosin tais olla vika kappale siellä Cittarissa :/, mutta yrittänyttä ei laiteta :D!

You know the drill by now ;): HETIMMITEN hank... |O... :D!

Eli Blade 2:sta siis listaan B), kiitS :p... :D!


Eli Matsku kun kerran Blade 2:sen meni tänään hommaamaan =), niin listaan vaan sitä leffaa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo multahan löytyy leffa VHS:nä, kuten arvosteluni kuva (Tiltissä ja Bloggerissa) sen kertoo :saint:, eli..., joopS :p... :D! Joo eli...

Blade 2 -(arvostelu :p... :D)kuva!


...Blade 2:sta HETIMMITEN listaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D

Tontsalle jälleen olis yks...

Matskulta ja minulta löytyy kokoelmista tämä TOD LOiSTavuus -Superman Returns, niin eiköhän Tontsankin kannattaisi tämä hankkia? -Ja eiköhän se 2. levyn julkaisu ole, kuten meilläkin B)...:saint:?

(South Park)


Kausi 1, jakso 12/13: Mecha-Streisand. Pojat löytävät luokkaretkellä salaperäisen kolmio, jota Barbra Streisand jostain syystä himoitsee itselleen, ja pian South Park on jälleen vaarassa tuhoutua.
...
Ei vit... -Tää on hyvä jakso. -Mutta taitaa jäädä AllSP:stä katsottavaksi.
...

EDIT. Taidampa sittenkin katsoa, nyt kun kerran olen vielä valveilla. -Miksikö vielä valveilla? -No, erillinen blogaus.

Tontsalle ehdotus B)...

Tontsalle DVD suositus. -Matskulta kun löytyy tollanen kaksi leffaa samassa -After the Sunset ja Cellular yhdistelmä -ja minulta molemmat leffat erillisinä DVD:nä, niin eikös Tontsankin kannata harkita noita -tai vaikka tota samaa kuin Matskulla.
...

After the Sunset + Cellular (en keksinyt väännöstä) -kuva

(Heroes)

Kausi 1, jakso 15/23: Juokse!. Mattin työpäivä henkivartijana saa kohtalokkaan käänteen, kun hänen asiakkaansa kannoilla juoksee harvinaisen pätevä palkkamurhaaja. Claire pettyy kuullessaan biologisen isänsä pakoilevan omaa vastuutaan. Hiro ja Ando onnistuvat jälleen hankkiutumaan kunnon kiipeliin.
...
Nyt taitaa tänään jäädä katsomatta. -Boxia odottelemaan.

Matskulle satelee ehdotuksia :saint:...


Joo siinähän ne kuvassa näkyy :saint:, eli 2 Fast 2 Furious vois olla ihan kova hankinta =), paremman eli ykkösen kanssa tietenkin =), joka munkin pitäis hommata niin saatais sekin tän kanssa listaan :saint: (niin jos Matskukin hankkis :p... :D), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Seuraava ehdotus onkin sitten kaikki Bladet =), joita ei khyllä edes pitäis ehdottaa :saint:... :x, no khyllähän niitten pitäis löytyä kaikkien kokoelmista =), FUCK YEAH B), mutta :'(..., joopS :p... :D! Joo eli...

Blade to Blade 2 to Blade Trinity (:p... :D) -kuva!


...Matsku hommaamaan HETIMMITEN Blade to Blade 2 to Blade Trinityä (:p.. :D) =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!