maanantai 18. helmikuuta 2008

Hyvänyön blogaus :)!


Joo huominen sitten tosiaan uhrataan että saadaan oma päivä "yhteisten" leffojen listalle :saint:... :'(... :p... :D, aivan kuten kuva sanoo :), ei kun EI :x, WAHT :o?!?!? No kuvahan sanoo "What are you willing to sac... ZZZzzz" ;)... :p... :D, eli unten saaret tässä kutsuvat :saint:... :'(, joopS :p... :D!

What are you willing to sac... ZZZzzz -kuva!


Joo eli unten saar... ZZZzzz :saint:... :'(, joopS :p, EHEHHEEEEEEeeeeZZZzzz...

Huominenko sit vai uhrataan?

LOL :D mikä kuva löytyi liitteeksi oheen... -Joops, ja itse pääasiaan, eli huominenko sitten uhrataan blogituksilta, vai? -No huomenna onkin muuta ohjelmaa, jonka takia ei ehdi. Ei kuitenkaan ihan kuvan vastaavanlaista ohjelmaa kuiteskaan :/...:p...:D.

Täydellinen naiset taas ei tykkää :|... :'(... :p... :D!


Murphyn sedän (:p... :D) Hulk ehkä sai iloiseksi katsomalla Pähkähullun professorin :), mutta Täydelliset naiset eli vasemmalta oikealla Gabrielle Solis, Edie Britt, Lynette Scavo, Susan Mayer ja Edie Britt taas :saint:, nehän kiehuu ihan raivosta Hulkille (kuten kaikille jotka ei niitä kato) :|... :'(, eli khyllä mä neloselle kolmosen sijaan kääntäisin :saint:, mitä nyt jostain vanhasta papparasta (:p... :D) :|, mutta jos 5 viisi naista suuttuu niin :'(..., joopS :p, EHEHEEEeee :D!

Täydelliset naiset eli Gabrielle Solis, Edie Britt, Lynette Scavo, Susan Mayer ja Edie Britt ei tykkää :|... :'(... :p... :D -kuva!


Niin mitäs kanavaa sitä nyt katottiinkaan :saint:, joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!

Mikäs Murphya oikein tanssittaa?

Murphyhan riemuitseen sen johdosta, että tänään päätin sittenkin katsoa klo 21:15 alkavan Pähkähullun professorin, vaikka alhaalla kekesin todeta, etten katsoisi. -Eipä nyt tyttöystävän kanssa keksitty muutakaan leffaa, joten..., -joops.
...

EDIT. No eipä sittenkään jakseta katsoa ku alkoi väsyttämään, joten... -Joops.

Maanantain typy!


Jahas, mitäs typy tällä kertaa oikein ilmeilee :saint:, niin ja mitäs toi "9 inches deep" oikein meinaa :x, ai että toi haluaa 9 centin u know what ;), no ei muuta kun selvittämään tämä visainen pulma B), joopS :p, EHHEHEEEEeeee :D!


Nonih, sehän pulma selvisi sitten heti :saint:, typy haluaa jyystää (:p... :D) vedessä 9 sentin syvyydessä =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEeeeee :D! Mutta se minkä pitusta toi saa siellä veden alla :saint:, se on toinen tarina se B), joopS :p, EHEHEHEEEEeeee :D!


Noniin ei muuta kun vaatteita pois ja veteen :saint:, PYH B)... :x, no mihinkään vaatteiden pois ottoon nyt ala tuhlaamaan aikaa :|, vaatteet päällä vaan tonne =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!