keskiviikko 27. joulukuuta 2023

Päivän kolmas leffa + poster

Sitten vuorossa on jackass 3 ja taidan katsoa tuon director's cut version.
Koska tuo alkuvalikko kuva oli tälläkertaa hieman tylsähkö niin tässä vielä elokuvan juliste. Sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän ruoka

No tässä oli/on syy, miksi tein spaghetti 'la bolognesen 😇 Sain siis lahjaksi tämmöisen padan (vai mikä lie nyt onkaan...), khyl kelpaa 😍 TOD..!! 😎 En vaan oikein keksi käyttöä tälle, tämä(kin) kun oli vähän turha 😵 No aikamoinen työ on tiskata tämä, ja... No khyllä tämä pientä "maku höystettä" toi mukaan ruokaan, mutta ei ole ehkä vaivansa arvoinen (esiin kaivo yms...)!

Karjalanpaisti on yksi, mutta... No mulla on jo vuoka, ja se on "helpompi", joten... No mutta, en valita - khyllä tämä TODellakin kelpaa, pitää vaan keksiä käyttöä 😈

TV:n äärellä ollaan, ja... No en jaksa enään nimetä tota sarjaa, ellei ole jotain "erikoista" sanottavaa...

Salama pelastaa tilanteen... 😊


Oli khyllä hyvä sapuska, TOD..!! =) Nyt vaan, niin... Pitää yrittää keksiä käyttöä tolle... mikä toi nyt on; valurauta-pannu, vai vuoka, vai... Nyt ei ajatus toimi, tai en jaksa käyttää energiaa tohon... Mutta kiva lahja tosiaan, TOD...!! *SYDÄN* B)

Päivän juoma

Siinä Jaffa kaatuu mukiin ja nyt jäi ottamatta hörppykuva tähän samaan blogaukseen..., mutta eiköhän niitä ole nähty ihan tarpeeksi.

Päivän ruoka

Siinä Kebabrulla ja Hot Wingsit 20 kpl. Oli kyllä kelpo setti ja helposti sain syötyä vaikka kuulostaa paljolta syömiseltä yhdelle ihmiselle Kebabrulla ja 20 Hot Wingssiä.

Ruoka ostosten esittely (by Tontsa)

Jahas, tein tätä sitten kotona - vaikka olen tosiaan lähes viikottain tehnyt tätä töissä... Noh, tällä viikolla en tehnyt - joten... Olenko koukussa (PAkKO saada viikottain..)?! 😵

P.S. Nyt en jaksa esitellä noita, olen ehkä vähän laiska 😕 itQ 😓 joopS 😋 EHEHEHEHEEeeeeeee 😁


No ei ole siitä kyse, vaan... No se selviää seuraavassa blogauksessa :saint: Mutta, erinomainen ruoka tämä on, khyllä tätä helposti joka viikko syö *SYDÄN* Mutta, no ei ehkä kotona - niin että tekisin joka viikko, mutta töissä helposti =) Hernekeittokin kelpaisi, vaikka lähes vihaan sitä (kiitos armeijan...)!

Päivän "alkupala" ruoka

Tätä olen miettinyt, niin uutta labelia - "alkupala" sellaista 😇 Mutta, no ehkä se on vähän "tyhmä" - kun niitä tulee niin vähän... Ja ne voi laittaa "päivän ruoka" labelin alle, vaikka juuri tolla lisäyksellä otsikoon minkä nyt laitoin...


Mutta, ei siitä sen enempää - kuten ei itse "ruuastakaan". Tommonen pieni kevyt alkupala :saint: Khyl kelpas, oli ihan hyvä :)

Minä (Tontsa) olin pienellä "tauolla"

Oli vähän kiireitä, niin Joulun(kin) jälkeen... Tai "jouluaaton" tarkemmin sanottuna, sitä kutsun nimittäin "vain Joulu" nimellä. Jäi kalenterit tekemättä, mutta...

Sunnnuntai 24. joulukuuta 2023 - Joulukalenteri, luukku 24.

Maanantai 25. joulukuuta 2023 - Joulukalenteri, luukku 25.


No sitä varten on ajastus toiminta :saint: Vaikka, no khyllähän se samana päivänä pitäisi blogata - varsinkin "Jouluna". Mutta, no aina ei kerkeä, ei voi mitään... Mutta, oli erinomainen Joulu =) - TOD..!! B) Ei muuta, kun kohti ensi vuotta...

Ruoka ostosten esittely

Tilasinpa sitten ruoat kotiin kuljetettuna Hertsikan Pizzataxih ravintolasta. Tilasin Rullakebabin ja Hot Wingssejä 20 kpl. Ruokajuomaksi lähti tuo Jaffa. Tämmöstä tänään.

Päivän toinen leffa

Seuraavaksi kehiin Jackass Number Two elokuvaa. Mutta ennen kuin pistän leffaa pyörimään niin... -no se selviää pian.

Päivän leffa

Pistetäänpä uusintakatseluun tämä leffasarja nyt kun ne kerran löytyy kaikki kokoelmista. Tänään katson niin monta kuin kerkiän blogata tänään päivän leffana. Kuitenkin kuusi leffaa katsottavana joten tiukoille saattaa mennä ehdinkö kaikkia kuutta. Mutta nyt en edes maininnut vielä mistä leffasarjasta on kyse. No tietysti Jackass the Movie  ja aika pistää ekaa leffaa kehiin.

27.12. ensi-iltaleffa, Nro 2

Anyone But You

Tämä kyllä pikkasen kiinnosteleepi nähdä ja tätä voisikin huomenissa mennä katsomaan. 
 

27.12. ensi-iltaleffa, Nro 1

Neljä pientä aikuista

No tämä se ei ainakaan ole ja tälle voikin läntätä sen -"ei kiitos" -labelin kylkeen. 
 

Vuoden viimeiset ensi-illat, Nro 3

Tänään tuli ensi-iltaan kaksi leffaa joista toista voisi jopa harkita huomenna menevänsä katsomaan. Kumpaa - selviää sitten itse ateria. 

  • 27.12. ensi-iltaleffa, Nro 1
  • 27.12. ensi-iltaleffa, Nro 2

Päivän png-kuva

Siinä vielä png-kuva siitä vihreästä kuulasta jota hyödynsin tuossa päivän KKSA-kuvassa.

Päivän KKSA-kuva

Pitkästä aikaa päivän KKSA-kuvaa - edellinen taisi olla itsenäisyyspäivän aikoihin. Mutta joo - Facebookin KKSA-ryhmässa on meneillään joku vihreät kuulat teema joten muokkasinpa sitten omani. 

Happy Birthday Teresa Randle

Tänään viettää syntymäpäiviään näyttelijä Teresa Randle joka muistetaan ehkä parhaiten Bad Boys elokuvista Martin Lawrencen hahmon vaimona. Hänet voi myös nähdä elokuvissa Beverly Hills Cop III..., Space Jam ja Spawn. Hän täyttää tänään 59-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳❤️ ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳❤️ Teresa Randle.

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors 

Eilisiä rästejä

Nyt sain blogattua eiliset rästit ja alla👇 linkit niihin.