sunnuntai 15. heinäkuuta 2007

Vielä ei jaksa


Tänään en vielä ehkä jaksa aloitella kuvan muokkaamista. -Vois ottaa sen huomisen projektiksi. Nyt ei oikein riitä jaksaminen. Tulee vaan ton näköistä jälkeä, jos nyt hieman väsyneenä lähden mitään muokkailemaan.

Sunnuntain typyt!


Sadannen panemani päivän typyn kunniaksi typyinä on monta tuttua typyä =)! No se ei olekaan mikään ihme sillä kaikki ovat tuttuja Baywatch -sarjasta. Typyjä on niin paljon että jokaiselle riittää kolme =)! Taidan valita parhaat päältä, eli Pamela Andersonin, Carmen Electran ja Yasminen Bleethin B)! Tai sitten vaan kaikille kaikki 9 vuorotellen =), FUCK YEAH :D!

Lapsuuteni luuserina

Kuten kuvasta näkyy tänään alkaa yllättäen Lapsuuteni luuserina (Everybody Hates Chris) -sarjan uudet kakkoskauden jaksot :o! No mikäs alkaessa =), kunhan sitä mainostettais jossain eikä vaan tälleen alkaisi uusintojen perään samalla paikalla :x... TSII-SUS!?!

"Typymuistutus"


No eiköhän kuva kerro jo kaiken. -Matskun kommentti, jossa hän sanoo, että hän pistää sitten typyn tänään. Joten eiköhän se sitten nähtävästi ole Matskun vuoro pistää typy. -Niin mä ainakin tulkitsin.

Vai että "aseet" uusi aihe?


No taisinkin keksiä juuri yhden aika hankalasti työstettävän kuvan. -Kattoo onnistunko muokkaamaan eräästä kuvasta sellaisen kuten näen sen mielessäni. Pistän kuvan linkkinä tohon alas, mistä ajattelin muokata kuvan.
...

>Da chosen pic<

Kuv... taidekuvakisan uusi aihe pamahti =)...


Joo siinäpä se kuvassa näkyy :), "aseet" tosiaan sit pamahti uudeksi aiheeksi B), by me =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEeeeeee :D! Joo eli...

Kuv... taidekuvakisan uusi "aseet" aihe -kuva!


...aseita vaan piirtelee =)!