maanantai 3. joulukuuta 2007

Maanantain typy!

Häh, The Joulukalenterin Viisasten kirjako toi vai on =)... :saint:... B), WAHT :o?!?!? No olkoot toi mikä kirja on |O... :p... :D, mutta mitein se muka oikein typyyn liittyy :x?!?!?


No sillä tavalla tietenkin että typy lukee sen B), alasti =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta eipä taida toi sitten olla se Viisasten kirja :/... :'(... :x, no bimbojen kirja toi vaan on |O, joopS :p... :D! Paitsi eihän Viisasten kirja tainnu olla vaan viisaille :saint:, enpä muista :/... :'(, mutta IHAN SAMA kenelle se on :|... :x, no typy lukee sitä alasti niin kuuntelen vaikka Aapista luettuna 24/7 =), tai ainakin niin kauan kun pamahdan :saint:, eli about siinä 30sec :ashamed:... :'(, mutta sitten vaan uudestaan vähän ajan päästä =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeee :D!


Noniin, missäs mun pano (:p... :D) satu oikein viipyy =)... :saint:... B)... :p... :D?!?!?

Päivän kuva!

Mahtanut olla tylsä takaa-ajo, kun pollarit ovat nukahtaneet kesken kaiken :D!

Here come the fuzz! Or not...

Täydellisissä naisissa tänään

Kausi 3, jakso 12/23: Turvattomuus. Mike saa huomata, että vankilassa ei ole turvallista. Gabriellen salaperäinen ihailija haluaa tavata kasvotusten. Bree ei voi sietää ajatusta, että Orsonin ex-vaimo muuttaa naapuriin.
...
Päätin jo katsoa Be Coolin ja ajattelin pysyä päätöksessäni. Muutenkaan ei ole tullut seurattua ohjelmaa, joten..., -joops.

Taas lastenvahtihommissa

Juu. Tänään en ole kotosalla, sillä olen tyttöystävän kanssa babysittaamassa Masalassa. -Mutta mikäs babysitatessa kun saa olla koneella ja syödä jääkaapista mitä löytyy B). -Mutta palkkaa en saa, mutta joops.

Illan leffa + typymuistutus


(Be Cool)

Elmore Leonardin dekkariin perustuvassa kovaotteisessa komediassa "Get Shorty - Hyvä pätkä" -elokuvasta tuttu mafian ex-koronkiskuri Chili Palmer cooleilee tällä kertaa musiikkibisneksen pyörteissä. Mies haluaa tehdä Linda Moon -nimisestä laulajattaresta tähden ja saa peräänsä venäläismafian, gangsta-räppärit sekä itseään mustana pitävän juutalaismanagerin hompahtavine gorilloineen. Ohjaaja: F. Gary Gray, USA 2005 (115'). Pääosissa: John Travolta, Uma Thurman, Harvey Keitel, Vince Vaughn, Cedric the Entertainer, The Rock, Danny DeVito, André Benjamin, Steven Tyler, Robert Pastorelli, Christina Milian. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Vaikka VHS kokoelmista tämä löytyykin, voisi kuitenkin katsoa tämän tänään. Tänään ku en satu olemaan kotona katsomassa sitä videolta -oma blogaus sille, että miksi. -Juups. Sehän on Tontsan vuoro muuten tänään "panna" päivän typy :p...:D.