torstai 27. syyskuuta 2007

Torstain typy!


Siinähän se keimailee =)... :p... :D, aseen kera =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ei se muulla saanu mua pois Halo 3:sen sokeus lumouksesta =)... :'(... :p... :D, mutta heti kun pääsin lumouksesta pois niin Halon näpelöinnit sai heti loppua ku näin ton hottiksen B), hottiksen näpelöinnin alkaessa =), asetta myös vähän näpelöiden ja laueten sen kanssa samaan aikaan :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEeeeee :D!


Mutta nyt kutsuu taas Halon näpelöinnit =), tai ehkä yks "kierros" typyn kanssa B), mutta viimeinen sellainen :x?!?!? No viidesti jo pamahdettiin :saint:... :'(, paitsi voisihan noita luoteja mennä enemmän ostamaan :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEEeeeee :D!

"Parahin Jani-6" -EDIT


Vielä tosta TV-ohjelmajutusta sellasta, että erillinen blogaus niille ohjelmille, jolla on kuva Telkku.comin sepityksen ohessa. -Toki jatkossa voin pistää ne ohjelmat joilla ei ole kuvaa -kaikki yhteen blogaukseen, mutta kuvalliset tosiaan blogaan kaikki erikseen. Ellei sit Googlettamalla löydy sarjan nimellä joku hyvä kuva, mutta joops.
...

Janin valittelublogaus Nro 2 -kuva

Parahin Jani-6

"Sitten MatoApinalle:

Kaikki nämä TV -ohjelmat saa laitettua yhteen ja samaan blogaukseen, niin ihmeelliseltä kuin se kuulostaakin.
Ja eipäs valtailla sitä blogisivua! B)"
...

Niinhän ne voi laittaa, mutta mitä ihmeen väliä sillä on jos blogaamme jokaisen erikseen. Ja silläkään ei ole kauheasti väliä, jos nyt satumme blogailemaan niin paljon, että joku sivu täytty meidän blogauksista.
...

Janin valittelublogaus -kuva

Koulu loppu. Se on MO!

Taas on koulupäivä takana ja aika palata kotiin. Tosin nyt poikkean vanhempien luona viemässä pyykkiä, joten saattaa sielä tulla vielä jotain juttua. -Mutta nyt ainakin koulun koneelta pois. Ei sit muuta kuin MO!

Häiritsevässä tekijässä tänään


Kauden viimeinen jakso on poliisispesiaali, jossa kaikki kilpailijat ovat poliiseja. Luvassa mm. sähköiskuja, saippuakuplia sekä sian teurasjätteitä. Palkintona on henkilöauto.
...
Tänään tosin menen heti South Parkin jälkeen nukkumaan, joten..., -Jimmyn ilmeestä huomaa, että hän aavistaa mitä aijoin sanoa. -Aavisti aivan oikein, sillä ohjelmansa jää nyt valitettavasti väliin.

South Park jatkuu...

Herra Garrisonin unelma. Herra Garrison toteuttaa viimein unelmansa ja käy sukupuolenkorjausleikkauksessa. Tästä innostuneena myös muut alkavat unelmoida ulkokuorensa muuttamisesta minäkuvaansa vastaavaksi.
...

Ei h3lvetti :D...:D <---(*repes*) ku kuulostaa hyvältä =). Maltan tuskin odottaa.

LOSTissa tapahtuu tänään...


Ei Portlandissa. Benin henki on Jackin käsissä, kun Kate ja Sawyer yrittävät paeta.
...

Nyt on jäänyt jaksoja näkemättä. Pysynköhän tarinassa mukana?