perjantai 18. elokuuta 2023

Päivän makee(t) kuva(t) (by Tontsa)

Taas se Hulk ehti ensin... 😇😋 On khyllä TOD hiAno auto 😍 Mutta, ei miehissäkään ole vikaa 😎 Pitäisikö palauttaa vanha label, "päivän mies" 😳😳 Noh, ehkä ei kuitenkaan 😈😓😋😁

Siinä on pelkkä auto, on khyl tosi tyylikäs 😇


Omistaja varmaan(?) oli tietenkin syömässä, ja näki meidän "kuvaus-sessiot" :x :P :D Noh, ei kai siinä mitään pahaa ole - tykkäsi varmaan että hänen autoaan ihaillaan (jos nyt näki tilanteen...)!

Päivän leffa+ poster + trailer (by Tontsa)

Tämänkin Hulk pamautti ilmoille ennen mua... 😓😋😁 No mulla on traileri tässä myös, ja vähän eri poster - vaikka ei paljoa (ole eri, mulla on vaan vähän 'pidempi'...)! Tätä leffaa mä arvuuttelin eilen, minkä Hulk hyvin tiesi 😎 Mutta, kukapa ei tietäisi - jos edes vähän seuraa elokuvia...

Blue Beetle (2023)

🌟🌟🌟+

Khyllähän tämän leffan katsoi, mutta ei tämä mikään paras ollut... Lopusta tuli vähän lisää pisteitä, yleensä se lässähtää (varsinkin nykyajan leffoissa...), mutta tässä se oli ihan hyvä 😊 Olin antamassa vaan tasan kolmea (3) tähteä, ehkä jopa alle - mutta lopun ansiosta tämä saikin vähän yli kolme (3) tähteä. Se on ihan hyvä arvosana 😇 Ei kait muuta, kun traileriin...

No nyt oli varsin näyttävä trailer B) Ehkä jopa liian hiAno?! :x :x No khyllä joku neljän (4) tähden - tai yli, leffa ansaitsi tämmöisen (trailerin), mutta hädin tuskin kolmen (3) tähden ei... Tai voihan vaikka kahden (2) tähden leffalla olla hiAno trailer, mutta... No se ei ansaitse sitä, ainakaan mun mielestä. Mutta, no ihan hyvä leffa tämä oli - ehkä tämä jopa ansaitsee ton hiAnon vauhdikkaan trailerin :) Khyllä tätä voi ehkä jopa suositella, mutta jos malttaa mielensä - niin ehkä striimaus palvelusta katsoo tämän, tai ostaa halpis leffana...

Päivän ruoka (by Tontsa)

Hulkki tämän jo blogasikin, eli Pizzeria RAXissa tosiaan käytiin 🍕😎 En nyt tiedä, mitä tähän sanoisi; "perus hyvää ruokaa" 😊 Niin pizzaksi "perus", mutta ruokana yleensä katsottuna khyllä tosi hyvää 😍 Tai ei tämä pizza nyt sieltä parhaimmasta päästä ole, mutta pizza itsessään on aina tosi hyvää 😋 Tai pakastepizzat nyt on vähän niin ja näin, mutta...


No khyllä ne nuudelin voittaa 100-0 B) Mutta RAXissa on se parasta, että saa syödä niin paljon kun haluaa - jonka olen varmaan jo miljoona kertaa todennut :x :x Noooh, kertaus on opintojen äiti - ties vaikka joku lukee ekaa kertaa tosta (että siellä on buffet), ja päättää sen takia mennä :) Suosittelen khyllä, khyllä buffetit on parhaita =) Toki, yleensä tulee syötyä vähän liikaa =/ Mutta, no ainakin on napa täynnä :saint:

Toffee Bon Bons & Leijona viina

Neljäs ja viimeinen likööri siinä valmiina tehtäväksi.
Siinä meni Toffee Bon Bons pussi 0,5L:n pulloon.
Ja siinä makeiset viinakylvyssä. Nyt ei sitten muuta kuin odottelemaan että ovat liuenneet täysin. Kolme muuta on jo hyvässä malissa. 

Päivän makee(t) kuva(t)

Tuli nähtyä Tontsan kaa keskustassa tollanen upea amerikan rauta ja nappasinpa sitten Tontsasta kuvan auton vieressä.
Oli otettava vielä erillinen kuva pelkästä autosta. On kyllä upea menopeli.

Tontsan blogaukset huomiselle

Blogaan nyt piskuisella kännykällä, kun en jaksa avata läppäriä... Tai jaksaisin khyllä avata, ja katsoa ehkä jotain videoita - mutta blogata en jaksaisi. Miksi siis avaisin läppärin, kun mielummin katson (jätti-)TV:tä 😎 Joten, teen sitä...


...eli katson telkkaria. Tämä 'turha' blogaus hoituu tosiaan kännyllä, joka ei varmaan ketään kiinnosta =/ itQ :'( joopS :P Ehheheeeeh :D

Päivän leffa + poster

Tänään tuli tosiaan käytyä katsomassa Blue Beetle niminen leffa MatoApina tiimin kanssa ja oli kyllä ihan hyvä leffa. Näyttävää toimintaa ja huumoria piisasi kyllä leffan yli parituntisen keston. Kyllä nyt ainakin ⭐️⭐️⭐️ ja puol tähteä.

Päivän jälkiruoka

Harvoin tulee otettua RAXissa myös jälkiruoka buffan ohessa..., mutta nytpä tuli otettua ja siinä olen juuri ottamassa pehmistä automaatista.
Siinä kuppi kuumaa kaakaota ja pehmistä suklaarakrilla ja suklaasiirapilla. Eipä oikein muuta lisättävää tähän.

Päivän juoma

Cokistahan siinä kaatuu mukiin. Tarteeko tähän vielä muuta sanoa?

Päivän ruoka

Tulipa käytyä pienen tauon jälkeen taas RAXissa syömässä. Edellisestä kerrasta onkin aikaa - nyt en tosin rupee kaivamaan milloin käytiin viimeksi.
Tutun näköiset mätöt siinä. 
Tämä on jo itse asiassa kolmas lautasellinen - nyt en jaksanut ottaa kuvaa toisesta lautasellisesta. Se oli muutenkin samannäköinen kuin eka lautasellinen.
Ja olihan sitä toistettava legendaarinen RAXi poseeraus.

Perjantain ensi-illat, Nro 5

War Pony

Eipä tämäkään houkuttele juuri ollenkaan joten se -"ei kiitos" -vaan tällekin leffalle.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Dancing Queen

Eipä kyllä nyt kamalasti houkuttele tämä leffa - itse asiassa jopa niin vähän että ansaitsee -"ei kiitos" -labelin.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Project Wolf Hunting

Tämä kyllä kiinnostaa nähdä ja tätä olisikin tarkoitus mennä huomenna katsomaan erään kaverin kanssa.

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Book Club: The Next Chapter 

Tämä kyllä kiinnostaisi nähdä..., mutta tästä en ole nähnyt sitä ensimmäistäkään osaa joten jätän nyt sitten ehkä tämänkin teattereista näkemättä. Vaikka sitten molemmat leffat yhtä aikaisesti DVD:lle tai Blu-Raylle.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Blue Beetle

Tätä leffaa olisi sitten tarkoitus mennä katsomaan koko MatoApina tiimin voimin tänään eli tästä tulossa vielä päivän leffa blogaus mihin säästän jotain selostettavaa.
 

Perjantain ensi-illat

Tänään näkyisi olevan ainakin kolme kiinnostavaa elokuvaa ensi-illassa joista yhtä olisi tarkoitus mennä katsomaan tänään koko MatoApina tiimin voimin. Mitä - se selviää sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Speed - kuoleman kyydissä ja Speed 2 - vaara iskee vesillä tuttu Glenn Plummer täyttää tänään 62-vuotta. Elokuvista Small Soldiers..., The Thomas Crown Affair..., True Crime ja The Amazing Spider-Man tuttu Dennis Leary täyttää tänään 66-vuotta. Elokuvista The Long Kiss Goodnght..., Scary Movie 4 ja The Three Stooges tuttu Craig Bierco täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvista The Patriot..., Along Came a Spider ja The Ward tuttu Mika Boorem täyttää tänään 36-vuotta. Elokuvista 12 apinaa..., Kenraalin tytär..., Olimme sotilaita ja Angelon kosto tuttu Madeline Stowe täyttää tänään 65-vuotta. Elokuvista Broken Arrow..., Veren vangit ja Very Bad Things tuttu Christian Slater täyttää tänään 54-vuotta. Elokuvista elokuvista Sneskers..., Indecent Proposal..., The Last Castle ja Spy Game tuttu Robert Redford täyttää tänään 87-vuotta. Sitten vielä elokuvista Fight Club..., The Italian Job ja The Incredible Hulk tuttu Edward Norton täyttää tänään 54-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.