keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Hyvänyön blogaus: -"goodnight, sweet dreams" -note

Jätän pelkurimaisesti hyvästit Tiltille ja blogille tältä päivältä paperilappuun kirjoitetulla viestillä, jossa lukee: "goodnight, sweet dreams". -Viesti on oikein koristeltu glitterillä. -Joops. -Eiköhän sitten kans painuta sinne nukkumaan? -Eli ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Kello näyttää jo paljon

Sinne tyssäsi leffan (Alien Resurrection) katsominen kuin tikku pa5kaan. -Venähti liian myöhäiseksi sen kanssa ja huomenna pitää kuitenkin taas jaksaa herätä -onneksi ei kuitenkaan kauhean aikasin -klo 08:00 vasta, mutta kuiteskin.

Keskiviikon typy!

Mmm :P, yläosattomalta näyttää =), mutta mikäs toi tosi ohut valkonen naru on :D?No eipä typy olekaan yläosaton :'(, vaan kannuja kannattelee ohuen ohut olkanauha :P... eli ei tarvi edes kaivaa uskollisia saksia takataskusta :), vaan tommonen napsahtaa hetkessä poikki vaikka hampailla B), FUCK YEAH :D!

Typyhälytys!

Jopas hälytyskelloni soivat tänään alituiseen. -Eka Heroesin kohdalla ja nyt päivän typyn kohdalla. -No, turhaanhan tässä hälyttelen -kyllähän se typy tulee. -Kerääntyypä tällätavoin vain blogauksia. -Seruraava blogaus on sitten vapaa typylle -minä palaan leffan ääreen.

VAROITUS: Älkää vain painako

Bloggerissa joku "Mogul":iksi itseään kutsuva henkilö kommentoi tätä blogausta -no, kuvastahan sen näkee mitä tyyppi kirjoitti. Eli jotain tollasia linkkejä pisteli sinne ja kehoitteli painamaan. Minä tietysti uteliaana menin painamaan ylempää linkkiä ja jotain virus pa5kaa rupes heti valittamaan. -No onneksi ehdin sulkea linkin eikä mitään kummempia kerennyt käydä, mutta en suosittele kurkkimista noihin linnkeihin.
...

Mogul sanoi... "See here or here" -Don't Push Here varoitus -kuva

(Heroes)

Kausi 1, jakso 20/23: Viiden vuoden kuluttua. Hiro ja Ando päätyvät viiden vuoden päähän tulevaisuuteen ja saavat nähdä, millaiseksi New Yorkin tuhonnut valtava räjähdys on maailman muovannut. Käy harvinaisen selväksi, että heidän harteillaan on tärkeä tehtävä: heidän on pysäytettävä räjähdyksen aiheuttava mies...
...
Samaa mitä aikaisemmissa minun (Hulk) blogaamissani Heroes muistutuksissa, eli eiköhän sitä boxia vaan odotella?

Heroes alarm

Taas rupesi hälytyskellot soimaan, kuten eilenkin L-Koodin kanssa. -Nyt on tosin kyseessä sarja "Heroes", johon ei kuulemma saanut hipaista, sillä Tontsalla oli joku kuva siihen valittuna. -Kauaan en malta olla pitämättä näppejäni erossa. Onhan kello jo reippaasti yli kahdeksan ja kiirettä pukkaa.
...

Heroes alarm -kuva

Nyt kun Aku Ankka on kerran kuvakisan aiheena, niin...

Painttailimpa huvikseni -en suinkaan kisaa varten, sehän oli taas sellanen valmiille pohjalle tehtävä -joops, niin tuota -painttailin sit tollasen Aku Ankka kuvan -ihan itse piirsin. "Aku Ankka" -tekstin tosin liitin Googlekuvasta, mutta muu osa on originally my hand work B). -Että sellasta.
...

Aku Ankka by: HULK -kuva

Päivän makee kuva

Melkein vois olla jopa päivän kuva siksi että on jollain järjettömällä tavalla hauska. -Mutta makeen siitä tekee se miten se on tehty -miltä se näyttää, tai jotain. -No onhan toi nyt silleen aika makee. Silleen niinku taiteellisesti makee... -Joops.

Akkaripohjalla taas jatketaan..., -kuitenkin :/...:|...

Kuvakisan aihe vaihtuikin nähtävästi Aku Ankka aiheiseksi :|...:/..., juuri kun ehdin innostua tosta toisesta -olin valmis työstämään kotona jo kuvaa :'(. -No, mutta Matsku saa sitten hoitaa tämän osan taas -meitsi on huono keksimään stooreja :ashamed:...:/...:| <---(vaikenee häpeissään). -Ainakin Aku näyttää olevan tyyttyväinen aiheen vaihdosta.

Miettiä oma pelin kansikuva

Mistä on kyse? -No, kuvakisan uudesta aiheestahan tässä =). -Eli Levler antoi uudeksi aiheeksi keksiä omatekoinen kansikuva jollekin pelille. -Kiinnostava aihe, voisi kotona ruveta työstämään kuvaa.
...

Miettiä oma pelin kansikuva (Super Paper Mario) -kuva

SubLeffa: -Alien 3 (1992)

(Alien 3)

Ellen Ripleyn kolmas kohtaaminen vanhan painajaisensa kanssa tapahtuu huippuvarmalla vankilaplaneetalla ja muodostuu edellisiäkin ahdistavammaksi. Ohjaaja: David Fincher, USA, 1992. (110'). Pääosissa: Sigourney Weaver, Charles S. Dutton, Charles Dance, Paul McGann, Brina Glover. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
On kyllä mainio leffa, siksi löytyykin DVD kokoelmista ja täten jääkööt sitten telkusta katsomatta. -DVD:ltä sitten uusiks, jos haluu nähdä.

Heroes blogaus on varattu B)... :p... :D!


Joo otinpa tässä Heroesin sitten kiinni =)... :saint:... B)... :/... :ashamed:... :'(... :p... :D, niin sieltä tuli "sopiva" (:p... :D) kuva blogattavaksi :saint:, joten sen saattelemana sitten blogaan tänään Heroesin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


"Ottaa oma" :saint:... :p... :D -kuva!

Edit. No enpä sitten ehtinyt/jaksanutkaan blogata sitä :/... :ashamed:... :'(, joten näpit voi laittaa takas siihen :), joopS :p... :D... :'(!


Eli näpit irti Heroesista :|... =)... B), joopS :p, EHEHEHEEEEeeee :D!