tiistai 12. kesäkuuta 2007

Eiku nuQ *SNORE*


Tänäänpä on ollut hyvin paint voittoinen päivä. Neljä eri tuherrusta tehty tänään -taitaa joku tykätä painttailusta. No joops, mutta tämä jääkööt nyt sitten vikaksi tänään. Vois mennä nukkumaan. Jäi nyt muuten CSI: Miamit katsomatta kun YLE-teemalta tuli joku Remu ja Hurricanes ohjelma jonka faija halus katsoa. Tai kyl se ois päästäny mut CSI:n ääreen, mutta en halunnut katsoa sitä kun missasin siitä alun. Haluan nähdä alusta asti, enkä melkein alusta, kun murha on jo tutkinnan alla. Eli se ei oo muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Tiistain typy!


Joo siinähän se keimailee taas =), lähes puolialastomana B), that's what I'm talking about =), ei muuta kun viimeistelemään kesken jäänyt (alapään :p... :D) riisuminen =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEEeeeeeeee :D!


I'm COMIIIIIiiiiiiing, both ways :x, me to her and my *kröhöm* to my pants :o... :p... B), EHHEHEHEEEEEeeeee :D!

Painttailtu typymuistutus

Painttailimpa tuon näköisen naishahmon muistutttamaan Tontsaa (taas) päivän typystä. Joo, eli typyä vaan kehiin. Täällä jo hornyinä odotellaan =).

Typymuistutus

Tontsan vuoro olis pistää päivän typy.
...

Taas pitää kirjoittaa pitkä liuta turhaa pa5kaa, kun tuo yllä oleva tekstin pätkä ei olisi taannut tämän blogauksen pysymistä. Joten mitä sitä sepittäisi? <--Itse asiassa ei tartte höpistä mitään. Tuossa onkin ihan riittävästi tekstiä. <--Kuin myös.
...

Sai jäädä vikaksi tytpymuistutukseksi -muistutukseksi ylipäänsä -ever. Ei näihin vaan keksi muuta kirjoittamista.

Kunhan painttailin huvikseni


Joo-o. Eipä ole mitään kummempaa tarkoitusta tolla kuvalla. Kunhan muuten vain taiteilin tollasen ihan huvikseni vain. -Ja kun niitä aina saman kaltaisia muistutuksia ei jaksa enää pistää, niin pitää keksiä jotain muuta millä saada blogauksia kertymään.

22.6. MatoApina 1-v


Kohta päästään muuten juhlistamaan MatoApinan "synttäreitä" kun 22.6. tulee kuluneeksi yksi vuosi siitä kun aloitimme blogailun täällä Tiltissä. -Joku blogi-ilta 22. päivä, jolloin juhlistettais tätä suurta hetkeä. -Hmm -pitää katsoa.

Snorlaxin ongintaa Tiltin blogissa

Tuhersin tollasen kuvan paintissa testatakseni erästä asiaa Tiltin blogissa. Pistetään se nyt tähän alas varmuudeksi.
...

Päivän "testi" miesmuistutus

Testaanpa mikä Snorlax on miehiään. Jos se poistaa tän miesmuistutuksen, jossa on itse painttailtu kuva, niin sitten on kyllä harvinaisen peeloo tyyppi. Muita testimuistutuksia ei nyt tule. -Eli Tontsalta vaan odoteltaisiin päivän miestä.

(24)


06:00 - 07:00. Onnistutaanko presidentti Loganin lähtöä viivyttämään niin kauan, että Jack ehtii asettua lähtövalmiina olevaan helikopteriin? Vuorokauden mittaisen jännitystarinan päätösjakso.
...

Näitä illan TV-ohjelmia jaksaa viellä vanhaan malliin pistää, mutta muistutuksiä ei nyt vaan kertakaikkiaan enää jaksa. Eikä sen takia, että Snorlax poistelee niitä vaan ihan yleisesti ei jaksa.