perjantai 8. helmikuuta 2008

Six Flags Great Adventure vuoristorataesittely: Osa 3

Esittelyvuorossa on perinteinen puinen vuoristorata nimeltään Rolling Thunder. Se on vähän kuin suurennettu versio Linnanmäen Vuoristoradasta, sillä se menee nopeammin, korkeammalla ja voimakkaammin noustessaan lähes 30 metrin korkeuteen kiihtyen 26 metrin pudotuksessa 90 kilometrin tuntivauhtiin. Jarrumiehiä siinä ei tosin ole :P. Pituuseroa näillä kahdella ei ole kuin 15 metriä kierivän ukkosen hyväksi, mutta siitä tekeekin tavallista vuoristorataa erikoisemman se, että siinä on kaksi raidetta. Läpi koko ajelun kulkee toinen juna vierellä omaa nousujen ja laskujen osalta hiukan erilaista rataansa. Jos jonotussysteemit sen sallivat, täytyy ehdottomasti yrittää päästä yhtä aikaa eri raiteille vierekkäisiin juniin tai jopa vaunuihin ja sitten kuvata vieressä "kiitävää" kaveria :D! YouTubesta löytyi kätevästi molempien raiteiden videot, jotka laitoin tuohon alle.



Lisäys leffalistaan ja 3 hankintaehdotusta Tontsalle B)!

Mitäspä sitä kuvaan, blogaukseeni ja kuvaani lisäämään, paitsi että Tontsa hetimmiten (:D... :P) ostamaan Elukka, Dude, Where's My Car? ja Hurjapäät halvalla Citykäytävän/Asematunnelin Anttilasta jotta saadaan nekin "yhteisten" leffojen listalle =), FUCK YEAH B)!

Mutta sitä ennen lisäämään The Dukes of Hazzard omiin listoihis :saint:...

Hyvin pettynyt :(, HYVIN PETTYNYT :|... :p... :D!


No kuvahan nyt kaiken kertoo B)... :/... :'(... :p... :D, joo eli ei khyllä nyt oikein täsmää noi blogaukset keskenään :/, itseasiassa ei yhtään :|... :'(... :p... :D! Khyllähän nyt pitäis, tai "pitäis" :p... :D, mainita että näyttelijät khyllä varmaan pilaa leffaa :'(, mitä ne varmaan/eiköhän tossakin tee |O, mutta tuskin nyt kokonaan sentään :), mutta :|..., joopS :p... :D! Eli enpä nyt khyllä tollein lähtis hehkuttamaan tota leffaa jos et, kuten ei varmaan moni muukaan, tykkää suomalaisten näyttelemisestä :|... No mutta tosiaan toivotaan ettei näyttelijät tällä(kin) kertaa pilaa leffaa paljoa :), mutta se jää DVD:ltä nähtäväksi :saint:, tähän rainaan en hipasekkaan leffateattereissa :|... :'(, joopS :p... :D! No mutta DVD:ltä sitten :), mutta ei khyllä välttämättä Hulkin :'(... :x, no pienet epäilyt mulla khyllä on että sä et tota osta DVD:lle jos/kun sä meet ton leffateatteriin kattomaan :/, mitä en khyllä suosittele :|... :'(, joopS :p... :D!

Blogaukset ei sovi yhteen -kuva!


Joo eli :p, vähän vois rajoittaa tota hehkutusta ennenku oot edes nähny sen ;), etpähän ainakaan pety niin paljoa sitten kun näät ton :)... :'(, joopS :p... :D!

Ilmoitus: Leffaan tänään

American Gangster olisi tarkoitus mennä katsomaan tyttöystävän ja yhden toisen kaverin kaa koulusta -samalta luokalta. Klo 20:15 Bristolissa olisi näytös. Pitkästä aikaan sinne teatteriin katsomaan leffaa.