lauantai 9. joulukuuta 2023

Päivän kolmas leffa

Hieman kevyempää komediaa loppuiltaan: -Billy Crystalin ja Bette Midlerin tähdittämä perhe-elokuva -Parental Guardiance - Kaaos perheessä. Sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän toinen leffa + poster

Jatketaan mustalla brittihuumorilla ja pistetään seuraavaksi kehiin elokuva Severance - Verisempi viikonloppu.
Hieman tylsähkö tuo alkuvalikko kuva joten tässä vielä elokuvan juliste. Sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Joulukalenteri, luukku 9.

Ensimmäinen

joulusauna:

Joosef

selittämässä

sukulaisille Marian

raskautta.

Päivän jälkiruoka

Siinäpä ne seisoo, jos tosta nyt mitään tolkkua ottaaa..?! 😵

Sen takia on tämä salama-kuva 😇😋 Ei kait sitten muuta, kun esitellä ne; Fazer Lontoonrae Lakritsirae (175g 3,45e) ja Cloetta Polly Milkchoco (with a taste of milk chocolate, arrack and buttertoffée - 200g 3,59e).


Oli khyllä hyvä jälkkäri, vaikka ruoka oli... Noh, paljon parempi! =) :P B) NiinQ se yleensä on, jälkiruoka on vaan bonusta - ruoka on se tärkein, tietenkin... Kertyypä tekstiä, kun listaa tämmöisiä itsestäänselvyyksiä :saint: joopS :P EHHEHEHEHEEeeeee :D

Päivän ruoka

Siinäpä se seisoo, varsin herQllisen näköinen 😇😋 Vaikka se on jo leikattu kahtia - että riittäisikö se kahdelle? - niin... Ei! Toisen mokoman vielä tein, siitä ei ole vaan kuvaa... 😔😓😋😁

Tässäpä kaatuu limua, mun uuteen suosikkiin - The Marvels mukiin 😍😎

Tässäpä ollaan TV:n äärellä 😊 Oli sen verta hyvä ruoka, että se ansaitsi myös tämmöisen "pimeän" kuvan 😈

Tässä on salaman kera, näkeekin jotain 😊😋


Oli khyllä hyvä, erinomainen - ruoka =) :P Ohjelma ("nykänen" mikä lie...) taas ei ollut niin hyvä, eikä pizzan "arvoinen" - mutta ei sen katsominen nyt ihan tuskaa ollut, varsinkin kun oli niin hyvä ruoka *SYDÄN* B)

Päivän leffa

Aika pistää ensikatseluun tämä eräältä nettituttavalta saamani leffa. -Wild Target on nimeltään tämä leffa ja ainakin ihan hyviä näyttelijöitä piisaa. Ainakin ihan tyylikäs alkuvalikkokuva leffalla. Sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Ruoka ostosten esittely

Tästä puhuin, tai mainitsin - että tänään panostan ruokaan, ja... No niin kävikin/käy, koska... No eiköhän se ole aika selvää, omatekoinen pizza on yhtä parasta ruokaa - mitä kotona voi itse tehdä 😍🍕😎 Ei kait muuta, kun pidemmittä puheitta esitellä itse ainekset; Valio Hyvin sulava ja ruskistuva pizza juustoraaste (150g 3,15e), Pouttu Nopeat Kebablastu (200g 2,25e), Food Herkku Market Bella di Cerignola Italiaiset Vihreät oliivit (280g/160g 3,35e), Rainbow Herkkusienet viipaleina suolaliemessä (185g/115g 1,45e) ja sipuli irto (147g - 0,95e/kg - 0,14e). Taikinaan taas tulee Hungry Chef Pizzajauhoa 00-vehnäjauhoa! (750g 2,89e) ja Suomen Hiiva tuorehiiva (50g 0,22e), jonka päälle Mutti Solo Pomodoro Parma Tomatpuré Dubbel Koncentredad (innehåller 0,7kg färska tomater - 130g 1,15e). Ja juomana toimii Rainbow Festival Virvoitusjuoma (1,5L 2,29e).


Erittäin hyvä setti tulossa, ainakin pitäisi olla tulossa..?! No khyllä tulee, pommin varmasti - ellen polta tätä pohjaan =/ itQ :'( No, sitä virhettä en tee - ainakaan tarkoituksella... :saint:

4000. BLOGAUS

Ja sinne rysähti 4000 täyteen ~ ou FUCK YEAH😎...🤩...🤗...🥳... Ja ollaan vasta 9. päivässä kuukautta - eli eiköhän 4100 saada nyt vielä  heittämällä.

Pitkästä aikaa palju käyttöön

Tulikin tuosta typyn paljukuvasta että voisi itekki ottaa paljun pitkästä aikaa käyttöön. Enpä ole tänä vuonna tainnut vielä kertaakaan paljuilla. Siinä se nyt sitten täyttyy. Tämä onkin vähän tämmönen täyteblogaus. Tai pikemminkin täyttöblogaus.

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors

Typyjoulukalenterin 9. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 9. luukku.
Toi allas oli aluksi kylmävesiallas..., mutta typyn mentyä siihen siitä tuli yllättäen kuumavesikeidas.